Cause I really don´t feel the way I once felt about you

Ja juste det, du bevisade igår att du inte är den människan jag kände en gång, men jag är tacksam för att du visat mig det för det kommer bli så mycket lättare för mig att komma över det. Tack du har hjälpt mig så mycket förr och denna hjälpen jag fick igår det är det mesta du gjort, Game Over.


Igår hade jag faktiskt ovanligt kul, sprang runder till alla folk som jag inte träffat på länge, träffade Ekman som jag inte träffat på år och dar känns det som, riktigt trevligt, Pratade lite med Carl, kul att han trivs i Egypten är glad för han skulle :)
Sen snappsade jag som vanligt, jävla gött haha. Tack Pauline förresten, varje gång vi är arga slutar det alltid med att vi träffas på fyllan och pratar haha. Tack alla mina ändra vänner med för den delen, Tack alla som gjorde min kväll.


Just nu sitter jag i Pernillas säng och slappar, vi har precis solat och städat henner rum. Riktigt najs att sola. Jag ska bli brun som en neger nu och jag ska gå ner 10 kg, Ni ska få se, Jag ska tvinga pappa och mamma att hjälpa mig, Pappa ska fixa mina bantningstabletter sen jävlar, träning  4-5 dagar i veckan och lika dant med solningen, Ni ska få se.  Inget godis eller kakor eller  snabbmat  längre, eller jo, en dag i veckan ;)    Nikki ska bli vacker igen.



Nej nu har jag skrivit av mig lite och nu ska jag  "fika" med Pernilla Hanna Ema.....  ( en te haha)



Ge min nummert till ....... annars kommer jag döda er hahahahhhahhahhahh åhhh Guuuuuuuuuuuuuuuud. Ja ibland kan man tappa kontrollen haha


Ses i Dimman

081227 - I made it through somehow

Ligger på Emas Golv just nu och lyssnar på musik, Ema sover som en stock haha, Rean tog alla hennes krafter. Ikväll blir det antagligen fest, gött ;)  haha, Jag gillar alkohol.  Köpte min älskade parfym idag can can godare finns inte, har velat ha den hur länge som helst nu men varje gång jag skulle köpa den har det alltid dykt upp något annat jag velat ha och sen ja, sen har det bara inte blivit av.

                                                                  





Jag har fortfarande ångest sen i torsdag, skämde ut mig totalt, nu är allt över iaf, för nu har jag verkligen förstört allt, men det finns inte så mycket jag kan göra åt det just nu, gjort är gjort eller hur?  alla gör vi misstag och det är bara mänskligt att fela... eller? Men en sak är sant iaf, detta är ditt spel, inte mitt, för jag vill inte vara med i något jävla spel, jag vill inte vara någon spelpjäs, det funkar inte så längre. En gång i tiden kanske men nu är jag trött på det.  Men som sagt allt är över nu.
 Imorgon är det exakt 5




Måste berätta att jag köpt världens snyggaste skor med, riktigt höga typ 12 cm haha, kommer vara riktigt lång på nyår, gött. Sen ska jag bara lära mig att gå i dem med, men det är en annan sak haha.

Nej nu ska jag väcka Ema hade jag tänkt mig, ska vi vara färdiga vid 9 så är det dags att sätta igång nu, för Ema är en liten sengångare när det gäller att fixa sig.


Vi ses i dimmar som vi alltid gör och kommer göra. Rehab here i come


Could’a loved you all my life If you hadn’t left me waiting in the cold

Ligger i pernillas säng nu, känns som om jag alltd gör det haha. Åernilla sover som vanligt och jag börjar bli lite uttråkad, funderar på att väcka henne men jag vågar inte riktigt det haha. Pernilla kan vara läskig ibland.

Igår var en jobbig dag, jag var trött orkade inte göra något, det enda ljusa var att jag var med mina vänner <3 ni förgyller min dag, när det är som mörkast är ni ljuset som kommer.  Men som sagt igår var det jobbigt men det finns såna dagar, och det är bara att ta sig igenom dom, för dte gör en så mycket starkare.
Men nu säger jag inte att bara för att det var en jobbig dag igår att hela dagen sög, nej då jag hade riktigt trevligt uppe hos Frida, men mina kära vänner, vi satt och drack, snacka skit, käka popcorn, rökte, drack lite till osv. Efter detta ca vid halv ett stack vi till Qbar, vilket vi aldirg skulle gjort, jag fick lite sinne skämde ut mig lite osv. Jag har kommit fram till att det är synd att man träffar sin livskärlek i så ung ålder, hade man träffat personen kanske när man var 25 hade man kunnat leva resten av sitt liv med den, Men tyvärr så fungerar det inte riktigt så här i livet, men det är sånt man får ta,. Det enda jag vet är iaf att jag är över detta nu, jag tycker om honom men jag har väntat länge, och nu  är det du som får höra av dig till mig inte tvärt om. det är dags för dig  nu att.......

081220

God morgon, vaknade precis upp från världens mardröm, tur att det bara var en dröm kan jag säga dig.  hatar att ha mardrömmar.

Jag ska snart väcka pernilla med för vi ska till systemet och köpa lite dricka. efter det så blir det antagligen att vi går en runda.

Eftersom vi ska köpa sprit så fattar nog odm flesta att Nikki ska festa idag haha det blir väl med som vanliga antar jag, penilla hanna ema lina frida, kanske päron med.

igår tog jag det faktiskt lugnt tro det eller ej, kollade på bio osv. och jag vill bara säga att jag är den högst uppsatta rasen, hahahah.

nej nu orkar jag inte skriva mer, har ju precis gått upp haha


081212

Ligger i Pernillas säng just nu, ska snart gå till Sabina och Annika och dom, ska bara orka röra på mig först. Ikväll blir det ganska lugnt har inte planerat att dricka, men man vet aldirg vad som händer haha.

Imorgon bär det av till malml med Hanna Ema Pernilla och lina, ska ta fotografi och antagligen fika, sen på kvällen blir det Eliva med dessa tjejer.


Riktigt respektlöst av dig, du beter dig som en barnrumpa just nu, men skit samma.. jag kan  köra med samma sak om du vill.

Nej nu ska jag snart gå... ses i dimman

081206

Ångest, ångest med stora bokstävet ÅNGEST.  Läste nyss några sms jag skickade igår, Herre gud vad fan höll jag på med, riktigt pinsamt. Det värsta är att det var inte ett sms utan FLERA. FYYYYY fan. DDDD Dödligt


Just nu ligger jag här i Hannas säng och har som sagt ångest, skit ont i huvudet och fryser som ett as. Idioterna Hanna och Pernilla är ute och går, riktigt tröga. Fast jag hade nog med behövt ut och gå men just idag orkar jag inte det. 

Orkar inte ens skriva blogg därför tänker jag sluta skriva nu.

081204

Nu är det exakt 6 minuter kvar tilla jag ska börja jobba och ta självmord haha....



Vaknade upp i morse och bara kände att hela kroppen ville ligga kvar i sängen och sova, känner så fortfarande. Har inte kunnat sova ordentligt inatt, väldigt orolig sömn om man säger så. Vaknade var halvtimme.

Har sinne på att idioten inte ens kan tacka för att jag lämnat hans kläder, (jag skulle bränt upp dom som jag sa) men men det är sånt man får ta. Nu vet jag iaf hur omogen du är.

Idag blir det jobb till 16.45 sen blir det nog hemfärd direkt om jag inte bestämmer mig för att umgås med pernilla lite om hon vill det.

Måste ta tag i att hitta någon tid där jag kna träffa Amanda med, har inte träffat henne på riktigt länge. Men det är inte mitt fel, tiden räcker liksom inte till.. Måndag till fredag blir det jobb och sen på helgerna är det alltid något som kommer upp.





Idag kl 12 tänker jag säga upp mig, Står inte ut med detta jobbet längre...

081203

Sitter fortfarande på helvetesjobbet, har rast nu så jag passar på att fördriva tiden här.

Riktigt gött var det när jag tog ut ett konoutdrag idag, trodde bara att jag hade ca 1000:- kvar på kortet men jag har 5500:- riktigt najs, kude inte bli bättre haha.

då kan jag köpa mig en  ny vinterjacka denna månaden gött, eller jag tror jag väntar tills mellandagrean ;)


Idag blir det antagligen fika med tjejena som vanligt, finns inget bättre haha.

Funderar på att tatuera mig igen denna månaden nu när jag ändå har pengar. varför vänta liksom?

It´s all in the stars.

It has all been written in the stars

890713

något av dessa ska jag skriva sen får jag göra en till nästa månad.






gahhhh ta mitt liv

081203

Sitter på jobbet nu, har inte varit här på en vecka, har varit riktigt skönt haha och nu vill jag bara här i från.  Varje dag när jag sitter här funderar jag skarpt på att säga upp mig, det är ett under att jag inte gjort det. Enda anlednigen är att jag behöver pengarna, har man inga pengar klarar man inte sig.

Köpte ny mobil igår, Ganska najs. Fick sinne på att min andra telefon som precis varit på lagning och höll i FYRA dagar, sen gick den sönder IGEN. Så jag gick och köpte en ny i stället haha.


nej nu ska jag ha min rast snart.. gött


081201

Nu är det decenber, det vill säga attd et endast är en månad kvar tills det nya året kommer, ett nytt spännande år men måna förväntlingar, men mycket glädje men också förtvivlan och sorg. Men det är det som gör oss starka, alla upplevelser vi har, det är det som formar oss och gör oss till justd en människan vi är och blir.

Just nu sitter jag på biblan i Hässlehom, ska snart på arbetsintervju så jag sitter här och fördriver lite tid har säkt lite fler jkobb med. Jag har även bestämt mig för att skita i jobbet i Malaga, jag orkar itne det just nu, sparar hellre mina pengar till framtiden, lär behöva dom senare i livet när jag ska plugga igen. Nej nu måste jag dra.


RSS 2.0