080428

detta inlägg är för din skull linnea eftersom du tycker jag skriver aldeles för lite. :p

sitter hemma hos robin nu, har solat väldigt sköt. älsar detta vädret man kan inte vara mer än glad :) Älska!


Idag var det inte mycket till skola, hade nationella i engelska på morgonen på Linné sen bar det tillbaka till HTS, när vi väl var där kom jag robin och malin fram till att det inte var lönt att vara i skolan hade typ bara en lektion om man bortser från karins. :p så vi stack  till McDonalds sen hem.

Imorgon blir det ingen skola för min del utan det blir nova, ska köpa student klänning : )


 inte många veckor kvar nu sen slipper jag skiten, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN :D


080424

Nu är man knarkare med. Enligt Karin iaf. Haha
Herre gud, bara för att man har bråkat med som på sin apu så frågar Karin mig om jag tar droger, kan det bli mer ironiskt.

År så trött på alla just nu och speciellt på skolan tackar gudarna för att man tar studenten snart, hade aldrig klarat av ett år till, aldrig.

Ska aldrig mer återvända till skolbänken sen då jobbar jag hellre på ÖB i resten av mitt liv.






Ja ja nog pratat om det, förutom detta är livet fortfarande för jävligt, men det ordnar sig säker förhoppningsvis. : )

080416

Sitter i skolan och har transport och sedition, vi ska göra ett arbete om Flygtransport vilket inte går så himla bra. Denna dagen kommer inte vara bra alls, Nationella i svenska har vi med vilket jag inte ena har börjat med. :s Måste göra det med, men just nu har jag varken lust eller ork till det. Är så himla trött på skolan och alla läxor så det står mig långt upp i halsen. Ska bli så jäkla skönt att ta studenten, slippa skolan och jag behöver aldirg mer sätta min fot på en skola igen om jag inte vill. Det enda jag ska göra efter studenten är att söka jobb i danmark och sen ska jag flytta ifrån denna hålan, slippa alla jävla idioter.



Har kommit fram till att jag ska skita i alla killar för tillfället, jag orkar inte med en massa "playande" det ger mig ingenting. Jag vill ha ett seriöst förhållande och det finns ingen i min ålder eller umgångeskretts som vill det. HAr vuxit ifrån det barnsliga "vara tillsammans i 4-8 månader" vad finns det fär nytta med det. Man har juh bara ett sånt förhållande för att man ska ha någon. Jag vill ha någon som vill samma sak som jag vill i livet, jag vill inte vara fast på ett ställe som alla andra idioter vill, jag vill flytta här i från. Så från och med nu är det en låtsas nunna jag ska bli och du din jubelidiot kan juh bara dra så lång i väg som möjligt




//nikki

080412

kan inte sova, inget ovanligt nu förtiden. Kan aldirg sova ordentligt nuförtiden, när jag väl somnar vaknar jag igen efter kanske en timme.  Riktigt jobbigt faktiskt. Vet inte riktigt vad det  är med mig nu förtiden, har flippat ut totalt, saker som jag aldirg skulle kunna tänka mig att göra om har jag gjort, hemska saker, saker som jag inte vill göra. Hoppas bara det blir bättre....


Idag har jag umgåtts med Linnea och Xheve, väldans trevligt, särskillt när Xheves systrar passar upp en så och kommer med tee och kakor. mmm jag gillar haha. typ vid halv 10 lämnar jag och linnea xheves hus och drar upp till lägenheten igen, kollade lite på tv och bara slappade. Nej denna dagen har faktidkt varit väldans trevlig. Förutom att Susanne på min apu är helt jävla sjuk i huvudet. men det är en annan sak. ; )







Jag skulle gjort vad som helst för att vara din, vill inte känna så här mer nu.

080409

Skola idag med och i morgon blir det APU. Men mellan det blir det studentdisco med Malin och Sara, supa satan. : D  I LOOOOVE IT Temat kändis kan man tolka på väldigt olika sätt, själv ska jag vara Zorro med svärd och allt.


Har inte så mycket mer att berätta, blev utskälld av en idiot på grund ut av en löjlig sak som jag inte ens gjort. Har bråkat med johan igen och blivit vän med han igen men det är inte sårskillt ovanligt.

Har inte hänt så mycket , inget särskillt iaf. Helgen var jag på street race med macke och viktor.

Ja det var väl allt. inget vettigt, inga funderingar, inget.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

efter!




Inga komentarer, katastrof och många tårar

I promise

 I promise you
I'm always there
When you need a friend
You'll find my footprints
In the sand



image5



Amanda du är den bästa vänner man kan önska sig <3

080407

Vet inte riktigt vad det är med mig, ena stunder kan jag vara hur glad som hels nästa stund kan jag näst in till bryta ihop. Jag är glad att jag får träffa dig men jag vet att vi kommer bli ovänner snart igen, jag vet att det är fel att träffa dig men jag kan inte sluta. Det är som en nära vän till mig sa, Nikki vill du ha honom kämpa så mycket du kan, jag vet hur du är och jag  vet att du är en bra tjej. Men nu undrar jag hur hjälper det mig om jag är en bra tjej om han inte vill ha mig, vad hjälper det att kämpa om jag redan vet slutet. Jag kan inte kämpa mer nu, jag klarar inte av mer, jag klarar inte av att träffa han mer, men jag klarar inte att vara utan han heller. 


image4                                                     I´ll be the best you never had,
You put me through so many emotions

Well i will always be the best you never had

080403

I'm pouring out my heart (my heart)
Don't just sit there while my heart is on the line
Speak your truth (speak your truth)
What it's worth (what it's worth)
Not a word you say will go unheard
Now if it's like that
Then baby just pack your bags
Cause I'm sick and tired of fighting
I'm sick and tired of trying
I had enough of waiting
I'm not that good with playing
I know I love you
But I love myself too



080401

Lovet är slut, det är andra dagen i skolan och det är den första april.

LOvet har varit skit kul, umgåtts med vänner, tränat och jobbat. Var på Björket första gången nu i 3:an och jag hade förvänandsvärt roligt. Festade med Amandas vänner, inte världens roligaste men helt oki. Umgåtts med My en hel del. Träffat fetto Johan med och tre andra vänner som jag inte umgåtts med på väldigt länge. Fikat med  Linnea. Som sagt jag har  haft skit kul, orkar inte skriva allt jag upplevt och gjort.

Nu har jag paul tage - världens tråkigaste lärare. Men jag får stå ut, slutar efter denna lektionen., 11.20. jävligt gött.

Efter skolan ska jag träffa Alex en liten stund, sen bär det nog av till hästveda en liten stund och efter det tillbaka till Hässleholm för att sova.

Igår klippte jag mig, inte helt nöjd precis blev lite väl kort, men jag får väl stå ut med det tills det växt ut.  Fikade med Linnea med igår haha, väldigt kul. efter att jag fikat med Linnea så var det att umgås med My och som vanligt var det att sticka till stallet och fixa med hästarna.  Sen stack jag hem och somnade nästan bums. Vaknade mitt i natten för att man får ett medelande där det stod sover du? ehhh ja man brukar sova mitt i natten. väldigt korkad fråga.


Haha idag fick jag världens roligaste medelande, en killkompis skriver till mig, tycker du jag blivit tjock haha, skrattade väldigt mycket ska jag säga er.

RSS 2.0