081030

Sitter på jobbet, jobbar över lite, sånt man får göra ibland. ska snart gå här i från, är skit hungdig, försöv mig idag, hahaha pappa ringde mig kl 8 och frågade vf jag inte var på jobbet:s oj, Jag fattar inte vf jag inte vaknade jag hade ändå ställt klockan FEM gånger, det är sjukt, men så är det när man sover för lite, 3-5 timmar sömn i flera veckor tar på en, man blir lite sleten. 

Nu är det slut på detta, jag orkar inte bry mig längre.... Jag önskar jag kunde önska dig ett  lyckligt liv men det kna jag inte för jag gör inte det. Nu har du bahndlat mig som skit tillräckligt länge, snart 5 år. Det enda jag har att säga dig är Hejdå.

081027

Helvete med.

Det känns som om det är slut en andra gång, vill inte känna så här, saknar dig som fan, vill inte att det ska sluta så här, vill att det ska vara vi två, som det var innan. Vill inte att det ska vara så som det är nu. Varför ska du vara en sån idiot, hatar dig. Hatar dig för att du är som du är. Önskar att lördagskvällen aldrig hände, Önskar att du inte gjorde som du gjorde, önskar att du inte sa det du sa, önskar att jag inte sa det jag sa.

Kommer sakna dig väldigt mycket, Du kommer lalltid vara speciell i mina ögon, du kommer alltid finnas i mitt hjärta, fast jag inte vill det.


Saknar dig

081015

Just nu sitter jag på jobbet, har lunch just nu så jag fördriver tiden med att skriva lite här.  Trivs faktiskt här på jobbet, trevligt människor och underbara lokaler, riktigt najs

RSS 2.0