Won’t go without my fix tonight

You got me wondering
 why I- I like it rough, I-I like it rough, I-I like it rough
You got me wondering
why I- I like it rough, I-I like it rough, I-I like it rough



Sitter hemma hos Bernice igen haha, sitter och väntar på att Fredde ska höra av sig så jag kan sticka hem till honom, vi ska vara själva för en gång skull haha. Ska faktiskt vara så duktig så jag t.o.m ska ta bussen och inte en taxi, har blivit lite för mycket taxi åkande nu, men jag kan inte hjälpa det de är så praktiskt och skönt, ett samtal sen kommer en bil och skjutsar dig exakt dit du vill haha.Riktigt najs.


Det sjukaste hände idag, jag höll på att döööööö ut av garv. Jag och jaime har vattenkrig på jobbet, när vi går ut springer jag upp igen och hämtar mer vatten, fyller två klass ända upp till kanten, väntar på att jaime ska komma tillbaka, precis när jag ska kasta vettnet på honom lyckas han komma undan och allt jag menar exakt ALLT vatten hamnar på en helt främmande människa, HAHAHAHAHAHAHA. sjukt kul. Fört blev han lite arg men sen typ 3 sekunder senare började han med skratta. haha....

Nelly ska sluta på torsdag, så jag kommer på en snille blixt. Jag och Bernice samlar in pengar till en avskeds present till henne. Hon kommer bli skit glad och jag kommer sakna henne sjukt mycket, hon är en av de jag gilar mest på jobbet.

Nej nu skrev Fredde han är hemma, nu måste jag sticka, ska mysa :)

see you later





Yeah it´s nice to meet you, too

I går blev det ingen bio, i stället stack jag och Bernice till Jaimes jobb, drack lite och sen stack jag bernice Jaime och Alex till slagt en runda, träffade några till där, shuan, soran,tamara, baki osv... Inte fullt så kul på slagt faktiskt. Vi stack från slagt vid 3 tror jag och sen stack jag hem till Fredde, När jag ska gå upp ringer Bernice och säger att jag måste gå ner igen för jag har hennes nycklar till lägenheten hahaha..

Vaknar upp idag lite för sent eftersom jag inte hade skruvat fram klockan så jag kom typ 1h försent till jobbet men det är sånt man får ta. Nej nu ska jag försöka väcka bernice och laga lite mat och städa lite för här ser ut som skit.
see you later

But how do I feel this good sober?

Sitter hemma hos Bernice, hon ligger på soffan och sover, vi väntar på att Jaime ska komma och hämta oss så att vi kan käka glass haha.

Igår var galet eller nsarare hela denna veckan har varit galen.
Måndag:  Jobbar och håller på att dö så tråkigt jag har det, kl 19.00 bestämmer jag och Bernice oss för att sticka till Örebro, efter jobbet sticker vi hem till henne och packar sen väntar vi bara på morgondagen.

Tisdag: Vaknar vid 7.30 stresspackar det sista och sticker till Skånetrafiken, försöker beställa biljetter till örebro där, men det gick inte. Skånetrafiksgubben följer oss till SJ och tror att vi kommer från Örebro och jag bara spelar med haha. kl 09.14 sitter vi på tåget till Örebro, när vi kommer fram irrar vi runder där lite, ringer kurre och han berättar vilken buss vi ska ta, När vä kommer fram till vårt mål sitter vi och tar det lugnt, käkar lite planka och dricker lite alkohol allt gratis ;) vid 2 sticker vi tillsängarna och sover.

Onsdag: Vaknar runf 12.30 av att det är så himla varmt, dom skriker där nere och frågar i fall vi är vakna, vi går upp och tar en cigg sen klär vi på oss och fixar oss. Där efter blir det frukost och det bjöd dom med på haha. efter ett tag tröttna vi och vi tar bussen till tåget. Vid 21.00 kommer vi fram till Malmö, vi skyndar oss hem till Bernice tar på oss slappe kläder sticker till Freddes jobb och hälsar på,  fredde är otrevlig och kan inte ens presentera sig för Bernice, jag blir lite små kinkig. Efter det sticker vi till Maskot och tar oss ett glas, Jaime och Macke kommer det blir lite fler glas, vi sticker ut och festar, kl 3 kommer vi hem till Bernice och jag börjar laga taco, riktigt gott, Jag ringer Fredde och frågar honom ifall jag ska komma hem till honom eftersom jag skulle gjort det den kvällen, han är arg och säger att han sover och han klämmer ut sig - vf ska du hem till mig om du redan träffat två killar idag, jag får sinne på honom eftersom Jaime och macke är riktigt trevliga killar och vänner. Jag börjar säga- vem fan tror du att du är? du är inget för mig, du är som smutts under skon för mig fattar du..... osv. sen somnar jag på soffan.

Torsdag: Vaknar upp har lite ångest för vad jag sa igår, testar att ringa en gång och skicka sms, inget svar.  Orkar inte lägga mer energi på det just då så vi sticker till Entre, inte så wow som jag trodde det skulle vara, små inklämda affärer med världens fattigaste HM men hittade iaf några saker, ett par sommar skor, tajts/jeans och några tröjor, efter det blir det in på systemet, det blir två vinflaskor, en var. vi sticker hem, jag får ännu mer ångest och lite sinne på att Fredde inte svarat til sist vid 23.00 typ så ringer jag en taxi, tvingar med mig Bernice och kör till statoil och köper hjärt choklad och sen går vi hem till Fredde och lämnar det. Ja ni läste rätt jag gjorde något romantiskt. Men men efter det så sticker vi hem till Bernice igen och dricker upp det som är kvar av vinet.

Fredag: Vaknar upp vid10.00 vi sticker till Entre för Bernice tvunget skulle ha sina solbrils, sen sticker vi till jobbet, kl 3 kommer vi på att vi vill ut i kväll, jag sjukar mig och sticker hem vid 17.10 packar lite saker, sen kommer jag tillbaka till Malmö vid halv 12, sticker ut vid 01.00 helt nyktra, dricker några glas och snappsar, sticker till etage, träffar några Mexikanare, jag börjar prata emgelska, tyckte jag var riktigt grym på det om jag får säga det själv. Dansade järnet och hade riktigt kul. Kommer hem vid halv 5 på morgonen, Ingen av oss mår något vidare, bestämmer mig för att inte åka till Fredde för att sova det, somnar på sängen direkt,

Lördag: Vaknar upp ångest igen för att jag har så fruktansvärt ont i huvudet, men det var själv förvållat så jag kunde inte klaga, fast det gjorde jag ändå.Ringer Fredde han är lite kinkig för att jag sa att jag skulle komma men gjorde inte det ändå, men men. Vi sticker till jobbet och jag lämnar in min tidsrapport, sen sticker vi och käkar lunch. Efter det köpte Bernice en telefon, en lite extra telefon precis som jag har. Och nu sitter jag här, väntar på Jaime ska snart ringa han för nu är han väldigt seg. Ikväll blir det Bio, så i kväll blir en lugn kväll, eller man vet aldirg natten är ung haha.


Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

When I say I’m sorry

Nu är jag tillbaka från Örebro, kl är 05.27 och jag har kommit hem från uteställe i Malmö.

Örebro var skit kul, stack dit kl 9.14  med x2000 satt på tåget i 15 miljoner år känns det som,  när vi väl kom fram gick vi till en taxi och frågade honom ifall han kunde skjutsa oss t5ill centrum och han bara ni är i centrom hahahha, riktigt pinsamt, sen drog vi till Lindesberg ( ödemarken av ödemarkerna) träffade några kompisar  käkade god mat och drack god dricka haha.. ETTTTTA NOOOOLLLLLLLLA, riktigt keno snack haha, dom pratade percis som han på keno jag lovar, och dom fattade inte ett dugg vad jag sa, bred snabb skånska kunde inte bli värre för dom haha.  <på kvällen blev det lite tjaffs med fredde inte så trevligt, så det blev att åka hem idag i stället för i morgon,  tågresen hem var ett helvete kändes som om vi åkte 45678989 mil med djävlusbarn som skrek, finns en väldigt stor anledning till varför jag inte vill ha barn och där är en, dom skriker hela tiden.men när man väl kommer till malmö igen kommer till hans jobba kan han knappt hälsa och inte ens presentera sig för Bernice, han skämmer ut mig totalt, men efter ¨det bestämde bernice och jag mig för att ta en öl på maskot, jaime och macke kommer med dit, jag blir lite fuller jävla gött, ringer fredde och bråkar lite till haha, och nu kommer jagkastrera den idioten. nu ska jag sova är ritktigt trött och orkar inte skriva mer, berättar mer i morgon.....
 
Romantik är ett cigarett paket som jag fick av mitt ex hahahahhhahahahahhahahahhaha, vad ska man göra jag är inte såromantisk av mig.

Alltså det är inte ens min flickvän vi har bara dejtat i 1,5 år, (stackars flicka)
kyckling klubba hahahahhahahhahhahahahhahahhahaha



If I told you I've been cleanin' my soul
And If I promise you I'll regain control
Will you open your door
And let me in take me for who I am
And not for who I've been, who I've been

Wow we going to Örebro

Ja just det i morgon bittig drar jag och Bernice til örebro city, Det blev en liten snilleblixt från mig hah, kl 19 på jobbet haha. Så i morgon 09.14 sitter vi på tåget och kommer fram vid 13.34 är det planerat iaf, fast jag vet ju hur det är med tågtider. så det kommer säkert vara försenat. Men det ska bli riktigt najs faktiskt, komma bort från alla haha, så antingen ses vi på onsdag eller torsdag mina vänner beror på när jag känner för att ta tåget tillbaka haha.

Just nu sitter jag hemma hos Bernice hon packar och ja, jag sitter här  som vanligt, orkar inte tänka på att packa nu, fixar det sen, det är ju långt kvar tills vi ska åka. Såd et är bara att det det lilla lugna.

Ska bara säga en sak till 3310 äger riktigt mycket haha ;)

 see you later.


( jag hoppas du läser allt om mitt liv, och kom ihåg man kan inte vara lite för alltid, någån gång måste man växa upp :) )

You won't be seventeen forever

Längtar tillbaka till dagarna eller åren jag var yngre och trodde jag ägde hela världen, inge bekymmer eller någonting, det var fina tider haha. Men som sagt You won't be seventeen forever, och man växer upp, ens drömmar går i kras eller uppfylls, mina håller på att uppfyllas, jag har ett jobba jag älskar, jag har planerat min framtid noga, jag har börjat träna så att jag ska komma in på polis högskolan sen och jag har vänner osm jag kna dö för, Jag umgås med så härliga människor nu förtiden och jag har roligt 24/7  när jag är med dom.

Denna helgen var bra, i fredags  umgicks jag med pernilla och ema och tog det lite lugnt,  somnade vid 12 tiden och vaknade inte för än vid 14-15 på lördagen då jag fick tvinga mig upp ur sängen, ville bara ligga kvar i sängen, men jag kämpade mig upp, tvättade lite, städade lite osv, sen blev det stress som vanligt när jag skulle göa vid mig, på kvällen bar det av till pernilla där vi skulel fira hennes 22 års dag. Jag, Ema,Hanna,Pernilla,Bettan,Emalie,Lina,Frida satt och drack, snackade skit och spela spel, sen bar det av till Qbar, riktigt fattigt har det blivit där, har inte vatt där sen förra året typ haha.  men kvällen blev ändå lyckad för jag var med mina nära och kära,  idag vaknade jag upp hemma hos pernilla med henne och Hanna, Pernilla mår skit och jag tycker fktiskt synd om henne.  Senare idag ska jag dra till Malmö, älskar Malmö, känns som om jag verkligen hör hemma där, ska kolla på film och sånt i kväll hemma hos fredde.

Ska gå och göra vid mig lite nu faktiskt känner att det är dags med det nu när man legat i sängen hela dagen..


Du ska passa din mus väldigt noga......  (som jaime brukar säga)


see you later


happy birthday

tjenixen alla, sitter hemma hos pernilla just nu, den lilla filuren visa upp alla sina nya kläder, väldigt fina faktiskt.

Fredag idag och vi ska bara ta det lugnt,  varilt väldigt lugn dag över huvud taget idag, kom till jobber 9.30 (1.5h försenad) satte mig brevid jaime, vi fulade oss som vanligt, jaime du ska akta din mus och gå hem och kamma dig, ja det ska du jävlariden göra!! ahahaha, vann två biobiljetter idag med på jobbet så inom en vecka ska jag kolla på bilr blir nog på onsadg, blivit lite ändrade planer engående den dagen, blir ute hos hus och tivoli, blir kköpnehamn på dagen, jag och bernice och jaimer,  kanske fler, sen blir det bio, och sen blir det ännu mer drickande. men det blir kul det med :)

i morgon blir det party party, vi ska fira pernillas 22 års dag. och hör på häpnad jag ska dricka, vilket jag inte gjort på väldigt länge inte på riktigt iaf, haha.

Eftersom det är fredag idag betyder det även att shuan fyller år idag, grattis till honom och önskar honom en full dag haha.



Har sinne på dig med, jag tänker inte höra av mig mer till dig nu, jag är trött på dig, fattar inte vad du håller på med, är du dum i huvudet eller, jag bara undrar?  Jag försöker iaf, men du skiter tydligen i vilket, men men är det så du vill ha det så fine, jag kan med köra det spelet, tro mig, jag är bäst på det.

nej nu är jag trött, riktigt trött och orkar inte skriva mer, har bara en text jag sla slänga in med som stämmer in så jävla väl på en person som jag är riktigt trött på, som tror att han<7hon äger hela världen och störst bäst och vackrast, haha herre gud, vissa växer tydligen aldrig upp, vissa gillar att anklaga en för saker man inte gjort och skrika och gorma, och skriva cp sms om att man gjort en massa "korkade" saker,  om jag ska vara ärlig bryr jag mig faktiskt inte ett skit om vad du tycker/känner/säger, du är som luft för mig, trodde du kunde bete dig som vettigt folk men ack så fel jag hade. men men
sånt är livet. jag är glad för din skull men ska jag vara ärlig så är jag nog den enda som verkligen är det,

We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now your plain boring
I should know that
you're not gonna change
hahahahahahahahahaha


 Kommit på en skit rolig sak med kolla alla gissa vad detta är aahahah <:(

You’re the first thing I would choose, but the last thing I need. ’cause you’re a liar.

Sitter på jobbet nu, så otroligt trött är jag, somnade vid halv 4 i natt och skulle gått upp kl 7 men så trög som jag är så försov jag mig, kom till jobbet 10 min försent, så nu får jag sitta över i 10 min :( men men det är sånt man får ta.


Igår var riktigt störigt, känns som om jag känt dig i hela mitt liv för  jag irriterar mig på dig så enormt mycket och ändå har jag bara känt tig i typ 1-2 år haha. Det roliga är att vi aldrig hinnee träffas haha, frö antingen jobbar du eller så jobbar jag, vi kommer att få ses om 5 år haha, nej skämt å sido, men vi får se till att ses snart, jag vill träffa dig, jag vill mysa med dig, för jag tror du är speciell, det är något med dig, du gör mig galen och jag hatar det men samtidigt gillar jag det ;)   nej ska tvinga dig att komma ut i kylan i kväll när jag ska vänta på att papap ska hämta mig

Nej nu ska jag ta rast hade jag tänkt mig, slutar tidigt idag, riktigt skönt, och sen är jag ledig p i helgen riktigt najs och nästa vecka kommer bli underbar, då ska jag till Danmark på onsdagen tidigt på dagen och supa hela dagen sen blir det tivoli och sen på kvällen blir det att gå på horhus haha, ja det var min idee att vi skulle göra det haha, fick en snille bixt i måndags haha.  kommer bli riktigt najs, haha.

 nje nu ska jag börja jobba igen.

 see you later

I`ll rip your mind out I`ll burn your soul I`ll turn you into me `ll turn you into me cause I`m a liar, a liar liar, liar, liar, liar

Hahahahahahahahaha alltså denna texten är den bästa som finns hahahahhahahahhhahhhahhhahahahhahahahha jag lovar detta är den bästa texten jag någonsin läst.

Liar

you think you`re gonna to live your life alone
in darkness
and seclusion
yeah I know
you`ve been out there
tried to mix with those animals
and it just left you full of humiliated confusion
so you stagger back home
and wait for nothing
but the solitary refinement of your room spits you back out onto the street
and now you`re desperate
and in need of human contact
and then
you meet me
and you whole world changes
because everything I say is everything you`ve ever wanted to hear
so you drop all your defenses and you drop all your fears
and you trust me completely
I`m perfect
in every way
cause I make you feel so strong and so powerful inside
you feel so lucky
but your ego obscures reality
and you never bother to wonder why
things are going so well
you wanna know why?
cause I`m a liar
yeah I`m a liar
I`ll tear your mind out
I`ll burn your soul
I`ll turn you into me
I`ll turn you into me
cause I`m a liar, a liar
a liar, a liar

I`ll hide behind a smile
and understanding eyes
and I`ll tell you things that you already know
so you can say
I really identify with you, so much
and all the time that you`re needing me
is just the time that I`m bleeding you
don`t you get it yet?
I`ll come to you like an affliction
and I`ll leave you like an addiction
you`ll never forget me
you wanna know why?
cause I`m a liar
yeah I`m a liar
I`ll rip your mind out
I`ll burn your soul
I`ll turn you into me
I`ll turn you into me
cause I`m a liar, a liar
liar, liar, liar, liar

I don`t know why I feel the need to lie
and cause you so much pain
maybe it`s something inside
maybe it`s something I can`t explain
cause all I do
is mess you up and lie to you
I`m a liar
oh, I am a liar

if you`ll give me one more chance
I swear that I will never lie to you again
because now I see the destructive power of a lie
they`re stronger than truth
I can`t believe I ever hurt you
I swear
I will never to you lie again, please
just give me one more chance
I will never lie to you again
I swear
that I will never tell a lie
I will never tell a lie
no, no
ha ha ha ha ha hah haa haa haa haaa
sucker
sucker!
oh, sucker
I am a liar
yeah, I am a liar
yeah I like it
I feel good
ohh I am a liar
yeah
I lie
I lie
I lie
oh, I lie
oh I lie
I lie
yeah
ohhh I`m a liar
I lie
yeah
I like it
I feel good
I`ll lie again
and again
I`ll lie again and again
and I`ll keep lying
I promise

Your not how i thought you were

Klockan är snart ett och jar har precis rökt en cigg efter en god frukost,  riktigt najs.

Igår blev det melodifestivalen med Pernilla, är sjukt besviken på sveriges befolkning, hur kunde ni vara så korkade att rösta på henne hon var ju urdålig rent ut sagt,  Sarah Dawn Fine - moving on skulle vunnit helt klart, riktigt bra var hon.
Efter att röstningen var slut kom Ema och Bettan dit och snacka lite och sen åkte vi lite bil.

Bara så alla vet så fyller Pernilla år i morgon, hon blir gammal och snart kommer hennes rynkor haha

Dreaming, hoping, for another try
I've been looking, searching, deeper down inside
And if I lose my way, I'll find another road
‘Cause i can make a change on my own

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing would break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who i wanna be
Start living my life for me
I believe it finally, I'm moving on

Something, somewhere, that i long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I lose and fail, I'll be fine

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing would break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who i wanna be
Start living my life for me
'Cause i believe it finally, I'm moving on

(I am moving) To a brighter dawn
(I am moving) Gotta take the fight
(I am moving) I can make it right (I can make it right)

I'm moving oooon!
Nothing would break me down!
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who i wanna be
And start living my life for me
I believe it finally, I'm moving on

(I am moving) Yes, i'm moving on
(I am moving) I'm moving oooon!

you make me sick sick sick sick sick sick sick you make me sick sick sick sick sick you make me sick sick sick sick sick sick sick

Hej alla goa och glada haha,   Idag är en bra dag, det är fredag och jag slutar tidigt, redan kl 17.00 det vill säga att att idag hinner jag träffa mina kära vänner, riktigt skönt ska det bli, prata av sig lite, höra lite ksit snack osv, ja det gamla vanliga.
 Har sett fram emot det  detta hela veckan, är så trött på att jobba just nu, ska bli riktigt skönt att bara umgås med vänner.

Imorgon blir det att vakna upp, gå och sola direkt,  sen käka lite frukost och sen blir det att slappa framför TV en stund och efter det kanske, men bara kanske en runda in i Hästveda. Vet inte om jag palalr än, vet bara att på lördag ska jag inte vara så värst social, ska försöka att undvika att prata med någon, för jag är så trött på att prata med folk haha, det är jobbets fel. Men jag vet at det inte kommer bli så ändå, för jag kommer antagligen sticka in till hlm på dagen och stanna till kvällen. Men men så är det när man är värdelös på att planera haha.


Och jag vill bara säga en sak till, Denna helvetes snön hatar jag, jag verkligen hatar snö, det är inte mysigt, det är inte fint, det är ett helvete, man förstr sina skor, man fryser om fötterna, dte är halt och sliskigt och allmän jobbigt, rätt som det är får man en snö boll i huvudet eller vad som helst

 och just nu hatar jag mitt jobb med, för jag har världens  värsta kund, han är helt jävla dum i huvudet, han kan ingenting ocg fattar ingenting, Jag hatar bredband, när jag flyttar hem i från ska jag ALDRIG ha bredband, ALDRIG







I used to think this was perfect, and wish that it was never ending
But those days are gone forever. It's something I'm not missing
There's a force there's a voice, in my head
Telling me to think about the times that you were cruel and mean
I don't care if you walk away I'm here to stay and you need to hear

breakfast

sitte vid datorn och snart ska jag äta frukost, pannkakor, jävla najs haha



see you later

breakfast

sitte vid datorn och snart ska jag äta frukost, pannkakor, jävla najs haha



see you later

breakfast

sitte vid datorn och snart ska jag äta frukost, pannkakor, jävla najs haha



see you later

breakfast

sitte vid datorn och snart ska jag äta frukost, pannkakor, jävla najs haha



see you later

I can handle it, can you??

Sitter på jobbet, slutar om exakt 1,5 timmar, vilekt är väldigt skönt har varit i telefonen i ca 4 timmar sammanlagt idag, vilket varit otroligt skönt, haft utbildning på tvins, och på torsdag blir det en till utbildning på det nya systemet. och nästa vecka ska jag förhoppningsvis ha tfn utbildning, sen har jag alla skills vilket är väldigt gött.


Har träningsverk som in i efter att jag var ute och sprang igår, ångrar nästan att jag sprang haha.  I morgon börjar allvaret med träningen, var dag jag börjar kl 12 ska jag upp och träna innan jobbet och var dag jag slutar tidigt ska jag träna efter jobbet.  och nu är det slut med godiset, läsken och kakorna. Det funkar itne längre, har gått upp riktigt mycket, kollade på gamla fotton från förra året och det är skrämmande så mycket jag gått upp, så nu är det dags, Nikki ska bli av med allt fett, Nikki ska bli fit.


Nej nu måste jag fortsätta jobba,

See you later





And hello my sexy boy

I never believed in dreaming, it never got me very far

Klockan är snart två på natten och jag sitter uppe och kollar på igor haha.

Idag har varit en underbar dag, vaknade upp kl 7 i morse och kom på att jag var ledig så med ett stor leende på läpparna vände jag mig om i sängen och somnade om igen, gick upp ur sängen vid 2 tiden, käkade lite "frukost" därefter blev det ännu med sängliggande och efter en väldigt stor krtaft ansträngning  gick jag upp ännu en gång och färgade håret, så nu har jag ingen blond lite tuss längre nu är allt mörkbrunt.  efter detta stack jag och tränade. sprang 7 km, höll på att dö men det är sånt man får ta. <Stack hem til johan sen och umgick med honom en liten stund och där efter blev det att umgås med Damir lite, träffade Ali och han tjej med. När jag hade tröttnat på HLM stack jag till Malmö och det är nu här jag sitter..
Funderar väldigt starkt på att gå och lägga mig, men pallar itne just nu.... eller ja jo kanske. Orkar inte skriva med iaf, ahha..

 see you later

its my family that drives me crazy

 Ja mina planer idag blev inte som jag hade planetar, det blir ingen fika, antagligen blir det att jag sticker hem till hohom i stället och sen sover jag i Malmö, Det går aldirg så bra när jag ska planera saker haha.

Men mne vi får se hur det blir i kväll, kanske till och med bara sticker hem





Kvällen blev inte precis som jag hade planerat, stack först hem till hlm efter jobbet och umgicks med Ali, Efter det vid ca  halv 12 stack jag tillbaka till Malmö och  träffade Shuan, vi satt upp hela natten och pratade om allt och ingenting,

Idag blir det jobb igen, försöv mig en timme men det är  sånt som händer. Efter jobbet idag blir det att träffa fredde och umgås med honom, får se vad vi hittar på, nej nu måste jag jobab igen, see you later



                                                                None

You will haunt me to the grave

 sitte rpå jobber just nu, och har precis har rast, orkar inte ta en massa samtal just nu, hade kunnat somna vilken sekund som helst. Så enormt trött är jag, riktigt jobbigt men vad ska man göra, det är sånt man får ta, sånt är livet.


Idag efter jobbet ska jag träffa X ;) ska bli väldigt mysigt :D vi ska ta en fika och bara umgås, och jag ska få lite kärlek haha. Han är hur underbar som helst, hur snäll och omtänksam som helts och han är världens vackraste, han är sjukt fin faktiskt. Brunt hår, bruna underbara ögon och underbak kropp, kan det bli bättre haha. Och ja jag vet Ema, Hanna och pernilla jag har itne berättat att jag ska träffa honom idag haha, men vissa saker vill man bara ha lite hemligt en kort stund, men nu vet ni haha. Och jag lovar ni ska få se honom en vacker dag, inte idag men någon dag ska ni få träffa honom, eller ja kanske det beror på hur detta utvecklar sig, jsut nu är det juh inte så himla seriöst och om jag känner mig rätt så blir det itne det heller haha.

 Nej nu måste jag börja jobba faktiskt, vare sig jag vill eller ej haha, see you later

The Fray - You Found Me

Precis ätit och I-lands problemet är löst det blir en mys kväll i Hässleholm, med film och godis, känner att jag behöver det, tur att Pernilla tog det rätta beslutet :p

Imorgon blir det upp tidigt eftersom jag ska jobba från 9.00 till 18.00  vilket inte är världens roligaste med det är något jag måste göra vare sig jag vill eller ej och jag får ju pengar för det så jag ska inte klaga haha, synd bara att det inte är någon rilig som ska jobba i morgon bara tråkiga eller ja Olivia ska jobba i morgon med tack gode gud för det haha.


Jag har tänkt mycket på min morfar dessa dagarna, jag har fortfarande inte gått till hans grav, jag har inte vågat, jag klarar inte det, men jag vet att jag måste dit, jag måste dig för att gå vidare. Men jag är rädd, och jag gillar inte det, Jag är rädd för att han ska få rätt om mig. Att jag aldrig kommer bli älskad att jag aldirg kommer hitta någon, just nu känns det som om han har rätt, Jag menar hur har det gått med alla mina förhållande, ja just det rent åt helvete, och det värsta är att det är mitt eget fel, för dét är jag som förstört dom, dte är precis som om jag inte vågar släppa in någon, när de kommer förnära och när jag är som lyckligast det är då jag förstör det, Jag ljuger, jag ljuger om att jag varit otrogen, jag ljuger om att jag inte varit otrogen, jag ljuger om allt, för att den jag är med just då ska hata mig och lämna mig, för just då tycker jag bättre nu är sen när jag verkligen är fast. Men jag vill vara fast, jag vill vara riktigt fast, så fast att jag aldirg kommer ur det. Jag är så trött på mitt eget beteende  och den enda som kan ändra det är jag, men jag kan inte, jag klarar det en liten tid, men i slutet faller jag alltid tillbaka i gamla spår. GAAAAHHHHH jag blir så galen på mig själv.

Men som sagt jag är rädd för om jag går till graven kommer jag gråta, jag kommer gråta som aldrig förr. För att jag kommer känna mig värdelös, och ingen förstår, ingen kna tänka sig hur det känns, att som 12 åring inte ha det normala relationen med sin mormor och morfar, ha en morfar som hatade en och betedde sig som ett svin, som en idiot, att vakna upp mitt i natten av ditt eget skriv av dina egna tårar.

Men jag har bestämt nu, jag har betsämt att jag ska dit, jag ska dit denna månaden, om jag så ska gå dit själv eller med den enda som vet allt om det. För jag måste avsluta detta!

Gud vad jag beklagar mig hela tiden, men jag kna int ehjälpa dte, jag har för många tankar i huvudet att jag måste få ut dom för annars kommer min hjärna kollapsa, och de flesta evt att jag aldrig varit särskillt bra på att prata om saker, därför skirver jag istället, det är lättare för mig, då kan ingen avbryta mig eller lägga in kommentarer utan jag kan få ut allt exakt allt precis som jag vill. För annars blir det alltid att man blandar ihop allt, allt blir en enda röra och man missa hälften, men genom att skriva kan jag inte missa någonting och det är de som är så skönt. man kan säga att skriva är min grej, haha.



But in the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not and who I wanna to be
No way to know how long she will be next to me




The best things in my world right now is you <3





Once a failure always a retard

Haha tyckte den rubriken passade bra in när jag tänkte..... haha

Nu sitter jag eller snarare ligger i Pernillas säng, Pernilla är duktig och städar och jag ligger som sagt på sängen och latar mig, det är najs. Idag vaknade jag kl 7.00 vilket var väldigt jobbigt, men klok som jag var så bestämde jag mig för att somna om illa kvickt igen och vaknade inte för än vid 12.00 iden vilket var väldigt skönt, gick upp åt min goda frukort som innehöll två ägg och fyra knäckebröd och ett stort varmt glas te, vilket inte kunde bli bättre eftersom jag hade tv framför mig med och kollade på ett av mina favorit B serier, dagen kunde inte börja bättre, men när man har det som bäst är det väl klart att alltid någon ska förstöra det och det var väl ganska asjälvklart att min mamma skulle göra det när hon ropar att jag måste städa mitt rum och att vi skulle köpa inom en timme. Fick lite eller snarare stor panik eftersom jag var tvungen att hinna städa mitt rum där jag hade gjort en sån bekväm liten gång mellan sängen-spegeln-tvn och dörren och resten av rummet var fullt med kläder smink och dyligt, dessutom ksulle jag hinna dusha, fixa mig, hitta kläder som jag kudne ha och packa en lätt väska som jag kunde ta med mig till stan, Det vil säga i vanliga fall brukar detta ta minst tre timmar och nu skulle jag klara detta på endast en timme, så ni kan ju tänka mig vilken panik jag hade. Det slutade med att mitt rum fick se ut som en svinstia och jag fick ta en snabb en riktigt snabb dusch.

Men som sagt nu sitter jag hos Pernilla och vi har ångest för hur vi ska göra i kväll, ska vi till K-stad eller bara vara hemma och kolla på film, det är dagens I-lands problem haha. Fredde tvingar mig att lyssna på hans nya låt med, känsn som om alla som bor i Malmö gör sina egna låtar haha men men det är knaske deras grej men det är jävlariden inte min grej haha

Nej nu ska jag nog färga Pernillas hår så see you later 
                                                 

I hate you so much right now, I hate you so much right now, I hate you so much right now, AHHHHHHH

Idag är ingen bra dag, ingen bra dag alls, inte igår heller, det har inte varit en bra dag på länge.  Eller ja det kan jag inte säga heller, det har funnits ljusa stunder på dagen med, men det är itne många. Men det kansnke ska vara så, man kanske ska ha det förjävligt en tid för att kunna uppskatta det bra stunderna, men jag är trött på det dåliga stunderna nu, jag vill ha bra stunder igen, jag vill inte ha det så här längre. Det är inte kul, jag vill ha dte som jag hade det innan för några månader sen vid sommaren då mådde jag bra då mådde jag super, det närkte jag, det märkte alla andra.  Då var jag som lyckligast för då var det som det var.

                                                                                             None

(She's so) raunchy, so vulgar, not me, why the hell her
Look, she dresses (Look at her) a mess, what do you see (I don't know)
It's not all about cash (Hell, no), not how much you flash
How I dress is a reflection of me

I hate you so much right now
I hate you so much right now
I hate you so much right now
Ahh...

and i like it...

sitter hemma hos s nu och ska snart få mat.

vaknade upp idag av att Sf ringde mig och lurade mig att kl var halv 5, får panik tills jag ser på klockan och då är den bara halv 2

Igår var jag ute med mina vänner i Malmö, inte så kul faktiskt men men det är sånt som händer.

Fredags var jag med mina närmsta och kollade på bio "män som hatar kvinnor" faktiskt riktigt bra om hanna hade kunnat vara tyst :p  ett minus var dock att den var så förbannat lång hahah..

nej nu orkar jag inte skriva mer, ha det gött

RSS 2.0