080724

idag är det en torsdag, i morgon och hela helgen ksulle jag varit ledig egentligen men så blev det inte, utan jag ska jobba fredag, lördag och söndag med + måndag-torsdag. tjoho.. not, men det är pengar och det behöver jag sen efter att jag kommit hem.

just nu sitter jag uppe i lägenheten ska diska egentligen men orkar inte just nu, därför jag skriver detta istället.  ;)



När jag gick till jobbet idag tänkte jag på vad en kund sagt till mig för ett tag sen. Att det finns bra pojkar i min ålder med, men helt ärligt tror jag inte det, jag tror vi är i en årsskara där det inte finns några gentlemän, det finnsa ingen kille som vill ha ett stadigt förhållande, det finns ingen kille som vill göra allt för en tjej, det finns helt enkelt ingen snäll kille, Antingen så är det så eller så har jag bara haft väldigt otur och träffat fel killar, jag hoppas verkligen inte att det är så för innerst inne hoppas jag att även jag hittar min drömprins någon dag. Visst jag är endast 19 år men jag är trött på att vara singel jag är trött på att alltid vakna upp själv näst intill jag är trött på alla Nattknull rent ut sagt, ursäkta språket.  Jag känner att jag får absolut ingenting ut av det. Jag vill ha en Man inte en pojke, Jag vill ha en man som kan stå för att det är mig han älskar och ingen annan osm tycker att jag är den finaste flickan på jorden och som jag älskade. Jag orkar inte med fler "pojkar" som tror dom äger hela världen att dom kan behandla alla tjejer som dom vill och så vidare.  Nej skärpning alla killar, det är dags för et att växa upp nu, ni kan inet vara pojkar hela livet det är dags för att bli män.




Är så trött på Carl med, visst jag tycker om honom, jag tycker om honom riktigt mycket, men det finns absolut ingen framtid för oss, han har sitt liv och han har endast et spår och det spåret går tyvär inet inom min station. Han åker om två veckor lite mindre och jag saknar honom redan, vill bara att han ska stanna kvar i Sverige men det gör han inte, han kommer vara borta så länge. Jag hade lätt kunnat vänta på han om han hade bett mig men det kan han inte... Och jag tror inte han vill det heller. Så jag får sökavidare efter min prins, min gentleman, min Kar.. och förhoppningsvis kommer jag att hitta honom.




Bortsett från allt detta klagande så är faktiskt mitt liv helt underbart, jag har mina underbara vänner, jag har ett jobb, visst det är tråkigt ibland att jobba, men jag får pengar ocg det kan man inet klaga på. Jag har en underbar familj och Ja jag vet det jag har det helt enkelt bara underbart.  Om ca en månad sticker jag utomlands med till Turkiet i 2 veckor, det kommer bli helt underbart 21/8-4/9 ska dit med emelie, vi skulle egentligen varit fler men som vanligt var det en pengarfråga och pojkvänsfråga som inte ville som vi ville, så det blir bara vi två, men vi kommer ha lika kul för det, vi kommer ha en fantastisk resa. och jag kmmer bli såååååååå BRUN : D
det är dte bästa på hela resan...

nej nu är det dags för mig att diska kanske, känner det nu.  bye bye

RSS 2.0