080921

Nu är det Söndag och jag hatar söndagar. Denna dagen innebär att man ska upp och jobba dagen efter. Sen att man oftast är bakis en söndag med gör ju inte saken bättre. Som idag, jag vaknade upp i Bettans rum Inget minne om hur jag kom upp där, hade tydligen deckat på Toaletten först efter en sinnessjuk kväll..  Kvällen började lite lugnt hemma hos Bettan, vi gjorde vid oss lite och sånt, sen lämnade vi sjukling bettan hemma och drog vidare till Tobbe. Tobbe och Dennis kom på den brilljanta ideén att vi skulle spela klockan och givetvis skulle jag vara med. Efter ett tag var det bara jag och Tobbe kvar som spelade och tobbe fuskade som aldirg förr och jag får dricka konstant. Därför skyller jag allt på Tobbe, exakt allt som hände den kvällen, det lilla jag minns är katastrof, så jag kan ju bara tänka mig allt det andra som jag inte minns. Men jag hade kul och det är väl huvudsaken.. eller?  HAHAHAHA


Förutom gårdagens kväll/natt så var jag även på svedala med pappa, lucky och Bettan. Köpte ny jacka, nya jeans, ny klänning, nya tröjor. Riktigt gött.


Den 17/10 bär det av till stockholm, Jag, Bettan och Amanda. Väl där ska vi festa, fika, shoppa och träffa gävlekillarna om dom kunde.  riktigt najs kommer den helgen bli.


090910

But I feel every time you're around some how
You make me hold on to what it is we got
I don't know what it is or what it is you do
But the thing is like this I can't leave you


Jag vet inte vad du håller på med, jag fattar ingenting. Vi är väl vänner? Eller?
Fattar inte vad du håller på med, fattar mig inte på dig.
Varför försöker du bestämma över mig, Varför tillåter jag dig att försöka göra det.
Vi har inget, vi har inte haft något på väldigt länge.
Jag....
Jag fattar ingenting och du vill inte förklara

080907

Sitter själv hemma hos Bettan nu, hon och Ema är på någon loppis haha, såna luffare :p

Igår var sinnessjukt haha, allt slutade med att vi tog svarttaxi hem kl 5 på morgonen och halv 6 ringer jag Adam och frågar om han kan betala för vi inte hade tillräckligt med pengar, tack gode gud att han finns.



080906

Vaknade för några timmar sen, min ögoninflamation har inte blivit bättre snarare värre, sen ut som fan, när jag vaknade kunde jag inte ens öppna ögat, men men sånt är livet, det är sånt man får ta.
Hostar som en riktig häst med, just nu känns det som om jag aldirg kommer bli frisk, har väl sovit maw 3 timmade denna natten med på grund ut av mina hostanfall. Men nog pratat om mina sjukdomar det var inte därför jag  tänkte skriva här idag.

Kände att jag behövde skriva av mig lite, idag är en sån där dag, ja ni vet en sån där dag då allt kommer upp i huvudet, då man tänker lite för mycket. Som sagt idag har jag en sån där dag. JAg saknar dig jätte mycket, jag saknar ditt skratt, ditt leeende, dina kramar, dina kyssar, dina cp ryck då man låg på golvet och trodde man skulle dö för man skrattade så mycket, ja jag saknar allt med dig. Men det hjälper inte om jag saknar dig, du kommer inte hem för det, inte för än om 5 månader. Det värsta är att när du kommer hem, då kommer det inte vara det samma, det kommer inte vara som innan. När du åkte bestämde jag mig för att radera dig ur mitt minne men det gick inte så bra, enda gången jag lyckats att inte tänka på dig var när jag var i Turkiet i två veckor, då lyckades jag, för där fanns inget som påminde om dig. Men dom två veckorna är slut nu, nu är man tillbaka i Sverige igen och nu sitter man här igen framför datorn och tänker på dig. Men det har blivit lite bättre, jag tänker inte lika mycket på dig längre, jag saknar inte dig lika mycket som innan, men jag saknar dig fortfarande. Men jag känner att ju längre tid du är borta desto bättre för mig, för då kommer jag glömma dig, och när du väl kommer hem kommer du bara vara en minne blott.

Det enda possitiva med att vara tillbaka i Sverige är mina vänner och min familj. Visst jag hade jätte kul i turkiet men borta bra men hemma bäst. Det stämmer faktiskt, sen kvittar det hur trevliga människor du än träffar, hemma är ändå bäst, helt klart.

Haha jag har sinne nu, jag ligger i soffan och kontrollen till tv är för långt ifrån mig så jag får kolla på momento, det värsta program som finns. Men det finns nog ganska många som kollar på det, och de måste tjäna en hel del, för tänk på alla dom som ringer in och vill vara med att tävla, ett enda samtal kostar 9,90 kr, och det räcker inte med ett samtal utan man får ringa kanske 20 samtal för att komma fram så man kan registrera sig, sen när man väl har registrerat sig är det inte ens säket att man kommer med i tävlingen, så då kanske du har gjort av med ca 200 kr på några helt onödiga samtal.  Nej den dagen jag börjar med något sånt, haha.

Nej nu ska jag laga lite lunch till mig själv.



puss puss n11kk1


080905

Hej, länge sen jag skrev nu, har haft fullt upp faktiskt så jag kan skylla på det för en gång skulle.

Har precis kommit upp till adams lägenhet igen efter att träffat ema hanna och bettan Kom ju hem igår från Turkiet, Alanya, har varit där i två veckor. Så det blev ju en hel del skitcnack Jag berättade om Turkiet och dom uppdaterade mig om vad jag hade missat dessa två veckor, blev en hel del.


Dessa två veckor har varit väldigt innehållsrika kan man lugnt säga. De första dagarna var ganska lugna eller ja den första dagen.  Det blev nakenbad, sjukhusvistelser, fylla, solande, badande, fylla igen. Ja det blev en hel del drickande och jag träffade en massa underbara människor.  Det hände en massa saker som jag inte ens i mina drömmars värld skulle kunna tänka mig att skriva här, endast mina  närmsta som vet om det haha. bilder kommer komma upp på både bilddagboken och facebook sen när jag väl fått dom ut av emelie.

Värsta dagen i mitt liv var igår,  solade på dagen vid poolen och sen på kvällen kom man hem till sverige och fick  ha tjocktröja på sig. Man kom hem med världens värsta förkylning och ögoninflamation, inte så najs. Men det var det värt, hade jag inte åkt hade jag aldrig träffat dessa underbara människorna. Killarna från Gävle, killarna från Landskrona, Killarna i 905 ( är det efterfest i 905 eller? haha) tjejerna på  strandpartyt och tjejerna i 910 (lätt dom bästa tjejerna, och roligaste dagen var när vi klädde ut oss till hucklekärringar, kan ni tänka er 5 svenska tjejer i hucklekläder ahhaha)
Det var tack vare dessa människorna som jag stod ut med resan, hade jag inte träffat dessa människor vet jag inte vad jag skulle tagit mig till.


Men nu är jag tillbaka i Sverige, ganska skönt faktiskt, det bästa är SVENSK MAT haha. Men denna jäkla ögoninflamationen hade jag juh kunnat klarat mig utan.

RSS 2.0