back home

Ja nu är jag tillbaka i sverige och jag håller på att dö ut av värme, ska det inte vara kallt i sverige eller ? 

Ja som ni märker har nörden hittat sin plats vid datorn igen haha, håller på att leta upp lite musik som vanligt och försöker lägga upp bilder på facebook, men det går inte så jävla bra. Bernice ligger och sover som vanligen eller ja hon kallar det "power" nap, men jag kallar det dock inte det. Inte när man sover 2-4 timmar haha.

Igår blev det crazy igen, Jag Maria Bernice kollade på finalen i U-21  Tyskland vann, hur fattade jag inte, eller jo det fattade jag dom spelade bra, men ville att England skulle vinna. Vi satt på Maskot på kvällen, blev några cider och även jäger för min del,  vi hade planer på att dra ut, men jag bokstavlig deckade i Marias soffa och dom fick inte liv i mig haha. Men det får jag ta igen idag, idag bir det utgång till it´s tuesday dom har premiär idag så kommer nog vara mycket folk och jag gillar det ;)  väntar på att min sprit ska komma nu, han kommer om en timme och lämnar det sen blir det party för i morgon är det Marias födelsedag och se ska firas.


Lite bilde från igår haha





 sen ballade det ur..


















Jävla gött jobbet ringde nyss och sa att jag börjar inte för än 12 i morgon, det vill säga att jag kan "sova ut" i morgon. Blir väl som vanligt kommer hem vid 5-6 tiden somnar 8  och sen upp 11 igen. herre gud, ja nu börjar helvetet igen haha.





Glömde säga att jag fixade mina naglar idag med, det behövdes verkligen.





Nej nu ska jag väcka Bernice nu har hon sovit lite för länge..

go natt

Nu går jag och lägger mig orkar itne lägga upp fler bilder tar ju flera timmar, lägger upp resten på face book när jag har  både tid och ork, i morgon blir det dock inte eftersom jag drar till stranden då med min nyinköpta bok  sex och kärlek sår se var det kan vara för något skit.

Sunny beach 4






































































Sunny beach 3

fortsättning...
















Sunny beach 2

Som jag skrivit i ett annat inlägg en bild säger mer än tusen ord haha..































sunny beach

är tillbaka i sverige nu, vill tillbaka dit det var kaos. orkar inte skriva allt som hände där men jag har en sak att säga Fille Thomas Adam Alex Aiaz = de galnaste djuren som finns.


uppdaterar senare när jag har ork

vacation

Nu har jag snart semester och jag bara längtar, det är ca 3.5 arbetsdagar kvar. Kommer bli riktigt skänt med semester känner att jag verkligen behöver det. Hoppas bara att jag får fast  anställning, annars har jag inget att komma tillbaka till sen efter min semester så får jag ha en lån semester haha, och det vill jag inte ha. Sjukt jobbig är det att vänta på att man ska få besked om man får stanna kvar eller inte. Hela denna veckar har jag gått på nålar eller snarare hela denna månaden. Nej nu kan jag inte skriva med måste jobba nu igen.  Uppdaterar lite senare igen när jag slutat jobba

Friendship

Jaha, vad hände nu? vaknade av att jag fått ett konstigt medelande från Jaime, han börjar klaga på att vi inte har kontakt längre, ja men konstigt då, jag har verkligen försökr hålla kontakten, jag har skickat sms dagligen, men inget svar har man fått, jag har försökt bestämma saker tsm med honom men han har alltid ändrat sog i sista sekunden. Dessutom vill jag inte komma hem till honom, för jag vet att hans flickvän inte tycker om mig, och hur kul är det så att sitta där, helt stelt och obekvämt. Sen att han klagar på att jag inte kom hem till honom på hans fördelsedag, ja visst det kan jag ta, men jag hade sjukt dåligt samvete för det.Jag ville verkligen vara där då och fira honom men jag ville inte förstöra Jaimes kväll för på nått sätt blir det alltid bråk mellan Jaime och Emma var gång jag är inblandad i något och det ville jag inte. Dom är ju förlovade nu och väntar ett barn och är skit glad för Jaimes skull för att han har hittat någon han vill spendera resten av siitt liv med. Men ja nu är det helt konstigt mellan han och mig, det sista han skrev var om vår vänskap betytt något hade du kommit på min fest - ja men det är ju just det den gör, det var därför jag inte kom.


Ja jag får se jag hoppas det löser sig. Jag tyckte verkligen om att umgås med honom, han är en av de coolaste människorna jag träffat i mitt liv. Men han har blivit lite konstig på senaste tiden, eller det kanske är jag som har blivit konstig. Ja jag vet inte, jag kanske har förändrats, folk säger ju det. Jag vet bara att ibland känner jag min som världens ensamaste trots att jag står mitt bland folk jag känner. Svårt att förklara.

friends are quiet angels
Who fill your life with grace
Thrilled to share your joy when a dream comes true

bla bla bla

Nu är det måndag och det är bara 6 dagar kvar till min semester haha <3 vadå jag längtar.

Lördags behöver vi inte prata om, det var katastrof, bråk, tårar, kyla, hat, vänskap.

Nu har jag kommit på varför jag är så irriterad på dig, det är för att du inte var som alla andra, jag kunde inte köra mitt spel med dig, utan du sa bara stick haha. Men en sak är säker ska du säga så och sen fråga ifall vi ska dansa hahaha, då är det du som kan sticka.


 just nu ÄLSKAR jag Jens Ekman, varför kanske nu undrar, jo för jag har fått spotify ut av honom


 nej nu ska jag leta lite musik, ja jag är en nörd men jag trivs med det :D

a night out

Här är lite bilder fån igår, som man brukar säga en bild säger mer än tusen ord.


Jag bernice



jag


Bernice jag





Jag


Andersson jag


Bernice andersson fredrik


 Och sen dog min kamera, så det blev inga bilder på 08:orna och inga på psykfallen heller haha. Men det var en riktigt rolig kväll iaf. Men sen att man aldirg blir bra på bild det är en anna sak haha

working day and night

Sitter på jobber just nu, har lite rast kvar ca 3 min om jag ska vara exakt. Så jag tänkte jag skulle uppdatera lite här, ahha. slutar kl 17.00 idag. kanske skönt faktiskt, ska lägga mig och sova direkt efter jobb, är sjukt trött. Försov mig idag med, vaknade 08.05 kollar på klockan och skriker rakt ut, faaaan också inte igen. Ringer till jobber och ska medela att jag blir ca 30 min försenad och vem är det  som svara om inte platschefen, oj då inte så bra. Har inte ens vågat skämta med honom idag, tror han är lite arg på mig. I vannliga fall brukar jag alltid skämta med honom och sånt, men nej inte idag. Får bli en annan dag.

Nej nu är min 3 min slut, måste jobba nu igen slutar juh om 2 timmar, riktigt najs.

DAD

Ville bara snabbt in och skriva en sak innan jag sticket till jobbet vilket är om 10 minuter.






THE ONLY TIME DAD WAS WRONG WAS WHEN HE THOUGHT HE HAD MADE A MISTAKE
















the gang from work <3

Friends are quiet angels
Who somehow make you see
The light that's in the darkness before the dawn
All at once the journey’s not so long















I have been thinking about all the times..

Nu sitter jag här igen, klockan börjar bli mycket, jag funderar på att gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men orkar inte just nu, hur man nu inte kan orka sova, det är en bra fråga.

Idag var jag på jobbet, dagen gick ganska snabbt faktiskt, men det var en massa mindre begåvade som ringde in och hade problem med bredband och telefoni, sjukt jobbigt att hjälpa dom fixa det, blev en hel den felanmälningar, När vi ( jag & Bernice) gick från jobb berättade Bernice att Valon hade skickat mail till alla ts:ar  om henne och mig, riktigt sinne fick jag,  fattar inte vad hans problem är, jag har inte gjort honom något, riktigt sinne har jag på han. Han är helt jävla dum i huvudet. Skickade sms direkt till Nanna och frågade vad han skrivit, men hon ville inte berätta hon sa bara att vi skulle ta det imorgon. Så nu är det krig, krig mellan mig och Valon. Han ska få se. Är det någon som vet ifall man blir  sparkad dirket ifall man blir anklagad för sexuellatrakaserier?


Disskuterade min födelsedag med Nanna idag med på lunchen, hon kom med ideen att vi kunde fira den i Göterborg. Tycker det låter bra faktiskt, Då hade det blivit Bernice, Nanna, Karin, Chrisel och jag, hade varit sjukt kul.  Egentligen hör Xheve in i detta gäng med haha men hon är i kosovo då så hon får inte vara med. Men det är svårt att bestämma saker så lånt in i framtiden, det är mer än en månad kvar tills jag fyller år och ännu längre tills vi ska fira den. Och det sjuka är att jag inte ens är hemma dagen jag fyller år, antingen sitter jag på ett fly tillbaka till sverige eller så är det min sista dag i spanien, haha.

Nej nu ska jag kolla lite resor igen, måste hitta något bra ;) see you later




haha you are such a jerk

Det är onsdag morgon klockan är snart 11, om  ca 30 min ska jag gå iväg till jobbet. just nu sitter jag och håller på att planera min födelsedag, jag är juh inte i sverige när jag fyller 20, men kommer tillbaka dagen efter typ så jag hade tänkte käka middag med vännerna och sen gå ut, mja jag får se hur det blir, det är svårt, måste kolla med alla som inte är från Malmö med,  ja jag får kolla närmre på detta vid ett annat tillfälle, hinner inte just nu

Nej nu måste jag röka min morogn cigg och käka en kiwi till frukost, mmm det godaste som finns  och sen är det dags att gå til jobbet. slutar 21.00 idag lite jobbigt men imorgon och på fredag jobbar jag bara till 17.00. Vi hörs sen, för just nu älskar jag mitt liv här i Malmö, inga ovänner, inga fjortisar, inga omogna jävlar, inga översminkade horor, inga föredetta kompisar, inga föredetta pojkvänner, inga bekymmer alls, endast lycka och åter lycka....

Behandla  andra som du själv vill bli behandlad. ... 

en svensk rubrik eftersom jag inte kommer på något engelskt som passar in just nu

ja nu är klockan02.31 och jag ska upp om 5,5 timmar, känns inte så lyckat men vad ska man göra, är inte trött men ska ändå försöka sova nu, börjar 10 i morgon och slutar 19,

Bernice håller på att få¨sin hårförlängning isatt just nu av tamara, riktigt tråkiga är dom, därför sitter jag här nu haha, men som sagt nu ska jag sova.

sov gott alla



Snart åker jag

I am so tired of people who

 tror att de är någon. Var bara tvungen att säga det.


Nu är klockan 10.40 och jag sitter här och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan fixa det. Ska försöka få liv i Bernice med eftersom vi ska gå här i från om ca 30 min för att komma i tid till jobb. 

Denna människa gör mig galen vissa dagar eller ja lla dagar,  ibland hade jag bara velat skrika och gorma på henne, spciellt på morgonen, haha men jag tror det är ömsesing.. eller bernice?? haha



helgen var helt oki, blev utgång i Lördags, slagt som vanligt,  jävla gött att vara stammis, behöver itne visa leg, får kramar av vakterna, de ser att man klippt sig, de önskar en en trevlig kväll. de säger hejdå när man går där i från osv, hahahah

Igår gjorde vi ingenting, min familj kom hit på en kopp kaffe bara, trevligt att träffa dom,


NU ÄR DET BARA 13 DAGAR KVAR!!! sen åker jag iväg

i´m happy now




 Jag blev glad senare idag, både jag och bernice och vi väntade på buss hem från Bernice syster Natta och hennes söta son.





som sagt vi blev glada haha




och vi åkte buss


Och vi såg världens fulaste byxor och skor hahahahah







detta är den enda ungen som är 2 som jag tycker om, lugn, kan leka med sig själv och väldigt söt

Anton






och så här såg jag ut igår





 glömde nästan gjorde lite vvs jobb igår med eftersom Bernice gjorde stopp i kranen på toa





tack för mig, nu ska jag börja göra vid mig och sen är det utgång,

ZZzzz

Idag är jag trött och på dåligt humör.. blir jag på bättre humör uppdaterar jag om det senare idag



i want to do it all again



JAG VILL JAG VILL JAG VILL GÖRA DET IGEN, OM OCH OM OCH OM IGEN VARJE ÅR

turn it up - im in love

 gahhh jag är kär i denna kille...


Kunde inte alla killar vara som denna.. Brad pitt släng dig i väggen

Lätt den bästa filmen jag sett på länge



and I want to do it

Idag är det studentdagen i lilla Hässleholm, önskar jag var där så jag kunde se alla vänner rusa ut med världens gladaste humör och tänka att hela världen ligger framför dom nu. det är en härlig känsla, en underbar känsla, en oförglömlig känsla.


Men jag vill bara säga GRATTIS på studenten alla min nära och kära, jag hoppas ni får en underbar dag. Mycket kärlek till er.

Och alla ni icke nära och kära, Grattis ändå, jag hoppas faktiskt ni med får en bra dag,

betrayal

känner mig så otroligt sviken ut av er, och ni ska föreställa vänner, vad är ni för vänner, kniv i hjärtat! En stor fet kniv i hjärtat, det var vad jag fick igår. Läste jag verkligen rätt, NI av alla är DÄR. Vad fan gjorde ni där, vad har ni där att göra? Inte ens jag är där, och det stället har varit en stor del i mitt liv, och ni är där! Fyy fan säger jag bara. Att ni ens kunde tänka tanken på att stivka dit och det värsta att ni stack dit!!!! Jag är så otroligt besviken på er, tänk hur ni hade känt er i min situation, nej just det ni hade inte blivit speciellt glada. Just det! Fy fan -  det är det enda jag har att säga.




Vad fan hade du dom där för, du har hatat dom, du är den som snackat mest skit om dom och så är dom hos dig sen, du äcklar mig, Denna situationen äcklar mig, ni kunde alla lika bra bajsat mig i munnen, stampat på mitt hjärta, skämmt ut mig inför hela svenska folket, för lägre än detta kunde ni inte göra.

Stick, hoppas ni får en underbar dag imorgon. Jag som hade då dåligt samvete för att jag inte kunde vara där, hur faaan kunde jag ha det? 

why love something that can not be love

pourquoi l'amour quelque chose qui ne peut pas être l'amour






Ville bara säga att jag äcklas av ordet kärlek just nu och speciellt ordet älska. Alla vet att inget håller i slutändan, ingen blir lycklig i alla sina dar som i sagorna. Det är lika bra ni alla inser detta! Och nej jag skriver inte detta endast för att jag har blivit sårad osv, jag skriver detta för att det är sanning.





run away

jag vill iväg nu, jag vill, jag vill, jag vill!  jag vill resa nu och bli brun och bara njuta av tillvaron, men nej det kan jag icke som nicke, för jag måste jobba, men det är inte så långt kvar 19 dagar kvar, det är ingen fara det går snabbt, sen när vi kommer tillbaka igen till sverige jobbar jag mellan 3-4 dagar sen sticker jag igen på semester haha. fantastisk idee av mig att vi skulle skippa hultsfed för att åka till spanien istället, men jag ångrar  det lite, jag älskar smutts, lera och underbart bra musik. men det får bli nästa år i stället, för spanien guuud .

Nej nu ska jag väcka bernice för hon ligger och sover och är hon så korkad så hon ställer sitt larm kl 10 så ska hon min skäl o da upp kl 10 med..








Turkiet 22/6-28/6
Barcelona here we come  7/7-14/7







See you later....

siebel

nu är jag uttråkad, slutar om ca 30 min, och det känns som om det är en evighet till dess, varför är det alltid så att sista timmen är riktigt segt.  orkar itne mer nu, vill heeeeeeem!!!  blivit tillsagd idag, fick en varning om att ifall jag kommer försent en gång till eller tar mina raster fel fler fgånger kommer jag få en skriftlig varning, vilket itne är så bra eftersom  det är väldigt nära min fasta anställning och så kan jag äntligen ta ett lån och köpa mig en lägenhet i Malmö istället för att bosätta mig hos Bernioce.

 nej nu måste kag hjälpa kunden.. kommer snart igen ahha

tillbaka men nu slutar jag om 5 minutser så hinnar itne skriva mer eftersom jag måste bli färdig med denna kunden orkar inte sitta över idag.

 see you later

Beyonce - Listen

Var bara tvungen att lägga upp denna texten, den passar så bra in just nu i mitt huvud, alla tankar, känslor jag har just nu...




Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what, you made of me
I followed the voice, you think you gave to me
But now I gotta find, my own..
my ownn...

studenten

har kollat på kort från vänner som tar studenten detta året, jag vill med ta studenten, jag vill med ha hopp om en ljus framtid och bara tänka att nu är det äntligen snart över, jag vill med vara full var dag och bara njuta, njuta ev den sista stunden. Men nej då det får jag inte, för jag har redan tagit studenten, men jag ska inte säga att jag inte njöt då och det var många som var avundsjuka på mig då som jag är på folk nu. Jag tror det var den bästa tiden i mitt liv än så länge, gud vad kul det är och gud så full jag var hela tiden. Jag älskar studenten, Hade jag fått välja en sak jag skulle få göra om i mitt liv så är det studenten, så underbart och ja jag är riktigt avundsjuka på alla som tar studenten nu, jag vill med....



Grattis till alla i förstkott som tar studenten, NJUT!!!  njut säger jag bara.

Don't turn around I'm sick and I'm tired of your face

dag är det sol, sol, SOL!!  riktigt skönt legat och solat lite idag, kände att jag behövde det så blek som jag är just nu haha..

Idag är jag lite piggare än igår, somnade redan 20.30 igår, var så enormt trött så jag vaknade tidigt idag, åt kiwi till frukort mmmm, gott :)

 nej just nu orkar jag inte uppdatera er så mycket om mitt liv, vill bara tillägna denna bild till Bernice... du ver vilka det är vi ska föreställa hahahahhaahahhah






I don't give a damn about you
I won't give it up not for you
I don't give a damn about you
I won't give it up not for you
I'm not gonna cry about some stupid guy
A guy who thinks he's all that

RSS 2.0