070928

nu är jag i hlm, sk apå fest snart, ska bara käka.



hejdå

070927

nu är det torsdag och det känns verkligen inte som det. jag sitter på min apu och lyssnar på radion, lyssnar på folk som har jobbit kärleksliv, kommer ihåg när jag hade det.  Tänker på hur underbart jag har det nu, länge sen jag tyckte om nån så här, det känns bra.

idag slutar jag 16.15, sen bär det av till hästveda, ska umgås lite med niklas och dom, sen ska ja gå upp till my och kolla om hon kan skjutsa hem mig. hoppas det.

jag saknar dig robin,  vill träffa dig nu. tycker att vi ska träffas i morgon för sen på lördag ska juh ni till stugan och fira din kusin och då vill jag inte följa med..


nej nu får ja göra lite nytta och fortsätta. ha det najs

070921

idag blir det taco. gott




har vatt på min apu med väldigt tråkigt, orkar inte skriva mer nu

070920

sitter på mig apu, väldigt trevligt, har precis kränt i mig, 3 choklad. GOTT.
slutar snart intemycket att göra nu, så jag sitter här i stället. : ) 

saknar dig redan, kan inte skriva till dig heller för pappa puckot har fortfarande inte betalt min tele räkning så ja kna bara ta emot samtal nu  : /

 vill kolla på svensson svensson, älskar det alltså det är nog den bästa svenska serien som  någonsin skapats.

idag  blir det en hemma dag, ska plugga och lite sånt, men först ska ja hem till polla och vänta där på att admir kommet till h-veda så han kan skjutsa mig hema. annars kommer ja inte hem för än  9-10 i kväll för min tröga syster kna juh inte ta sig hem själv från k-stad. hade jag fått göra om ja hade tränat i k-stad. jaja så rä det när mna är favoriten. sj är man juh svarta fåret, men ja klagar inte, jag klarar mig. har klarat mig själv så länge jag minns. jag är en självständig tjej :  )   


ja ja nu ska jag snart packa ihop mina grejer slutar om 15 minuter. hejdå


 och robin om du käser detta ring mig, för ja kan itne ringa dig : /   saknar dig <3



070916

ja nu håller ja på med mitt projektarbete med robin, eller ja jag väntar på att han ska bli färdig med att äta så vi kan börja.

imorrn blir det ingen skola för mig : ) ska hjälpa robin att köpa kläder.. :p skönt att slippa skolan ibland.


jag fattar inte vad det är med dig, varför kan du inte bara själv lösa dina problem måste du fråga han alltid, han kan inte allltid hjälpa dig, jag vill att du och ja ska kunna ha ett privatliv också. men tydligen vill inte du det. GAHH skärp dig, annars kommer detta aldrig att funka för oss..

070912

ÅHHHH vad jag HATAR att vara sjuk, vill bli frisk nu. jag brukar juh aldirg vara sjuk annars, varför ska jag bli det  nu då? 

HAHA, ska spela fotboll på lördag, match med farstorp. väldigt länge sen ja spelade fotboll nu, kommer inte ens klara en halvlek, om ja har tur slipper jag spela alls, men tror inte ja har det, eftersom du knappt hade folk.



varför känner man sig så ynklig när man är sjuk, man ligger bara i sängen och tycker synd om sig själv. det enda man orkar göra är att dricka te och hoppas att man blir bättre av det, man börjar inbilla sig att man blir bättre, man tror att man blivit bättre, för helt plötsigt mår man underbart, och sen slutar man må så bra. man blir sämre och man är på ruta ett igen. man ligger i sängen igen och dricker sitt jävla te och hoppas att man blir bättre, känner sig bättre och tror man är bättre och sen är man tillbaka på ruta ett igen, tills man verkligen blir frisk. det är en enda ond cirkel. jag vill komma ur denna onda cirkel nu och bli frisk igen. jag vill sluta sora mig i papper som är  för hårt och torrt och gör onte när man använt det förmycket, papper som gör att man blir helt röd på näsan, usch. jag vill kunna andas igen med näsan kunna känna underbara dofter och mindre underbara dofter, kunna smaka hur maten smakar, just nu smakar allt nästan lika dant, och det är inte kul. nej nu ska jag sluta tycka synd om mig och försöka göra nått vettigt med min dag. för det har jag inte gjort än så länge.


070910

ja nu sitter jag i skolan och har information och layout B. sista lektionen gött som fan. slutar 12.20 i dag, älskar måndagar. slutat om ca en timme nu, sen bär det av hemmåt.
ska hålla på med historian hela dan i dag jobbigt som fan.  har as mycket att göra, typ 1000 miljoner uppgifter.


vill bara tacka för att du hörde av dig i helgen, eller inte.  jag som ska föreställa en av dina bästa vänner. jag som lyssnar på dig coh sånt. så kan du inte ens ta upp tele luren och ringa mig, men du kan säga till nästan alla adra, snället. verkligen. men det är lugnt ja ska komma ihåg det, ja ska inte heller höra av mig.

saknar lilla mysan, har inte sett henna på flera veckor käns det som, måste träffa henne nu i veckan, har mycket att prata om. saknar amanda med skulle ha träffat henne i helgen men jag hann inte.  : /  får se till att jag träffar henne med snart.

jag vill inte vara vän med er om ni ska frotsätta bete er som ni gjorde innan, det är vad jag har att säga, så det är upp till er hur ni vill ha det.


saknar dig robin, har inte träffat dig på hela helgen : /   men i morgon ska vi träffas : D  och jag längtar som fan. <3

haha fan vad jag saknar människor, tyvär hinner jag inte träffa alla när jag vill. jobbit läge men det finns inget att göra åt.


bråkade med adam i lörsdes med men det är juh inte så ovanligt, vi är nog båda ganska trött på varandras uppförande, men nu har vi bett om ursäkt till varandra. men vi har båra kommit fram till att om vi vill att vår v'änskap ska hålla måste vi skärpa oss, opch ändra vår attityd. annars kommer det aödirg funka och ingen av oss vill förlora vår vänskap för vi har fått igenom så jävla mycket tillsammans.
 


nej nu orkar jag inte skriva mer, ska göra lite på lektionen. :P


love <3



 


070909

sitter hemma hos alex, kan inte sova är inte ett dugg trött, sugen som fan på godis trotts att jag sett en fetmafilm nyligen... haha

ska aldrig mer gå in i nån skog, såg på en asäcklig film i morse om folk som bodde i skogen och dödade människor.


nej nu ska jag ner och röka, finns inget annat vettigt att göra.


saknar dig <3

070906

har varit på mig praktik, har kommit fram till att jag älskar mig praktikplats, det är nog tack vara Malin, världens underbaraste människa just nu. hon är hur go och glad som helst. och alla som inte visste så är malin freddes storasyster och jag jobbar med henne. : )
det var så roligt på praktiken i dag för helt plötsligt ringer en av lastbilskörarna i telefonen (jag satt i växeln) och frågade om jag ville ha skjuts till stan. ja ni kommer inte fatta för ni var inte där men jag och malin skrattade som fan iaf. HAHA!


allt fler har börjat märka att vi håller på att glida ifrån varandra, vi är inte lika bra vänner som vi var innan och jag tror inte att vi någon sin kommer att bli det igen. ni vet jag är inte den människan som springer efter folk som en svans, det funkar inte så för mig, och jag tolererar inte att folk ignorerar mig när dom är med mig. när jag väl sa det till er då passade det inte att vara vän med mig längre märkte jag. visst jag tycker det är synd att vi inte är vänner mer, men jag är även glad för det, för vill ni ha en sån vänskap så skippar jag hellre det. ÅH herregud jag funkar verkligen inte det tjejer, jag borde ha blivit en kille, har fan inga tjejkompisar knappt, jag har Amanda som är världens bästa vän finns ingen som hon., har alltid jätte kul med henne hon fattar sig på mig, hon märker direkt när jag inte mår bra och då kommer hon med glassen och två gafflar ( ja det är mycket godare att äta glass med gaffel.) vi kan skratta åt allt, ena stunden kan vi vara helt tysta och sen andra kan vi asgarva. haha var underbart att fika med henne och robin, dom kom överens direkt så jävla glad är jag för det. allt amanda har gjort för mig går aldrig att gengälda ( eller hur det stavas) sen har jag My ballare kan man fan inte bli , vi kna sitta i flera timmar och bara prata, har inte käänt henne så länge men första gången vi träffades kände jag att jag kunde öppna mig för henne har så jävla svårt för det annars. andra gången vi träffades satt vi och snackade i flera timmar mitt i natten tills vi kom på att hon skulle upp och jobba 6 på morgonen dan efter. haha. nej finns ingen bättre att snacka med. sist men inte minst har jag sabina utan henne skulle ja inte klara skolan. : ) jag skulle sitta i ett hörn och vara helt deprimerad, utan henne finns inget roligt på skolan. dom är guld världa och jag vill aldrig förlora dom.

men har man inga tjejkompisar få man ha killkompisar som sagt, dom kanske inte är dom snyggast eller dom smartaste alltid, men dom är dom roligaste, underbaraste som finns. har aldrig tråkigt när jag är med dom. : ) älskar "mina" killar.

nej nu ska jag kolla på TV och vänta på att Robin har klippt klart gräset där ute så ja kna få lite sällskap. tycker verkligen om han, för en gång skull har jag hittat en kille som jag tror kan ersätta allt det tomma jag haft sen ja va 15. glad att jag har han <3






21.31

tack för det då, om hon nu är så jävla snygg kan du juh ta henne för jag verkar juh inte duga. : S


HATAR ATT VARA PÅ DÅLIGT HUMÖR. Men kan inte hjälpa det just nu, vet att jag inte borde vara arg eller sur för jag evt att du tycker om mig men just nu känns det inte som det, gahh jag blir galen på mig själv, varför kan ja inte skärpa mig för?


070905

bästa låten på väldigt länge


As life goes on I'm starting to learn more and more about responsibility
I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out and apologize for things I have done
And things that have not occurred yet
And the things they don't want to take responsibility for

I'm sorry for the times I left you home
I was on the road and you were alone
I'm sorry for the times that I had to go
I'm sorry for the fact that I did not know
That you were sitting home just wishing we
Could go back to when it was just you and me
I'm sorry for the times I would neglect
I'm sorry for the times I disrespect

I'm sorry for the wrong things that I've done
I'm sorry I'm not always there for my son
I'm sorry for the fact that I am not aware
That you can't sleep at night when I am not there
Because I am in the streets like everyday
Sorry for the things that I did not say
Like how you are the best thing in my world
And how I am so proud to call you my girl


I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain and you can put the blame on me


You can put the blame on me
Said you can put the blame on me
You can put the blame on me

Sorry for the things that he put you through
And all the times you didn't know what to do
Sorry that you had to go and sell those packs
Just trying to stay busy till you heard from Dad
And you would rather be home with all your kids
As one big family with love and bliss
And even though Pops treated us like kings

He got a second wife and you didn't agree
He got up and left you there all alone
I'm sorry that you had to do it on your own
I'm sorry that I went and added to your grief
I'm sorry that your son was once a thief
I'm sorry that I grew up way too fast
I wish I would've listened and not be so bad
I'm sorry your life turned out this way
I'm sorry the FEDS came and took me away



I'm sorry that it took so long to see
They were dead wrong trying to put it on me
I'm sorry that it took so long to speak
But I was on tour with Gwen Stefani
I'm sorry for the hand that she was dealt
For the embarrassment that she felt
Just a little young girl trying to have fun
Her daddy should never let her out that young
I'm sorry for Club Zen getting shut down
I hope they manage better next time around
How was I to know she was underage
Enter 21 you know the club they say
Why doesn't anybody wanna take blame
For rising back out disgracing my name
I'm just a singer trying to entertain
Because I love my fans I'll take that blame
Even though the blame's on you
I'll take that blame from you

And you can put that blame on me
You can put that blame on me
And you can put that blame on me





Ja nu är man hemma hos robin, efter en lång skoldag. 8.15-17.15 joggit värre särskillt historian sista lektionen. men jag överlever. haha



070905

nu har skolan börjat igen, jobbit som fan. går från 8.15-17.15 i dag. :s



tack för i natt och i morse <3 väldigt mysigt



synd att det ska sluta så här ni betydde/betyder väldigt mycket för mig, kommer vekligen sakna er hanna och ema.

070904

ja nu har även jag skaffat mig en blogg :p 

tyckte det behövdes man vill juh hänga med lite i svängarna haha.







just nu sitter jag i skolan och tråkar, men det är ine så ovanligt att det är tråkigt i skolan, men som tur är ska inte hela dan bli tråk. ska träffa gubben sen <3
men denna dan kommer inte bara bli en massa mys måste göra historian med : /    jobbit värre.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0