080128

orkar inte skriva igentligen, men får väl uppdatera er lite om mitt liv.
fredes bar det av till malmö, alltid lika trevligt.  Lördags fika med linnea och sen till perstorp på fest, trevligt folk med vissa undantag. Men helt oki.Vid 3-4 kom jag och hanna hem till henne, helt döda som vi var deckade vi nästan direkt. Söndag morgon va ett helvete, ont i halsen som fan men jag fick mina coco puffar, fan vad gott det är  ; )

Tack för en trevlig helt : )


Herre gud precis som om jag inte fattar vem du är "jag villvara anonym" herre gud vågar du inet ens stå för dina åsiket är dom inte ens värda att ta till sig. Det är ju bara löjligt. byter vänner lika ofta som jag byter underkläder, nej det tror jag inte att jag gör. för vad jag evt byter jag undrekläder minst en gång om dagen. och vänner byter jag inte ofta. eller både ja och nej, haha. har mina riktiga vänner, dom byter jag aldrig ut, sen har jag sådana låtsasvänner, dom kan jag byta ut med jämna mellanrum. som jag gjorde ex med dig. : )


Nej nog snackat om det, orkar inte bry mig, Har kommit fram till att jag har väldigt mycket i skolan nu som ska vara färdigt ganska snart, ett svenskarbete, ett engelskaarbete, ett information och layout b atbete,  och ett annat arbete som jag inte ens vet vad det heter. och på allt detta har jag börjat på 3 extra kurser: psykologi A, Bokföring, och företagsekonomi A. dessa lektioner ska jag ha på eftermidagen 15.45 till 17.45 väldigt jobbigt. så kommer mina dagar se ut måndag - onsdag sen praktik på torsdag och fredag i k-stad. Herrew gud vad har jag gett mig in på. Ja ja får väl hoppas att jag klarar av det.

080121

Idag fyller min syster 15, grattis syster yster.

Läste din blogg idag sofie, fan vad du är löjlig helt seriöst. PATETISKT!
Det roliga är att du säger att jag snackar skit, haha jag har inte sagt ett enda ont ord om dig, det enda jag sagt är det med timmy som du berättade för mig. och det är inte skit snack utan sanning! Så det med dagis, det är nog du som fastnat i den åldern, för det folk berättar till en i förtoende säger man inte till andra. det är det som är skillnade mellan oss jag kan hålla saker för mig själv. Tur för dig att jag inte är som jag var innnan, för då hade du fått en sån jävla smäll. Innan tyckte jag faktiskt synd om dig för att folk snackade skit om dig osv, men nu, nu tycker jag fan du får skylla dig själv. Inte konstigt att folk inte tycker om dig och snackar skit. Du ska föreställa att vara 16 år, herre gud, man kna tro att du är 5.  Allvarligt talat väx upp för fan. inte konstigt att din pappa inte vill veta av dig. hade fan inte jag heller. :s


Ja ja nog pratat om det. Vad har hänt i helgen då? Fredags umgicks jag med Johan, oskar och pilla, trevligt trevligt. Lördags var det att umgås med Hanna och ema. kollade lite på fotboll. efter det träffade vi emelie "päron"  och umgicks lite med henne. Vi stack till målet och jag vann 200:- på 20:- ganska gött. efter det körde emelie oss in till stan igen och vi satt oss på fredds för att käka lite. Åkte hem med robin sen när han hade spelat färdigt. När jag kom hem somnade jag direkt. Söndags tränade jag i 2 timmar, har blivit duktig nu :p
Tack för en trevlig helg vänner : )

Idag ska jag träna och sen är det nog faktiskt läxa som gäller tyvärr. Måste plugga på Körkortet med, måste bli färdig med skiten nu, har skjutit upp det aldeles för länge nu.

070817

Torsdag och jag är i skolan. inte så kul precis, men som tur är har jag fått min praktikplats nu, på ABK.
Blev så jävla glad när jag ringde dem och dem sa att jag kunde komma, äntligen slipper jag skolan.

Funderar allvarligt på att gå nu, jag troro inte ens min lärare vet om att jag är i skolan, hon har inte kollat till mig en enda gång :s Ja ja kan stå ut en timme till, sen sticker jag.


Igår funderade jag väldigt mycket på saker jag har upplevt. Jag kom fram till att jag har en massa underbara minnen från förr. Visst man ska inet tänka tillbaka för mycket, men ibland ger jag faktiskt mig själv tillåtelse till det, att minnas mina underbara minnen. För jag har lärt mig att man kan inte leva på sina minnen utan man måste skapa nya.
Igår tänkte jag faktiskt mest elin. Elin och jag var bästa vänner från 7-1 vi var oskiljaktiga. ingen kunde skilja oss åt, trodde vi. Men som sakt man måste gå vidare, men ibland tänker jag att det var synd att det slutade såhär, för vi hade väldigt roligt tillsammans och det kna jag skna iblan. Jag kunde berätta allt för elin hon visste allt om mig och jag visste allt om henne. Men vi kom till en punkt där det tog stop av olika anledningar behöver juh inte gå in på det. Men om du nu läser detta elin, tack. Tack för att du ville vara min vän och stöttade mig. Jag kommer alltid minnas dig.
Allt detta tänkte jag på igår endast på grund ut av att jag hittade en lapp som hon skrivit till mig för väldigt länge sen.
- Hej Nissi! Jag vet att du älskar mig och jag älskar dig med. Vi kan älska varandra tillsammans. JA! puss till dig/ Blondin

 Haha herre gud, jag hade nästan glömt att vi kallade henne blondin innan, hon har förändrats så mycket sen vi skildes åt. Förr var hon blond, söt och busig och tog livet så väldigt lätt. Nu är hon brunhårig, mer allvarlig men fortfarande busig på sitt eget lilla vis.


När jag tänkte på elin började jag tänka på malin och sara med. Malin och Sara umgicks jag alltid med förr, var jag inet med elin var jag med sara och malin. vi hade så roligt tillsamman. Men saker förändras människor växer från varandra, tar olika vägar i sitt liv. och det är just det vi gjort.

Jag kom fram till att jag har fått så många nya vänner, vänner osm jag aldirg trodde jag skulle kunna tänka mig att umgås med innan. Men jag har även många "gamla" vänner kvar med som Amanda, oscar, tim visst jag umgås inet så mycket med dom längre och det är synd, men vi kanske med har börjat att ta olika vägar på färden till vuxenlivet. Men jag kommer alltid ha mina vänner kvar i hjärtat trots att vi inte längre träffas.

Tänkte väldigt mycket igår, på allt som jag varit med om. Vilket psykfall jag var förr, hur jag uppförde mig osv. det är skrämmande hur en person kan förändras så mycket som jag gjort igentligen. Men samtidigt långt långt inne i mig själv är jag som jag var förr, bara det att jag inet tillåter mig att slappa främ det längre. Men ibland brister det för mig och jag släpper fram det. Om det bara så är för en liten stund får jag ångest över dte, för jag vill verkligen inte  bli som jag var förr.

Som ni kanske mäsker har jag många tankar i mitt huvud just nu, både bra och dåliga. Och jag evt inte riktigt om det är så bra för mgi att ha det.Men det lär jag få reda på senare, längre fram i mitt liv. För som sagt livet går vidare, världen går inte under bara för att man gjort bort sig nån gång, för att man blivit dumpad, för att man mist sin bästa vän, visst det kanske känns så just då. Men det enda man kan göra är att ta lärdom av det. Det är så en människa utvecklas, det är så man finner sig själv. Livet är inte alltid en dans på Rosor, kvittar hur rik, vacker eller smart man är.

080116

Jag har varit hemma nu ett antag dagar, vet inte riktigt hur många dagar men ändå. Det jag vill komma fram till är att mina syskon är mobbade. Nu menar jag utstötta. Min lille bror har knappt några vänner, han känner sig utanför  och det är inte bara i skolan han känner sig utanför utan det är hemma med. Pratade länge med han en dag och med tårarna i rösten berättade han att han kkände sig utanför i familjen. Han tyckte att han inet fick någon plats längre, ingen uppmärksamhet. Han tyckte det var orättvist att min syster fick all uppmärksamhet. Jag kände mig så förtvivlad, en 11 åring ska inte känna så. Visst det är sant det han säger, livet är så ibland, det är lika bra att vänj sig annars förlorar man bara på det. Ju fortare man lär sig desto bättre. Men han är bara 11!
Visst jag har med känt så som han gör och det gör jag fortfarande men jag är äldre än han, jag har vant mig, för det har alltid varit så för mig.
Pratade även med min syster, fick reda på att människor är verkligen inte snälla, inte ens när dom är så pass unga som 14-15 år. En av hennes bästa vän, eller ja så kallad bästa vän, har spridit ut falska rykten, att  Lucky har  varit med alla killar på skolan.  Och nu går nästan alla tjejer på hennes skola runder och kallar henne hora och dittan och dattan. Tycker det är förjävligt. För min syster är varken hora eller slampa. Hon är så lång ifrån det som man kan vara. Hon har knappt kysst en kille. Tycker bara det är så förjävligt att människor kan vara så elaka. Att tjejer kan klanka ner på andra tjejer, Hallå! jag menar ska inte vi tjejer hålla ihop. Tydligen inte, det är nog därfrör jag funkar bäst med killar med. Visst det är skitsnack hos killar med, men inte alls i närheten av hur mycket tjejer snackar skit. Killar går med rakt på sak.


Pratade med mamma igår med om robin, hon sa att pappa var exakt lika dan innan när dom träffades. Men mamma tyvärr det är inet samma sak. Jag tycker inte om Robin på det sättet längre. visst jag vet att han är världens snällaste kille men det funkar inet för mig. Men jag vet vad du menar mamma, du vill mig bara väl, att jag ska träffa en snäll kille som behandlar mig väl. Att jag inet ska träffa en kille som dom andra, men det  är tyvärr just en sån kille jag vill ha.  Jag vet att det inte är bar för mig,. men sjukt som det låter behöver jag en kille som kan sätta mig på plats, som kan bråka med mig, som tål bråka med mig och inte bryter ihop. Någon som gör precis som den vill. Herre gud jag är inte normal, Robin är alla tjejers drömkille. Men inte min. Han kommer nog aldirg bli det heller.

Och hur ska jag nu göra med det andra, det andra bekymmert jag har som jag inet kan berätta om här. som endast Ema och Hanna vet om och min syster för hon vet hur jag är, och när vi diskuterade det sa hon precis det jag kände. Ärligt vet jag inet hur jag ska göra med det, jag evt vad jag vill, men jag vet även att det aldirg kommer att gå. hur mycket jag än vill kommer det aldirg att gå.
 
Håller på att ordna upp mitt liv nu med, har börjat träna, ska försöka sluta röka, äter nyttigare och håller på med körkortet nu. det enda som saknas är att skaffa mig ett jobb, får se hur det blir med det. förhoppningsvis går det bättre efter att jag tagit mitt körkort.

070114

Nu sitter jag i skolan igen, xheve klagar på sin dator för den inte vill som hon vill. haha

Helgen har varit väldigt slapp och väldigt jobbig samtidigt
Fredags var det biotittaden med Ema,Hanna och Sara. sjukt bra film var det. Lördes och söndes Tränade jag nästan hela dagen. Har kommit fram till att mig kropp inte är som det var förr. Så jag har bestämt att jag ska få tillbaka min fasta kropp igen. Vilket betyder att jag måste träna varje dag nu näst in till.

Nu börjar vi lektionen.

081011

Fan vad jag hatar dig! Igentligen, jag avskyr dig så mycket, förstår inte ens varför jag blir så upprörd när du ska hålla på att bråka hela tiden, skärp dig förfan. Vi har känt varandra i fyra år. Vår vänskap funkar inte längre igentligen, för vi har sagt så många gånger att vi ska skärpa oss, vi ska förändra oss, vi ska mogna. Har vi gjort det? Nej, vi har inet gjort ett skit av det. Vi är båda av samma jävla skit krut. Det är nog därför vi är ovänner titt som tätt och sen blir vi vänner igen. Herre gud att jag ens orkar skriva ner detta. Men det kanske är just det som behövs, jag kanske behöver avreagera mig skriftligt istället för att skrika och gorma åt dig. Nu när jag tänker efter känns faktiskt detta sätt mycket bättre. Jag sitter i ett klassrum aldeles själv och tänker på allt ont du har gjort mig dessa fyra det är inte värt detta. Mitt liv är inte värt att du ska förstöra. Så mycket ont du har gjort mig på dessa år så mycket ont kan man inte ens göra en människa på ett helt liv.


hope you feel allright.
I hope you sleep ok.
I hope the bugs all bite
And you rot away.
I hope you crash your car.
I hope you don't get far
I hope your asking why ...
you gotta die, yeah.
And when you run and hide
You suck on misplaced pride.
I hope you hate this shit!
I hope your clothes don't fit!
I hope you're all alone,
I not your stepping stone.
I hope you asking why...
you gotta die, yeah

080110

Sitter i skolan nu, kunde haft praktik nu. kunde haft lite roligare nu. Men nej då, det går inte för sig. Man får en uppgift som är tråkigare än tråkigast. Det värsta är att jag inte ens har börjat på den än, får väl göra det snart antar jag : / 



vad händer till helgen då? ja du inte mycket bestämt, men en massa kanske.


080109

GAHHHHHHHHH jag är så förbannad. Förbannad på allt och alla. Människor som man tror är ens vänner bara sviker kallar en dittan och dattan. DRA ÅT HELVETE, rent ut sagt. Så här arg har jag inte varit på länge, eller arg är jag inte.  Besviken är kanske ett bättre ord på det, ja jo. BESVIKEN är ett bra ord. 

 Hela denna veckar har inte varit min vecka, om man kan säga så.

Ingen praktikplats har jag heller för att dom håller på att bygg om så dom kunde inte ta emot mig. Detta fick jag reda på igår. Min fösta tanka var, jaha vad ska jag då göra.  Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, eller jo det vet jag men jag orkar inet göra det. Imorgon ska jag gå upp tidigt och ta mig in till stan endast för att leta praktikplatser. kul? Nej inte precis. Jag tycker det är skolans jävla ansvar att hitta en praktikplats till mig, men gör dom det, NEJ!

Nej jag är så arg att jag inte ens kan skriva mer.




080108

jag förstår inet vad det är med folk, har dom inte nog med egna problem utan dom ska även lägga sig i andras.

jag tycker det är jobbigt att bråka med mina ovänner, att folk orkar bråka med sina vänner ovänner det förstår jag inte, har dom inte nog med bråk själva eller.

har kommit fram till att folk har verkligen inget liv, det enda folks liv går ut på är att snoka i andras liv. att lägga sig i andras liv, är inte riktigt min stil och jag föstår faktiskr verkligen inte varför andra folk vill göra det, till vilken nytta. vad finns det för mening? det är inte speciellt kul, inte spännande, endast väldigt tråkigt.

men jag kan erkänna även jag avr sån innan, snokade runder lite i andras liv, la sig i saker men inte ens hade med att göra osv.

som i lördes, jag bråkade med en tjej oh helt plötsligt kommer det en annan tjej som lägger sig i. varför? vad hade hon med det att göra.

och varför ska man hitta på en massa lögner? dom jävla blattarna ( ja rent ut sagt dumma i huvudet var dom, och nej jag drar inte alla över en kam, utan jag menar just dom som var på festen i lördes.) vad finns det för mening att gå runder och säga att jag sagt hora till en tjej när jag aldrig ens har pratat med henne, inte ens sagt hej till henne. jag fattar ingen ting.

är det såhär det ska vara i framtiden, folk ska lägga sig i ens liv, folk ska hitta på saker, folk ska förstöra?
jag hoppas verkligen inte det, för jag vill inte ha ett sådant liv. vem vill ha det?


nej just i sådana här stunder är jag tacksam för att jag har mina vänner, mina vänner som jag kan berätta allt för och verkligen kan lita på. mina vänner som varken ljuger eller bedrar. tack för att ni finns. jag älskar er och är väldigt tacksam för att ni finns i mitt liv.



<3 nikki

RSS 2.0