071211

sitter och väntar på att svenskan ska börja, har väldigt tråkigt.

har haft väldigt ont i magen idag, riktigt ont i magen, det är precis som om någon håller om min magsäck och trycker allt vad den kan. förstår inte varför jag får sånna magsmärtor ibland. vill inte ha det.

nu böjar jag svenskan, tråkigt värre, vill bara hem och lägga mig i min säg och tycka synd om mig själv.

har kommit fram till att jag verkligen måste sluta röka och börja motionera. har blivit fet och flottig. och jag trivs inte i det, därför måste jag ändra mina vanor.

071206

sitter på min praktis som jag alltid gör varje torsdag och fredag, är jätte trött, känns som om ja skulle kunna somna vilken sekund som helst just nu. vill bara ligga  i en säng just nu och sova. i mose funderade jag skarpt på att sova vidare, men sen tog jag beslutet att jag måste till praktiken.

just nu istter jag och skriver in ankomstleverantörer. vilket inte är särskillt kul.  har lunch snart vilket är väldigt skönt.
men först måste jag bli klar med ksiten jag gör.

detta är näst sista veckan ja e här, känns ganska trisst ändå, tycker om folket här, dom e trevliga och roliga. Men jag får ävl bara hoppas att bergendals blir lika kul nästa termin, tror inte det, men man kan ju hoppas.


ses

071205

nu sitter jag och har  infotmation och layout B, har inget att göra för jag är redan färdig. har gjort fattiga julkort, förstår verkligen inte varför vi ska göra det, vem vill ha ett hemma gjort vykort? ingen!


är väldigt trött idag, har sovit i knappt 2.5 timme, somnade halv 5 i morse för jag har spelat 360 hela natten, känner mig som en liten spelnörd nu, haha. men i helgen ska jag spela ännu mer. :p  mohaha. 

måste verkligen lägga mig tidigt i kväll, min kropp klarar verkigen inte detta, har inte sovit ordentligt på två dagar. me jag lär soman tidigt ikväll så det är gansak lugnt. nej nu ska jag sluta, och gå på rast.


ses

071203

Ja nu är klockan 23.45 jag kan inte sova,  är hemma hos alex och spelar 360  väldans kul. just nu tar jag en liten paus för att alex med ska få spela.

ja jag vet att jag inte skirvit på länge men jag ar helt enkelt inte orkat ta mig tid till det.

det har inte hänt så mycket ska ja säga er, ja har umgåtts med vänner och robin. träffade oscar och tim med har inte träffat dom på väldigt länge, kul att se och umgås med dom lite.  hela helgen har jag ugåtts med robin, kollat på film och myst.  alltid lika underbart att umgås med dig robin.

 nej nu orkar ja inte skriva med, ja e lite lat av mig. :p 

ses







RSS 2.0