Tuam ipsam vive vitam, quia tuam ipsam oppetes mortem

Lev ditt eger liv, för du ska dö din egen död!


Är bara så trött på din attityd, vem tror du att du är?

I LOVE MY DAD

Igår 23:30Nikki hej hej
 23:30lars hej gullunge
23:30Nikki hur är det med dig?
23:30lars trött
23:31Nikki oki, var är du? haha kolla detta http://www.youtube.com/watch?v=VXRWvJjcdkk du kommer dö
23:32lars kontoret i kristianstad
23:33Nikki oki, har du jobbat eller tränat?
23:33lars jobbat
23:34Nikki aha. har du bytt nummer? försökt ringa dig några gånger
23:34lars klippet e gammalt gjorde själv lika dant innan du föddes
23:34Nikki HAHAAHHA
23:35lars jag har hittat den djävlen som skrivit en bok i mitt namn
23:35Nikki oki, vad var det för typ? var bodde han
23:36lars nej jag har inte bytt pallar bara int ha den på
23:37Nikki ok, nej skulle bara kolla
23:37lars han heter samma som jag jag tror han bor i mamö har precis lagt in honom som vän rätt intressant typ 23:38Nikki haha okji
23:38lars kolla på mina vänner så ser du honom
23:38Nikki oki samir undrar ifall han får adda dig:p haha
23:39lars vem fan e samir
23:39Nikki samir mitt ex kötthuvud
23:40lars albanen
23:40Nikki hahaha ja
23:41lars räcker det inte att jag har 3 gullungar
23:41Nikki jo det är sant
23:41lars men ok han e helt ok
23:42Nikki ja han är trevlig
23:42lars har du inga snygga brudpolare hahahaha
23:42Nikki HAHAHA NEK!! NEJ!*
23:43lars kan man få 2 20or för en 40åring hahah
23:43Nikki haha jaja klart
23:44lars då önskar jag det i födelsedagspresent nästa år
23:44Nikki lugnt fixar jag du kan lika bra önska dig det detta året:p :p:p
23:45lars ska du till finja sjön på tors
23:45Nikki ja jag hade tänkt sticka dit en stund och träffa oscar amlin och dom
23:46lars nej jag tror det räcker me mamma
23:46Nikki men kommer hem först jo det är sant
23:46lars sup nu inte ner dig
23:46Nikki ska jag inte, ska inte dricka så mycket
23:46lars lucky saknar dig undrar näe FAN du kommer hem
23:47Nikki haha jo jag vet, pratade med henne idag
23:47lars har hon fixat kille
23:48Nikki vet inte bara kollade läget med henne, sen pratade jag lite med mamma
23:48lars mamma hade möte med gail ail sa inte ens hejdå gissa om mamma dissade henne
23:49Nikki alltså pappa du kan inte säga dissa. du är för gammal för det hahha
 23:50lars nä ärligt
23:50Nikki jepp :):) du är itne 25 fortfarande fast du vill:p
23:51Nikki vf hade dom möte?
 23:52lars ärligt jag ungås nog me för många ungdommar
23:52Nikki ja du gör nog det acceptera samirs vänförfrågan
 23:53lars hur fan gjör ja det
23:54Nikki hahaha tryck på facebook längst upp till vänster så nu har du fixat det
23:55lars hahaha har redan fixat det fan va jag e ung
23:55Nikki ohh ja jätte när är ni hemma på torsdag?
23:56lars vet inte
23:56Nikki oki, ja jag kommer vid 19- 19.30 bernice kör
23:57lars har inte tid me dig har hittat en riktig kompis (samir) 2
3:57Nikki hahaha 23:58lars heter han raka i efternamn
23:58Nikki sån tönt du är hahaha jepp Idag
00:00lars sov sött o gå o lägg dig du ska väl jobba imorrn
00:01Nikki jag börjar itne för än 12.30 i morgon det samma ses på torsdag
00:02lars ok sov gott puss hej då
00:02Nikki puss




Hate is a strong word But I really really really don't like you

Sitter vid datorn igen ( min bästa vän enligt Bernice) haha. Vi har varit rukitga idag, städat och allt.

Valborg är bestämt nu det enda som behövs göras nu är att hyra bil.  Klockan 17.0 slutar jag det är beräknat att vi sticker från Malmö omkring 18.30 sen bär det av till Hästveda och där blir det att träffa mina föräldrar, efter det in till byn träffa vänner på fest och sen vid 12-01 någon gång bär det av till HLM och där träffa ännu fler vänner. och efter det blir det tillbaka till Malmö city. Ska bli trevligt faktiskt, på något sätt har jag faktiskt saknat dessa hålor haha.

Nej nu orkar jag inte  skriva mer

Stick it up your ass, Run it up the flagpole, Wiggle all around, Like a little tadpole.

i don't really care -  Nej det gör jag jävlari det inte!

Torsdag är nästan planerad - blir antagligen att fira det med kära och icke kära vänner i Hästveda. Ska bli kul att träffa dom igen. Enda anledningen till att jag tänkt fira det där är för att jag saknar dom och min familj. Så på Torsdag efter jobb åker jag direkt till Hästveda, blir antagligen ett snabbt stopp i HLM med för att träffa Damir, sen blir det bussen direkt.  Så omkring 20.00-21.00 är jag i Hästveda och då är det bara att korka upp drickan och njuta av alkoholen när den flyter ner i halsstrupen och värmen så gott i magen. :) haha. Sen blir det väl att umgås med familj på Fredagen och sen packa en stor väska med sommarkläder och sen tillbaka till Malmö stad och njuta av tillvaron. Förhoppningsvis blir Bernice frisk och kan ta ledigt så hon med kan följa med på Torsdag, hade varit skoj + att hon hade fått träffa Robin med då.

Köpte ett par nya skor idag på lunchen med kunde inte hålla mig.. de kallade på mig, se sa att jag behövde dom hahahaha. man mår alltid bra efter att köpt lite skor/kläder/smink/smycken/ you name it...


It's when you cry just a little but you laugh in the middle that you've made it

oki, nu istter jag här på jobbet, är helt frustrerad, vi har fått ett nytt system att arbeta med nu och jag fattar inte ett skit av det. Jag får fråga paul hela tiden om hjälp och ringer HD hela tiden om hjälp hahaha. Nu ångrar jag att jag somnade på genomgången, Men det känns lite bättre nu än det kändes i morse när jag först skulel börja med det.

Helgen har varit najs, men jag säger bara en sak, ALDRIG MED! Bernice, aldirg mer att vi ska göra om det, att folk kan tycka att det är gött att göra det, jag fattar inte, Jag gillade inte det iaf, det är en sak som är säkert, jag gillar att ha kontroll över mig själv och det hade jag inte då. fyyyyyyy fan.

Lördes var en hetsig dag,  Vaknade satte mig på msn, Damirs syrra skriver att jag ska ringa Damir, ringer tönten och han säger att han kommer till Malmö om 1 timme, full stress in i duschen och fixa  sig lite, sen gå ner till Entre, umgås med damir i några timmar, underbart har verkligen saknat honom. Han är en av mina bästa vänner, jag skulle kunna dö för honom. Sen precis närjag skulel gå från entre möter jag Paul, går lite med honom och hans vän, vi sätter oss och fikar lite, jag glömmer bort tiden och frå stressa som fan sen för att honna bli klar till min dejt. Kommer bara 15 min försent, bra jobbat Nikki :)  Säger bara om en sak  ska aldirg mer träffa den dejten, riktigt tråkig var han, en av de tråkigaste människorna jag träffat, tacka gudarna för att Bernice räddade mig fån honom, När det är kris får man skylla på alla andra haha. Senare när Bernice räddat mig, drog hon och jag hem till henne, drack lite vin bytte om, Jaime och Paul kom på besök lite, efter det drog jag och Bernice till White och efter det till Slagt, det var en mindre lyckad kväll, Fick skit ont i fötterna eftersom jag var så korkad så jag tog mina nya skor på mig haha. Men det är sånt man får ta.

På söndagen vaknar Bernice kl 9.. fick sinne på henne, hon börjar prata en massa och ringa en massa folk som inte svarade - Tror du verkligen att folk svara kl 9 på morgonen när de varit ute till kl 6? haha
Men somnade om igen både jag och Bernice, sen går vi upp vid 17, vi går ner till Willys, handlar mat för ca 1500:-  vi stal en kundvagn på Willys för vi hade omöjligt kunnat bära allt det där. Sen blir det GG, efter det slappade vi igen käkade taco och sen ringer jamie, Vå går ut och ta oss Nägra öl och ciden sen bär det hem igen, Jag somnar på soffan nästan direkt och Kötthuvudet Bernice är uppe hela natten lång. Och nu idag just denna stunden kan jag tänka mig att stackars Bernice ligger i sängen och är sjuk. Haha.

Och föresten glömde berätta att Paul är utvecklingsstörd- ja det är du paul!


ohh my goodness

Loggade in på min bligg idag som ni kanske ser haha. Vad är det jag läser?? Vad är det med folk nuförtiden? Har folk ballat ur totalt? är folk så egosentriska? så totalt befriade från självkritik?  Allt handlar inte om er.. Allt handlar inte om dig! jag blir nästan upprörd när jag läser det, jag ska förklara en sak för dig/ er, det var inte dig jag menade i min blogg, visst jag såg dig med i kön, men dig bryr jag mig inte om, du är som luft för mig. Du har inte gjort mig något och hade du gjort mig något hade jag inte låtsats som ingenting. Så tro mig Denice Alvedahl allt handlar inte om dig. Förstå det. Tjejen jag menade ( behöver inte nämna några namn)  har jag vetat vem det är länge, hon och jag har bråkat mycket, allt det jag skrev igår har jag sagt till henne, hon vet exakt allt jag tycker om henne för jag har sagt det.  Varför skulle jag överhuvud taget ens lägga energi på att snacka skit om dig, snälla lilla flicka, jag känner inte dig, jag vet inte vem du är,  det enda jag vet om dig är att du är tsm med Adam och det är jag glad för, Tro det eller ej, jag är en av de som är gladast för det. För jag tycker adam förtjänar att vara  men någon han tycker om.  Så för din egen skull ta inte allt förgivet, tro inte att alla snackar om dig, för det gör inte folk, Och har jag något emot dig så tro mig då kommer jag säga det till dig öga mot ögo, Jag är 20 år, under dessa 20 åren jag levt har jag mognat, jag har lärt av mina misstag, jag har gjort en massa saker, men en sak jag inte gjort är att skriv något på nätet om en anna människa utan att ha sagt det till människan först, Jag är en ärlig person, troligen den ärligaste människan i hela hässleholm, För jag säger det jag tycker och tänmker om folk. Och nu säger jag till dig, du ingår inte i mitt liv! Jag har ingen som helst anledning till att prata om dig över huvud taget, Jag tjänar inget på det, och tjänar jag inget på det varför skulle jag göra det då...

Ja som ni kanske märker blev jag lite upprörd, men jag ska ge dig en klapp på axeln för att du var den som skrev ditt eget namn,v ilket inte dina vänner gjorde, det visar iaf att du är lite mognare än dina vänner.

 Men men nog snackat om det, idag blir en stressig dag,  måste städa upp här lite i lägenheten, ser ut som skit just nu. Måste duscha och fixa mig, ska till entre med Damir och hans familj, länge sen jag träffade honom nu, måste tillbaka till lägenheten och fixa mig igen, sen ska jag på dejt, efter det måste jag tillaka till lägenheten igen och fixa mig för sen ska jag ut med JAime och Paul. som sagt en hektiskt dag kommer detta att bli, så för att hinna allt måste jag in i duschen nu.. see you later

shopaholic

shopaholic.. ja det är det jag känner mig som nu. Jag har handlat för mycket, det ligger för många påsar på golvet, men jag kunde inte hjälpa det, kläderna, skorna kallade på mig, de sa att jag behövde dom att de ville vara hos mig. I min hög med kläder bak soffan, på min kropp, i mitt huvud sa det iaf. Jag kan inte hjälpa det, jag blir glad av att handla, jätte glad, enormt glad.Jag behövde nya kläder, Jag behövde nya skor. Jag lovar!!!!

Skit roligt när jag stod på Din sko och skulle handla 2 par skor, vem är det inte då jag ser bak i kön, Haha, en översminkad fjortis, jag höll på att döööö!! hahaha, Välkommen till min stad! Det är här jag lever, lite annorlunda va? Här är det inte samma folk som där du tillhör, Här det är rikitigt folk. ;) Men men ritkigt mysigt att handla lite saker idag, blev lite för mycket men det var trevligt att träffa Sabina, skit kul att hon kom hit, riktigt länge sedan jag träffa henne saknat henne enormt mycket, det var alltid hon och jag i skolan, men nu när vi båda jobbar finns det inte så mycket tid att hinna träffas på, så man får ta minsta lilla tillfälle i akt. Nu sitter jag här framför datorn, helt utmattad, lysnar på musik ( ja jag vet jag är ett musik freak haha) Bernice har somnat den lilla stackarn, lider lite med henne. Köpte ett par guldskor till henne idag förresten, hon blev ritkigt glad för dom :D där gjorde jag ett bra köp, lite stolt över mig själv haha. Men som sagt nu sitter jag här och väntar på att Amin ska komma hit med skiten så vi kan börja, så Bernice blir lite piggare ;) Jag och Bernice är inte bra för varanda har vi kommit fram till, skämtar den ena om något så slutar det med att vi gör det hahaha



and im happy

Klockan är 08.49 coh jag är uppe, jag skulle ringa och sjukanmäla mig till jobbet så kunde jag inte somna om, riktigt jobbigt, Så nu sitter jag här och lyssnar på Timbuktu - Lika Barn Avvika Bäst, jag älskar denna låten, visst den är gamal, men allt det han sjunger är sant. Jag älskar repeat knappen, lyssna på en och samma låt hela tiden, lyssna på samma melodi hela tiden, samma text hela tiden. Kärlek på riktigt är en börda.. ja det är sant, helt sant. Ska snart diska lite hade jag tänkt mig, ser ut som skit i köket, ska bara ta tummarna ur röven först. Det är så skönt att bara sitta här, leta musik och njuta. Ja njuta, just nu njuter jag av mitt liv så enormt, Umgås med fantastiska människor, i en underbar stad. Saknar knappt något från Hässleholm, men visst det är några jag saknar, Min familj, Mamma&pappa, Lucky& Oliwer. Några vänner, Robin,Oscar,Malin,Emma,Damir,Pernilla,Hanna,Ema, Sabina,Annika osv. Men Sabina ska jag träffa idag, ska bli riktigt najs, Har inte träffat henne på sjukt länge, Vi ska bara njuta av solen, handla lite "nödvändiga" saker, ja allt man gör en solig dag.

Nej nu ska jag ta tag i disken coh spela min spellista på Youtube - I LOVE YOUTUBE

Well I won't be your winter And i won't be anyone's excuse to cry And we can be forgiven And I will be here








The grey ceiling on the earth
 Well it's lasted for a while
Take my thoughts for what they're worth
 I've been acting like a child
 Your opinion, what is that?
 It's just a different point of view
What else, what else can I do?
I said I'm sorry, yeah, I'm sorry
I said I'm sorry, but what for?
 If I hurt you then I hate myself
I don't want to hate myself,
don't want to hurt you
Why do you choose your pain if you only knew
How much I love you love you









wannabe

Du är ingenting för ha
n Och du vet att det är sant
 Du är avundsjuk
 Han är inte alls som du tror
 Jo, jag vet ju var han bor
 En gangster wanna be
 Vax i håret Het mobil
 En player utan nåt
 Han ger dig ett krossat hjärta
 Sen kommer du till mig

wannabe

Du är ingenting för ha
n Och du vet att det är sant
 Du är avundsjuk
 Han är inte alls som du tror
 Jo, jag vet ju var han bor
 En gangster wanna be
 Vax i håret Het mobil
 En player utan nåt
 Han ger dig ett krossat hjärta
 Sen kommer du till mig

wannabe

Du är ingenting för ha
n Och du vet att det är sant
 Du är avundsjuk
 Han är inte alls som du tror
 Jo, jag vet ju var han bor
 En gangster wanna be
 Vax i håret Het mobil
 En player utan nåt
 Han ger dig ett krossat hjärta
 Sen kommer du till mig

party and bullshit

Imorgon blir det att gå upp relativt tidigt, ska gå på stan med Sabina, så jag får gå upp vid 10 iaf, för tjockhuvudet kommer vid 1-2 någon gång och då måste jag vara på stationen, snäll som jag är ska jag möta upp henne... väldigt snällt ut av mig faktiskt, Orkar jag kanske jag t.o.m orkar äta lunch med Bernice inna jag möter upp Sabina.  Jag har mycket saker jag ska handla i morrn. 2 par byxor, 2-3 klänningar, 2-3 tröjor, kanske en jacka, 2-3 skor, Vattenpipa och tillbehör till det. Alkohol till kvällen och helgen så det blir 1-2 st bag in box. Måste välja ut något snyggt men ändå inte för fint till min dejt på Lördag med, haha, Måste komma på vad vi ska göra, blir antagligen käka och dricka lite, sen ska jag ut på lördagen med. Bernice håller på att somna nu den lilla tönten så nu måste jag vara lite social.

njuter av solen, njuter av festen, njuter av vännerna, njuter av livet,njuter av Malmö stad, njuter av själva njutandet




That's what friends are for

Vänner, bekanta, nära, kära,  ja vad är vi? Jag vet inte längre. Jag litar inte på er på samma sätt längre, jag känner inte att jag måste ringa er direkt när det hänt något fantastiskt eller hemskt, och ska jag vara ärlig tror jag inte ni heller gör det. Jag märket det själv, den telefonen är alltid tyst, Det är min andra telefon, mitt andra liv som alltid ringer. Det är kanske så här det ska vara, det kanske inte är meningen att vi skulle vara vänner livet ut som vi trodde. Men jag kommer alltid minnas er, ni var speciella på både got och ont. Vi hade kul ihop. Men ni ver lika väl som mig att det är inte samma sak längre, det är stelt, det är jobbigt, vi har inte så mycket att prata med varandra om, vi vet inget om varandras liv längre. Jag ingår inte i era planer och ni ingår inte i mina planer. Vi ses när vi kan, det vill säga kanske en gång i månaden. Men det kanske är så här det är att bli vuxen?  Men om man inte vill bli vuxen då? Jag hoppas vi kan hitta tillbaka till varandra. Det skulle alltid vara vi E, H, N, P. Alla andraa skulle bara vara människor som var roliga för stundern som vi kunde dumpa sen. Men som sagt saker har förändrats, både till de bra och dåliga. Men ni ska veta jag finns altid här och ni finns alltid i mitt hjärta. Ta hand om er.


Igår var värsta dagen på länge, Några av er vet andra inte. Den dagen började dåligt och blev bara värre och värre....

Who needs a heart when a heart can be broken

Onsdag kväll, precis vaknat, både jag och Bernice somnade på soffan efter maten, riktigt najs, och nu är jag pigg igen haha. Kollar på b programet Big Brother, Fattar inte att folk kunde titta på detta skit programet, det är verkligen värdelöst haha.
Men som sagt nu är det onsdag, det vill säga en dag närmre Lördag och jag är lite mer nervös nu, Herre gud vad tänkte jag på, Jag, Nikki, Nikki Grönborg ska på Dejt, haha, Men det kan bli intressant, väldigt intressant, Sitta där och äta med en vilt främmande kille, som jag träffat en gång, på slagt, haa. Men han verkar vettig, lika flippig som mig. Så jag hoppas det blir kul. Har för mig att han ser riktigt bra ut med, Bosniak, Jag dööör för dessa killar. Men jag vet att jag hade velat göra en helt annan sak, jag hade velat gå med dig på bio, bara mysa med dig och bara vara. Men men det går inte, för du är så in i helvetes trög, så dum i huvudet. Men men sånt är livet.

Nej nu ska jag  leta lite musik, det är min drog, min underbara drog......


I`VE BEEN THINKING OF A NEW DIRECTION
 BUT I HAVE TO SAY
 I`VE BEEN THINKING ABOUT MY OWN PROTECTION
 IT SCARES ME TO FEEL THIS WAY

HAHAHAHAHA



HAHAHA detta är hanna erlandsson även kallad PASKAHORA på bdb.

Send me inside Your mind I wanna know what you�re thinking This time I�ll try To be the one you always thought you knew It�s true I�m blue And without you I�m not right I�m not fine I wanna be rain That tastes like wine I wanna be good I wanna be great I

Im not right And
Im not fine
 I wanna be rain That tastes like wine
 I wanna be good
 I wanna be great
 I wanna be everything Except for your mistake

Like a rockstar

Nu är klockan 0415 och nu ska jag sova, njut av denna filmen, knäckebrödsdansen och dröm sött

http://www.youtube.com/watch?v=VXRWvJjcdkk





Made you hurt til you couldn't see. Sometimes it stops, Sometimes it flows, But baby that is how love goes.

You will fly and you will crawl;
 God knows even angels fall.
 No such thing as you lost it all.
 God knows even angels fall


Jag älskar denna låten, sjukt bra är den, allt hon säger är helt sant. jessica riddle- even angels fall, Ni borde lyssna på den!



I don't want to have to see you happy.

kärleken är bra man kan älska, bli älskad, fejka och leka, som player blir man stämplad kärleken spanar aldrig ett löfte att lita på,  K'änner ni igen denna låten, denna texten, ur gammal,  denna låten har jag gråtit många tårar till, guuud säger jag bara så ledsen jag har varit. Alla minnen jag har med denna låten, både bra och dåliga. Tiderna med Adam, tiderna med Elin, tiderna i Kobadet Tiderna med Oscat,Tim,Malin,Sara,Leo,Felix,Robin osv, fy fan vad kul vi har haft det tillsammans alla gånger vi har tänltat och festat tillsammans, när vi blev portade från Bygdegården i Farstorp, Körde moppe inomhus, Råsa elefanter, Terapisnack,Tält, Kalla mopperesor, Regn, Solsken, Mys,Kyssar skratt, Vodka, Bad, ja allt,  exakt allt får jag upp i huvudet när jag hör denna låten, Allt jag upplevt med dessa människor, både bra och mindre bra saker, Jag kommer alltid minnas dessa människor, de kommer alltid finnas i mitt hjärta, det är dessa människor som format mig delvis,

Nu sitter idioterna Bernice och Xhevrije och frågar ifall jag någonsin älskat någon haha ja du det är en bra fråga? har jag det? Har jag någon som jag får panik av så fort jag ser han? Jag vet inte, både ja och nej, Det är svårt att förklara. Kärlek är svårt, Det kan vara underbarn, riktigt underbart men även väldigt hemskt. Jag saknar ingen tror jag inte, jag tror bara jag saknar kärlek, beröring, ömhet,  you name it, tänk att bara ligga i en säng, men någon man älskar, bara hålla om varandra, få en puss på pannan och känna att han håller om en extra hårt för ett ögonblick, Det är det jag saknar, jag saknar det enormt mycket, Men jag ska inte klaga, det är inte precis som om jag är ensam, jag har mina vänner, de bästa med ska jag säga, de finns alltid där, i både vått och torrt, det är mina älsklingar haha..........

None

LOVE TO YOU








(sorry Bernice, men det är den enda bilden jag har med oss två ;)     )

Hahaha We're gonna rock and roll Ra Ra Alright I drink more than you I party harder than you do And my car's faster than yours too

I'm back again
 I know ya'll missed me
 I'm so so sick
 Can't handle it
 Yeah I talk shit
Just deal with it







Nu sitter jag här igen kl är 01.15 och det är en fredag natt, ja jag är lika paff som er, -Nikki inte ute och festar på fredag, haha- menmen iblnd händer det, tro det eller ej. Jag och Bernice skulle ta en lugn kväll kolla på film och färga mitt hår efter en katastrof hårfärgning igår, håret var en blanding av gult orange mörkbrunt, ja iaf nog pratat om det, vill bara glömma den dagen gick med luvan uppe hela dagen idag på jobbet. På tala om jobbet, riktigt tråkigt var det tills klockan blev omkring 20.00 då minskade samtalen och jag och Bernice fick damp, haha  mitt namn är OLIVIA, vad kan jag hjälpa till med? hahahaha, Efter jobb stack vi med Elvis til något jävla getto för att köpa sprit eftersom Bernice hade glömt sitt legg så vi kunde inte köpa något på systemet, Har inte varit så rädd på länge - man ser det på gardinerna!!

Men som sagt nu sitter jag här lyssnar på Pink Cuz I Can, riktigt bra låt, den gör mig riktigt förbannad men samtidigt väldigt överlägsen, Det är precis som om jag hatar alla ännu mer men ändå älskar dom, Att jag hatar mitt liv men ändå älskar det, att jag hatar dig men ändå älskar dig, ja ni fattar, Vissa låtar kan verkligen få en på ett speciellt humör och det är just det denna låten gör. Jag känner att jag kommer lyckas så mycket bättre, att jag ska fortsätta köra på min grej, för det kommer fungera. 

Alltså guuuuuud jag lovar att Pink är en av mina favorit artister, jag 'älskar hennes röst, jag älskar hennes uttryck, hennes texter, hennes melodier, hennes personlighet, ja jag älskar allt med henne. Hennes låtar är helt underbara, det har jag alltid tyckt, riktigt grym musik, Men det är nog för att jag älskar texter med mening, och det är det hennes texter har. Musik är det bästa gud har gjort för mänskligheten enligt mig iaf, man kan inte få nog ut av musik helt enkelt, musik passar till alla tillfällen.





Cause I'm a wishful thinker with the worst intentions

HAHAHAHAHAHA åhh herre gud nu fattar jag, fyy fan vad pinsam du är, hon är fan lika gammal som min syster, men visst  när dom är små är dom lätta att manipulera, men men ha det så kul, för det har jag, jag skrattar åt dig var dag. och nu skämms jag att  jag ens ödslade tid på dig haahah

Mary J Blige Ft Ne-yo What Love Is

Hmm. Beautiful, horrible, magical, terrible. Reason to laugh and smile. Reason to cry yourself to sleep at night. Start a fight. Make up, break up, wrong or right. Heaven for all this work can equally be hell on earth. (And no one really knows anything about it) But everybody needs it. We can't life without it. And that's the way it goes.) Darkest day, brightest night. Just some other things you might hear if you ask what love feels like. Chorus: And it feels like joy, and it feels like pain. And it feels like sunshine, feels like rain. An excuse for dying, reason to live. And if you don't know, that's what love is. Love is. Gentle kiss, sweet caress. Kiss the base of your neck. Argue until my head hurts, I can't remember what you said. Out, screaming loud, don't know what were screaming bout. So confused and yes its true, but if it wasn't there what would we do? (And no one really knows anything about it) But everybody needs it. We can't life without it. (And that's the way it goes.) Darkest day, brightest night. Just some other things you might hear if you ask what love feels like. And it feels like joy, and it feels like pain. And it feels like sunshine, feels like rain. An excuse for dying, reason to live. And if you don't know, that's what love is. Love is. That's love. Anything that can bring you up or bring you down. That's love. Leave the sun up in your sky of the darkest clouds. That's love. And we need it. That's love. And we need it. That's love. Oh ask anybody how it feels And it feels like joy, and it feels like pain. And it feels like sunshine, feels like rain. An excuse for dying, reason to live. And if you don't know, that's what love is. Love is. And it feels like joy (joy), and it feels like pain (pain). And it feels like sunshine, feels like rain. An excuse for dying (oh), reason to live (oh). And if you don't know, that's what love is.

It´s fucking great

Vaknade nyss min telefon har ringt tusen gånger och jag har fått en hel del medelande, men var gång jag hört den har jag bara lagt kudden över huvudet och somnat om igen, riktigt skönt har det varit att sova ut.. Nu sitter jag bara här, orkar inte göra ett skit, lägenheten ser ut som skit, funderar på att städa upp den lite, då hade <Bernice blivit glad. Tror jag gör det sen faktiskt.

Igår var jag ledig, skulle möta upp EAma Hanna och Pernilla på maskot 12.30 för att käka frukost, kom en timme försent, haha. Men men dom haderedan käkat färdigt så det var bara att traska till BO01, där jag ska vara 24/7 i sommar, satt där och njöt av tillvaron kollae på havet, njöt av solen och folket, Pratade lite skit om allt och alla, pratade om vad som hänt i hlm sen jag var där, och om vad jag gjort i malmö.
var även på Kärleksklubben men Bernice och Xheve, sjukt kul hade vi, men sjukt ont i halsen har jag nu, jag tror att allt festaden har satt sina spår, jag har skit ont i halsen och är snuvut och helt seg, fast det kan ifs vara pollen med, eftersom jag är pollenalergiker, och dena årstiden inte är den bästa för mig om man säger så, fast jag försöker inbilla mig det haha. Nej nu ska jag käka lite frulle, dricka ett stort glas vatten och ta mig en morgon cigg, Därefter ska jag försöka ringa Bernice mobil igen, eftersom den är borta, Men dom var snälla på taxi bolager, dom bad mig ringa kl 4 igen och fråga efter den för då hade gårdagens taxibilar börjat igen, vi hade åkt i taxi 172 haha, finns sjukt många taxibilar i malmö, men men som sagt frullen, vatten och cigg väntar på mig nu

SEE YOU LATER

let´s get this party started

Ja det är lill lördag och det betyder fest, vafan skit i om man jobbar i morgon, man lever bara en dag eller hur, ja det jag menar så vi ses i dimman MALMÖ Ballerinakex ;)

Detta Är Bernice för er alla som undra, min kära vän i Malmö city och nu ska vi ut, ses i dimmans dansgolv

(BErnice är 15 här :P)



nooooooooo

Helvete med, dom kanske får sparken, jag vill inte , vill inte ,vill inte att dom ska få sparken, dom är anledningen till att jag går till jobbet eller ja iaf Jaime, Helvete med, Jag hatar HD, dom är fan dumma i huvudet. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är helt spänd, helt deprimerad, och det är inte ens jag som riskerar att få sparken, Jag kommer hålla alla mina tummar idag och i mogon på att Lasse Platschefen kommer säga att dom kommer få behålla jobbet. Finns inte mer att berätta eller säga....

;)

Pink - This Is How It Goes Down
Pink Funhouse -Could've Had Everything
Pink - Funhouse - One Foot Wrong
PINK - I DON'T BELIEVE YOU
P!nk -Love
pink- There you go
Pink - Cuz I Can


f"#¤%&//(!A(&/%¤#N

Känner mig så jävla misslyckad just nu, när jag för en gång skull hoppas på något bra, blir allt bara skit,  Jag blir så irriterad, det skämmiigaste är att du är en tönt egentligt, du gör din egen musik(som inte ens är bra), du jobbar på McDonalds, du är inneboende i en skrutten lägenhet, dinna vänner är töntiga. Jag är för fan fucking Paris Hilton om man jämför med dig. Hur fan kan jag tycka om det?? Ja du det är en riktig bra fråga.. Och hade jag vetat det så hade jag tagit bort det.



GAHHHH K%¤&#¤%/U¤#&%&K&%¤&S#¤#U¤%G¤#%¤A%¤#%R#"%#%E






Riktiga Killar Ljuger Inte.
 Riktiga Killar Sviker Inte.
 Riktiga Killar Sårar Inte.

Riktiga Killar Finns Nog Inte .

You lied to me

Precis käkat lite hemma hos Bernice, nu sitter vi här inne efter en cigg, men neddragna persienner och tv:n igång. Orkar inte göra någonting just nu, har skit ont i magen och knät, haha, jag har ont över allt. Mest ut av allt har jag ont i huvudet, för att jag tänkt för mycket, för att jag är så trög som trodde på dig, som verkligen trodde att jag kanske kunde vara någon speciell i dina ögon, Men jag hade fel, jag hade så in i helvetes mycket fel, Det enda du var ute efter var...... Men jag fattade inte det, jag trodde inte du var som alla andra killar, jag trodde verkligen du var speciell, att du var annorlunda. Att du var lite mognare, men jag hade fel, riktigt mycket fel. Gahhhhh så korkad jag är, Jag tyckte /tycker ju om dig.Men jag vill inte.... JAg började t.o.m gilla din kassa musik, endast för att jag gillade din röst. Jag ryste i kroppen var gång jag pratade med dig, för du hade så fin röst. Och dina ögon var så vacka. Jag gillar inte ens blåa ögon men jag gillade dina. Men men finns inte så mycket att göra, Jag har gjort det jag kunnat och nu svarar du inte ens i din telefon...


Håller tummarna för dig i morgon Jaime, hoppas det löser sig...hoppas på det bästa.


Nej nu ska jag leta upp lite träningskläder i Bernice röra, och sen ska vi träna lite.

see you later

I don't think you want to join us

Nu är helgen bestämd, kommer bli super bra. ;) Jag, Bernice och några till, vi kommer leva jävle i helgen precis som vi gjort dessa två veckorna. Kan inte berätta vad vi ska göra än, då blir det juh inte spännande för er, ni kommer få läsa det på Lördag och Söndag....
Har riktigt ont i benet, jävla brännmärke, det var deffenitivt inte värt det, sjukt ont har jag och det ser sjukt äckligt ut, Ja Bernice och Jaime ni vet vad som hänt hahaha. Nej  nu ska vi ut och köpa lite cigg, hade gärna tagit en grogg med, det hade inte suttit fel eller ett glas vin, riktigt gott är det och väldigt avslappnande. ;)


Passar det inte så passar det inte, jag är inte den som krusar.....


Jag har lite sinna på dig med, men men du fick det du ville, som sgat jag är inte den som krusar som jag nämnde innan..

I thank god every day

Precis käkat spagetti och köttfärssås, riktigt gott men nu kan jag knapps röra mig så ont i magen jag har, blev nog lite för mycket. Jobber idag var riktigt tråkigt, kändes som om jag hade varit där i 15 timmar när jag varit där i 4, ville bara där i från.  Jag hade tänkt skita i det idag och bara ringa och sjukanmäla mig eller något, men vaknade halv 9 av att jaime skriver till mig att han kommer och hämtar mig om 15 min, då blev det stress så det var snabbt på med kläder och i med två mackor i magen sen bar det av till jobb, Skickade typ 20 sms till Bernice för att kolla hur hennes kväll hade varit ;) haha, åhh din lilla hora haha. efter jobber skulle tjockhuvudet komma och möta mig men det blev att jag och Jaime fick gå ändå till Coop och sen fick jag gå in dit för att hämta tjockhuvudet haha.

Nu ska vi bestämma hur vi ska göra i kväll, jag röstar på att drar till amel, emn vi får se

see you later

I cant sleep

Sitter hemma hos Bernice, hon är hemma hos Alex efter mycket tjat ut av mig, Idag har vi varit ute i solen hela dagen riktigt skönt,  var först på jobbet och kollade när jag började,  sen stack vi till Fredde och hämtade mina mobiler eftersom jag glömde dom hemma hos honom i morse, efter det stack vi till stranden och kökade glass, världens godaste, efter det tog Bernice mig på en liten upptäcktsfärd så nu vet jag lite fler ställen i Malmö, och jag säger bara en sak, Jag kommer vara på stranden 24/7, riktigt många kex, visste inte var jag skulle kola först haha.

Men men nu orkar jag inte skriva mer håller på att leta upp sov musik och snacka med johannes, denna är sjukt bra,

Clay Walker - FALL
Clay walker - can´t sleep





Stackarn ska jobba i morgon precis som mig och han ser ut som om han inte sovit på 10000 år haha

May gods love be with you, Always, May gods love be with you

Hej sitter här igen, idi bernice ringde och väckte mig typ 8 i morse eller ja typ halv 11, trött som jag är ber jag nästan henne dra åt helvete, hon ringer igen halv 12 försöker lura henne med att jag väntar på en taxi men det gick hon inte på, hon ringer taxi och säger att det kommer och hämtar mig om 5 min, Som ni knakse märker så var vi ute igår, dte var festligt, nästan allt hände och lite till....

Och jag måste säga en sak till Bernice är en jätte trevligt rolig och snäll kompis.(nöjd nu bernice :P ) haha.

you took my smile and put it on her lips

Kan inte sova, vet att jag behöver det men kan inte, sitter uppe på msn bara och snackar med Elmir




Jag bad han skicka en bild så får jag den här sura bilden så efter en längre tids tjat får jag den bilden nedanför haha. såå söt ^^












The only love


Sexy boy, Girl on girl, Manage trois, Boring. Marijuana, Cocaine, Heroin, Boring.

Sitter hemma hos Bernice, Hon sover som  vanligt och är skit tråkig.. Jag får panik, jag har riktigt tråkigt, kan vara därför jag skriver här haha. Men jag har inget speciellt att berätta, bara att <<<<<Nelly slutade idag på jobbet, en av de roligaste på hela jobbet, jag Bernice hade samlat in pengar så vi köpte en lite present till henne, Jaime fick hjälpa oss att bära den för den var riktigt tung, Vi köpte en hel korg full med Choklad på tasty house kostade typ 350:- skit billigt sen köpte vi blommor och kort med, Och stackars lilla Nelly grät. Kommer sakna henne sjukt mycket.

Annars har vi bara haft en massa raster på jobber haha. och sen har jag och Bernice  skackar om att bli  taxi chafförer haha, sjukt kul hade det varit.

Annars händer inte så mycket i mitt liv just nu faktiskt.

See you later

I´m running away

Nu är det dags igen, samma gamla visa som alltid, jag börjar fundera på hur jag ska kunna förstöra detta. Jag vill men jag vill samtidigt inte. Jag vill känna men samtidigt inte. Jag vill vara men samtidigt inte. Ja det går inte att förklara, det går inte, ni kommer ändå inte förstå¨. Det är bara det... ja jag  vet inte. Det enda jag vet nu är att jag kommer förstöra detta.

Varför är det så att känslor skrämmer mig? Varför gillar jag inte kännslor? Jag gillar inte folk som uttrycker sina känslor eller gråter eller vad som helst. Det är nog bara för att jag själv är så värdelös på att visa mina känslor för folk. Det tar lång tid för mig att göra det, för jag måste tänka ut allt i minsta lilla detalj, vad ska jag säga ifall det går fel, hur ska jag säga det, vilket tonfall ska jag ha, osv.. Herre gud, varför ska känslor vara så komplicerat, jag gillar inte det.

Jag har så svårt att säga till när jag blivit sårad, jag blir arg istället, jag sörsöker stöta bort människan då, nej usch JAg tror jag har suttit för mycket själv i lägenheten nu, börjat tänka alldeles för djupa tankar. Nej nu ska jag gå ut i solen och handla lite till i kväll.

See you later

you make me sick

Du får mig att spy, spy galla över dig, Vad fan håller du på med, ska du bli något du inte är'?? Jag äcklas ut av dig.

Och Dig ska vi inte snacka om, du är nog den falskaste människan man kan leta efter, herre gud, du är som smutts under skon på mig nu, du betyder inget, jävla nolla.

Haha, och vem tror du att du är, snälla du är bara barnet, tror du verkligen du äger hela världen, kanske dags att sätta båa fötterna på jorden och vrekligen öppna ögonen och inte leva i din lilla fantasivärld.

ch dig har jag med sinne på, hur fan behandlar du din pojkvän?? Han säger dagligen att han dör för dig och vad gör du?? du bara skriker och gormar.

I´m sorry

Förlåt min tjejer, jag vet att jag inte varit en så bra vän den senaste veckan eller t.o.m den senaste månaden. Visst jag har jobbat o.s.v men det är ingen ursäkt. Jag borde hittat tid för att träffa er, jag borde hitta tid för att prata med er, jag borde hittat tid för att lyssna på er. Ni är mina närmsta vänner, ni betyder mest, men ändå har jag visat er minst respekt och kärlek. Jag försöker vara perfekt, men jag vet att man inte kna det, men när jag är med er så är jag närmst. Ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig. Ni har ställt upp för mig så otrloligt mycket, jag har varit i botten och ni har dragit upp mig. Det är ni som orkat lyssna på mig dag ut och dag in, det är ni som funnits där.

Men nu behandlar jag en dåligt, men det är för att allt känns så konstigt, ni vet vad jag pratar om, det känsn inte som samma, och ju mer jag anstränger mig ju mindre blir det som vanligt, Därför flyr jag istället, det är mitt sätt, det har alltid varit mitt sätt. Förneka och fly. Men jag ska försöka ändra på det. För jag vill ha kvar er i mitt liv tills jag dör, jag vill att ni ska uppleva min största kärlek, mitt första barn. mitt bröllop min familj min död. För jag vill uppleve ert. Jag hoppas ni förstår, och ni vte att jag inte är någon vidare på att säga sånna här säker men jag är en jävel på att skriva och hitta låtar som beskriver saker jag känner haha.

 Men men, det finns bara en enda sak ni borde veta bara, jag älskar er, Pernilla,Ema,Hanna. Ni är det bästa ut av mig, ni gör mig bäst. Alltid vi <3

 In us we all have the power
 But sometimes it's so hard to see
 And instinct is stronger than reason
 It's just human nature to me

"Used To"












I used to reach for you
 I got lost along the way
 I used to listen
 You always had the just right thing to say
 I used to follow you
 Never really cared where we would go
 Fast or slow To anywhere at all

RSS 2.0