080518

Hej hej

Vaknade idag kl 5 av att idioten kastade sig upp ur sängen och skulle till jobbet kl 0505 kastade han sten på fönstert för då kom han på att han inte började för än 8.00 haha  Borta som jag var fattade jag ingenting först och han kastade säker 20 stenar innan jag vaknade och kunde öppna för han. hahah

kl 11 bestämte jag mig för att gå upp ur sängen, jävligt gött att sova där själv men jag slet mig ur sängen och satte mig vid datorn istället haha. Bestämte mig för att vara lite till nytta och började städa, diskade, dammade, damsög och städade toaletten. känner mig väldigt duktig nu. Nu är lägenheten ren och fin. :D

Senare idag ska jag träffa Linnea och ta en lite fika, gött. sen blir det väl tillbaka till lägenheten och slappa. ska lägga mig tidigt i natt ( inte för att jag tror det kommer hända) eller försöka iaf. ska sälja i morgon och tjäna lite pengar med lilla linnea. Är juh helt pank just nu, köpte upp alla mina pengar på kläder och sprit i går.

Igår var det fest hemma hos Oscar, det var som vanligt, men ovandligt mycket bråk, alla tjejer bråkade med alla, haha herre gud jag och Malin höll oss undan och bara skrattade åt alla idioter. Sara var med i bråk för att någon idiot hade kallat henne fet, helt utan anledning. Nej herre gud den kvällen var katastrof. 
 Nu har jag skit ont i revbenen och i höften kan knappt andas utan att det gör ont, för att idiotfelix skulle tvunget lyfta mig igår när han var som fullast, och självklart tappar han mig så jag ramlar på en massa stenar. Så djupa andetag kan jag glömma att ta nu på ett tag.


Nej nu ska jag göra vid mig innan linnea kommer.

bye bye


080516

Länge sen man skrev här nu. :p

Har inte hänt så mycket.

Denna veckan har jag träffat linnea, sålt lite och sovit i stan måndag tisdag onsdag och idag.

Har fottat amin med hahah sååå fina kort vi skrattade väldigt mycket åt honom haha.


Inatt blir det taco gott gott gott. :D  väntar bara på att fjollan ska komma hem nu efter träningen så vi kan börja käka. duktig som jag är har jag lagat maten. :)  en riktg hemmafru har jag blivit städar ocg lagar mat hahaha. men har man snälla vänner som låter en sova hos dom så får man väl hjälpa till lite med


nej nu ska jag värma bröden så jag har inte tid att sitta här längre.. bye bye

6/6- 08

Igår var det exakt en månad kvar tills vi tar studenten jävligt gött, snart slipper man denna skiten..  woho


Idag kom jag hem vid 12 någon gång gött sen umgicks jag med min syster ja tro det eller ej men jag var t.o.m trevlig mot henne.

men nu hinner jag inte skriva mer för my kommer om 5 minuter och hämtar mig så jag är lite stressad om man säger så måste byta om och packa.

hejdå

RSS 2.0