071025

sitter och har apu, är trött nu, vill här ifrån nu. det har kännts som om det är fredag hela dan i dag, men nu har jag äntligen insett att det inte är det och nu känns allt mycket sämre.

slutar om 30 minuter typ,  ska bli skönt, ska in till stan och träffa lite vänner, umgås.


imorgon blir det att träffa ännu fler vänner, känns som om ja inte träffat mina vänner på jätte länge nu. men imorgon smäller det haha.


längtar efter ritig mat,  kan bara äta flytande i en vecka nu, jobbit värre men det är mitt eget fel :p haha


nej nu slutar jag

hej då

071018

sitter på praktiken nu, det är ca 1h och 20 minuter kvar tills jag har fika,orkar inte vara kvar här igentligen, vill bara hem och lägga mig under mitt täcke och tycka synd om mig själv. orkar inte med detta mer. Fan med. VARFÖR skulle jag släppa in dig så tätt inpå mitt liv, varför var ja så dun och trodde att du alltid skulle tala sanningen för mig och jag gjorde detsamma. ¨så fel man kan ha. jag ville få det att funka, men nu går inte det för du luger för mig, ja kan inte lita på dig längre och då kommer det aldirg att funka, för ja ivll inte ha det som jag haft det med dom andra jag orkar itne med det.   jag vå så nära, så nära att äntligen få älska nå som ja älskade han.

071010

sitter på min tråkiga lektion info lay b.  läraren har inte kommit än, eller jo nu kom hon en liten stund en kvart försenad  men hon gick lika snabbt igen. hade nån av oss gjort det hade hon blivit vansinnig. lärare  e fan dumma i huvudet.



bråkade med adam i går (som vanligt) han gör mig fan vansinnig, helt jävla dum i huvudet är han. men som tur va så träffade ja lelle lite och tog en cigg, snackade lite skit osv, så ja hade lugnat ner mig lite tills robin kom hem.

har kommit fram till att min ekonomi inte är den bästa just nu, som det ser ut nu har ja inte ens råd med att sticka till björket, men det löser sig väl antar jag, som det alltid gör. haha

orkar inte skriva mer  nu, usch känner att ja har en lång dag framför mig.

hata!

asså nu har ja fått sinne på dig, nu skiter jag i vilket. nu tänker ja inte skydda dig längre.

du tror du kan hota mig med dittan och dattan men du har inget på mig. till skillnad från dig har jag varit duktig nu.

asså just nu hatar jag verkligen dig.

071009

sitter och har världens tråkigaste lektion med svettläraren.  Burim mobbar mig för att ja skriver blogg, men han e sj mobbad.  det är ingen som lyssnar på han, alla sitter och pillar med andra saker på sina bord. finns nog ingen tråkigare lektion är  ordning och ledarskap.


imorgon har ja historia :S    hatar historia, det är riktigt tråkigt,och har pallar verkligen inte plugga till det. får be Ghram om svaren till frågorna sen.

071001

nur är det måndag igen, tycker att tiden går väldigt snabbt nu förtiden, helgerna bara försvinner. man är alltid trött känns som om ja aldirg hinner sova ut. men sån är hösten antar jag, man är trött och grå, jag vill ha sommar igen, visst denna sommmaren var juh inte så jävla fin men ändå, det va iaf lite ljusare då.

denna helgen har ja inte gjort så mycket, festade i fredes, finns bilder på bdb  n1kk1.   i lördes fikade jag med sofie och sen var jag med robin och hans familj på kalas, helt oki, kanske inte världens roligaste men vafan, ibland får man ställa upp :p.
i söndes var det bara en slappedag, låg nog i sängen till 4-5 på dan. känndes som om ja slösat bort hela dan men det är skönt ibland. på kvällen var jag och robin hemma hos manne. dom spelade tv spel och jag satt med min skvallertidningen. älskar skvallertidningar.
  jag köpte en present till hans föräldrar i går med. : )

RSS 2.0