too tired to work

Det är just det jag är, jag är riktigt trött, så trött så jag hade kunnat somna vilken sekund som helst. Rättar sagt jag har somnat, vaknade av att Paul knuffa till mig och jag hade en kund i luren. Har varit helt borta idag, kunderna har berättat vad deras problem har varit och jag har verkligen försökt lyssna men efter 2 sekunder har jag glömt vad deras problem var igen. katastrof. men så är det när man har sovit ca 4h på två dygn. Det är itne bra, förr kunde jag göra det utan problem, men inte nu längre, förr behövde jag inte sova alls på hela natten och sen komma och jobba direkt utan problem, fattar inte hur jag klarade det. nu vill jag bara sova, mina ögon svider och jag kisar med dom som en kines som ätit alldeles för mycket ris. Tacka gud för solbrillor. och för att paul har en varm jacka som jag stulit eftersom det är svinkallt här uppe.

Igår skulle vi inte gått ut, visst vi hade kul, men inte överdrivet, det har nästan börjat kännas som om vi ska till jobbet när vi sticker dit haha. men så är det när man är stammisar, när t.o.m vakterna börjar känna igen oss och hälsa på oss osv, herre gud haha, vi får nog ta det lugnt nu. ja du läser rätt, JAG säger att vi ska ta det lugnt hahaha. Annars igår var det helt oki, men det hade kunnat sluta bättre, Men jag hoppas jag skötte det relativt bra, jag försökte vara lugn iaf, fast jag hade panik. du får aldrig mer skrämma mig så, förstår du det!!

Annar är det exakt 22 dagar kvar tills jag åker på semester, kommer bli riktigt skönt faktiskt, lite värme, lite annat folk, lite fest, lite alkohol, lite hav, lite av allt. och jag bara älskar det.

haha nu pratar jag med en riktigt korkad kund hahaha, sjukt kul, ibland är detta jobbet sjukt kul.. men vissa är riktigt jobbiga.

Och jag lovar, en vacker dag kommer jag  fixa han, (Bernice d u vet vem jag menar på jobb) Han är sjukt snygg, eller nej det är han inte h eller, men han är speciell, det är nogot med hans utseende som får det att pirra haha, gud så töntigt det lät haha, men det är svårt att förklara. Nej jag är inte kär i honom, tycker bara han är sexig på nått sätt haha.


Nej nu ska jag hjälpa en kund med BB och TFn får se hur det går..

at work

Sitter på jobber nu har suttit här sedan halv 10 uidag vilket inte är så roligt eftersom det varit så fint väder och jag har bara velat ligga kvar i sängen i ett mörkt rum eftersom jag har haft riktigt ont i huvudet, jävla alkohol haha. Men vad ska man göra, det är sånt som händer. När man går ut på en Fredag. Men kul hade jag, både jag Bernice och Xheve.  sjukt mycket folk var det och jag bara älskade det. Älskar musik, älskar folk, så mycket folk så du knappt kan röra dig och blir irriterad, men jag älskar det. music makes me lose control!!! och jaaa det är så sant.

Ikväll blir det utgång igen, fast Bernice vill inte  men jag ska tvinga henne. Jag bryr mig inte hur dåligt hon mår,  hon ska med, om jag så ska bära henne på ryggen...

Bonum vinum laetificat cor hominis

Åhh så trött jag är, denna veckar har varit katastrof, eller ja rättarsagt i onsdags var katastrop, Vadå ångest på torsdagen, haha. Nej men det var kul i onsdags iaf till dess att vi gick ut, vi skulle aldirg gått ut och jag borde ha alkolås på min mpbil. Som Pernilla sa, - nikki du är den första som borde ha alkolås på din mobil. och ja jag håller fullständigt med. Men som sagt jag hade trevligt till dess att vi stack ut, det var jag, Bernice, christel och Karin som satt och njöt av alkoholens smak och värme, och bara hade allmänt kul och firade Christels födelsedag, Grattis till dig gumman : )

Idag blir det antagligen fest igen och i morgon, haha jag jag gillar fest och nu är det bara 24 dagar kvar, sen sticker jag...




Jag & Bernice



Christel & Karin

The things that i did wrong, I'll bet you've got a list.

Alla gör vi fel, alla gör vi misstag. men det är inte alla som ångrar det. Jag ångrar inget, gjort är gjort eller hur? Hade man inte gjort de saker man gjort hade man inte varit den man är nu, jag är stålt över mig själv, över den jag är, över min familj, över mina vänner. De man trodde var minst möjligt kan man lyckas med, bara man har viljan. Det är det som är, bara du har viljan kan du åstadkomma vad du än önskar. Jag tror verkligen på det. Jag tror att jag kan åstadkomma något stort en vacker dag, Jag vet att jag kommer bli det jag vill om jag bara sätter manken till, Vad det än blir vet jag att jag kan klara av det.

Imorgon kommer bli kanon hoppas jag. Vi, tjejgänget, the gang from work, ska fira Christels 24 års dag. Blir först jobb, sen bär det dirket från jobb till Bernice, där fixar vi oss, dricker som om det inte finns någon dag efter och sen blir det utgång. Kan det bli en bättre onsdagm vadå jag älskar lilllördagar haha. Jobbar sex dagar i rad denna veckan varav tre av dom kommer jag vara bakis, är det planerat än så länge, sen vet man aldirg vad som dyker upp på vägen. haha. Fredag någon fest med några vi inte ens känner haha, Lördag det vanliga och jag känner verkligen för att klä upp mig till tänderna, brukar vara rätt diskret med kläderna, men på lördag ska jag sticka ut, jag ska hitta något riktigt fint att ha på mig, och jag ska njuta. och jag ska ha attityd, så in i helvetes mycket ATTITYD och sen ska jag sticka hahaha...

Nu GårBernice runder utan tröja, hon är inte normal, herre gud!



Haircut





Idag har jag klippt av allt mitt hår haha

Attitude, you got some fucking attitude I cant believe what you said to me You got some attitude

Just let me kill you for a while
Just let me kill you for a smile
Just let me kill you once
I'm oh so bored to death




Sitter vid datorn igen, denna helgen har varit fullspeckad, först stack jag och Bernice till hennes familj i fredags och stannade där till igår, spelade lite spel b.la minigilf, vilket jag förlorade eller ja jag kom trea och Bernice kom fyra, fick sinne, förlorade alla spel vi spelade, och dåligförlorare som jag är fick jag så klart sinne och det hjälpte ju inte att Pidde och Agge trackar mig med sms för att hiff förlorade mot häcken. Ibland vill jag bara döda dom. Så taskiga är dom, men sen är dom ju mff:are med så det kan förklara en hel del.
I igår kom vi tillbaka till Malmö, drack lite, stack till slagt, allt blev kaos, helt kaos, vet inte vad det var med folk igår. alla var konstiga. Men men sånt är livet.

Och nu är jag arg, vissa människorn är riktigt omogna, vadå attityd, vad är ditt problem, om det är någon som har fel attityd så är det du, inte jag. Det är itne jag som tror jag är störst bäst och vackrast det är du. Herre gud. skärp dig, du bara skämmer ut dig själv!

you are not me

Ja nu är det slut med att vara känslig, skyll inte på mig skyll allt på Paul. Han har mobbat mig hela dagen idag för att jag visade lite känslor igår på bloggen. - du får faktiskt varna folk typ en månad innan du ska visa känslor nikki, och sen påminna oss var dag. Tack Paul cp hue. hahahaha

I saw you in the disco light



Gårdagen var helt ok, inte fantastisk, utan bara ok, Jag och Bernice stack till Slagt, inte så bra musik denna gången faktiskt annars brukar jag döö för den musiken. Verkligen ett minus för den dj:n. Men vi träffade en hel del intressanta människor, bla några från tysklan, haha flippade som fan med dom, vi stod 2 tjejer och dansade med 15 killar typ i en rund ring, skit kul, men när de började bli lite närgångna dumpade vi dom och gick vidare haha. Han var roligast han som pratade med Bernice, tror det var han som hade en fotbillströja. - jag har sett er dansa hela kvällen, ingen får dansa med er, varför inte det? - jag har pojkvän. - och din kompis? - hon har med pojkvän- oki, är det dom två bögarna som stått och kollat på er hela kvällen?- va nej verkligen inte. HAHA jag dooog ut av skratt när hon berättade det. dom två bögarna som killen menade det avr Marco och Nico, visst dom är måna om sitt utseende men jag kan ju inte direkt kalla dom bögar, men men det var sjukt kul iaf.

Kvällen slutade med att jag somnar vid 6-7 tiden någon gång, först på golvet och sen i sängen.

Imorse när jag vaknade om man nu kan kalla det morgon hade jag 15 miljoner sms och missade samtal, kollar på dom svarar på en tredjedel kanske, sen sätter jag mig vid datorn och börjar lyssna på musik som jag alltid gör. vid 4 tiden mår jag piss, jag och Bernice går ner och tvättar 10 ton kläder, hatar att tvätta. Sen blir det tv tittande mellan tvättomgångarna. nu har Bernice somnat och är skit tråkig så jag får sitta och vara social på msn för en gång skull haha. Nej nu ska jag snart gå och duscha och bädda sängen så jag kan gå och lägga mig see you later

there are days--

Det finns dagar man inte kan resa sig upp
 man är trött, man är sliten.
Det finns dagar då man inte kan säga någonting,
 man är trött och livet passerar förbi
Det finns dagar man inte kan resa sig upp
 Man är trött, man är sliten.
Det finns dagar då man inte kan säga någonting,
man är trött och livet passerar förbi

i don't feel so good

Jag mår inte så bra idag, i morse kände jag mig helt helt svag, bara att gå upp kändes som om jag hade sprungit ett maraton, mådde lite dåligt på jobb och nu mår jag verkligen inte bra, spytt 3 gånger sen kl 13.00 tytp. INte så kul, spydde igår med, vet inte vad det är med mig, tror inte min kropp gillar denna dieten , men det skiter jag i, det är 9 dagar kvar nu, har redan gått den 10 dagar, ynka 9 dagar kvar,  sen är det normal mat och träning var dag, hade tänkt träna nu när jag gick på denna dieten med men man har absolut ingen ork i kroppen.

Nej nu ska jag damsuga hade jag tänkt mig innan bernice kommer...

this shit makes me crazy

Sitter på datorn nu igen, sitter och tänker på mat, all slags mat, all slags mat som jag inte får äta. Är så sugen på något sött just nu, denna jävla dieten gör mig galen, verkligen galen. och sen mår jag inte bra av den ehller. spydde 2 gånger idag på jobbet. äckligt som fan. Fattar inte ens hur jag kunde spy, har inget i magen att spy upp, idag var det kaffe coh en rostad macka utan något på till frukost, sen var det 2 ägg, sallad och en skinkbit till lunck, och när vi kom hem var det ärcklig broccoli gurka och en frukt, smaka mög, jag vill bara ha 2 chicken rap. gahhh galen, har bara så stor lust att skita i denna dieten,  vf skulle jag börja om för, hade jag inte börjat om hade jag varit färdog på måndag, men nej då lilla nikka ska börja om 13 helvetesdagar, men äcklig mat. Varför kan inte nyttig mat vara god, vf kan inte mc vara nyttigt. det är en bra fråga, tänk vad bra det hade varit. nej nu ska jag sova, skulle varit ledig i morgon egentligtn men bestämde mig för att jobba lite extra, alltid bra med lite extra pengar, jobbar bara i 4 timmar, 8-12. sen ska jag bara städa  och sen sova, sen kommer jag antagligen få gå och möta bernice om jag känner henne rätt haha.

 nej sov gott alla

diet

Meny DAG ETT Frukost: En kopp svart kaffe med en sockerbit. Lunch: Två hårdkokta ägg med spenat kokt i vatten och en tomat. Middag: En stor biff (ca 250 g) och sallad med olja och citron. Meny

DAG TVÅ Frukost: En kopp svart kaffe med en sockerbit. Lunch: Tio skivor skinka och tre dl naturell yoghurt. Middag: En stor biff (ca 250 g) och sallad med olja och citron. Meny

DAG TRE Frukost: En kopp svart kaffe med en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg. Lunch: Två hårdkokta ägg med en skiva skinka, sallad. Middag: Kokt broccoli och en tomat till efterrätt en frukt Meny

DAG FYRA Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg Lunch: En liter juice och tre dl naturell yoghurt Middag: Ett hårdkokt ägg och en riven morot samt en liten keso naturell (250 g) Meny

DAG FEM Frukost: en riven morot med citron Lunch: en stor bit kokt torsk med citron, en liten klick smör Middag: en stor biff (250 g), sallad med broccoli Meny

DAG SEX Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg Lunch: Två hårdkokta ägg, en riven morot Middag: En halv kyckling, sallad med olja och citron Meny

DAG SJU Frukost: EN kopp te utan socker Lunch: Ingenting Middag: En grillad lammkotlett, färsk frukt Meny

DAG ÅTTA Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg Lunch: Två hårdkokta ägg, en skiva skinka, sallad Middag: Kokt broccoli, en tomat, en frukt Meny

DAG NIO Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit Lunch: Tio skivor skinka, tre dl yoghurt naturell Middag: En stor biff (250 g), sallad med olja och citron, en frukt Meny

DAG TIO Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg Lunch: Två hårdkokta ägg, en skiva skinka, sallad Middag: Kokt broccoli, en tomat, en frukt Meny

DAG ELVA Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg Lunch: En liter juice, tre dl yoghurt naturell Middag: En hårdkokt ägg, en riven morot, en liten burk keso naturell (250 g) Meny

DAG TOLV Frukost: EN riven morot med citron Lunch: En stor bit kokt torsk med citron, en liten klick smör Middag: En stor biff (ca 250 g), sallad med broccoli Meny

DAG TRETTON Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit, en skiva rostat bröd utan smör eller pålägg Lunch: Två hårdkokta ägg, en riven morot Middag: En halv kyckling, sallad med olja och citron

merry christmas haha

Nu är klockan mycket och jag borde sova eftersom jag ska upp tidigt i morgon redan klockan 8.00 ska jag upp, börjar 10.15 idag. Bernice ligger på soffan helt utslagen och kollar på bb, vilket jag tycker suger haha, själv lyssnar jag på gyllenetider, ja jag tycker dom är bra. Idag började vi om på vår diet så idag blev det Kaffe till frukort = inget för min del. Lunch kokt spenat, 2 hårdkokta ägg och en bit gurka, middag sallad och en kyckling bit. Ohh vad mätt jag blev på det.... not, eller jo det blev jag faktiskt. man njuter av den maten man får äta haha. Imorgon blir det frukost kaffe, lunch 3 dl yogurt 10 skinkbitar. middag, biff med sallad.   Nej nu ska jag lyssna på lite mer musik




Herregud, det är dimmigt
Okej, jag har druckit en del vin
Men jag vet vad jag säger - du är fin


barbecue

 människor man gillade, människor man lärde känna, människor man bytte nummer med, människor man sov med.


Lördags vad underbart, massa människor som jag älskar haha, och så länge jag tittat in honom och plötsligt händer det. Allt har en mening, man bråkar med den, man är vän med den andra, man gör dittan och dattan, men allt har en mening, kom ihåg det, allt har en mening, och denna meningen älskar jag just nu, gahh så snygg du är


..........











Här skiljs våra vägar i livet
 Men du lät mig tidigt förstå
 I stjärnorna står det visst skrivet:
 "Tillsammans för alltid ändå"









..........











Här skiljs våra vägar i livet
 Men du lät mig tidigt förstå
 I stjärnorna står det visst skrivet:
 "Tillsammans för alltid ändå"









Once I ran to you (I ran) Now I'll run from you This tainted love you've given I give you all a boy could give you Take my tears and that's not nearly all Tainted love Tainted love

Sitter här nu och lyssnar på Marilyn Manson-Tainted Love, jag älskar denna låten, jag har älskat den låten sen jag först hörde den och det är väldigt länge sen. lyssnar på all musik som jag lyssnarde på för lääänge sen all hård rock haha, skickar en mass alänkar till jaime, amin och albert, de håller på att dö hahahaahhaha, de bara vad fan är det för skit musik.

Babble babble bitch bitch
 Rebel rebel party party
Sex sex sex and don't forget the "violence"
Blah blah blah got your lovey-dovey sad-and-lonely
Stick your STUPID SLOGAN in:
 Everybody sing.

sleep

Ja nu är klockan 04.54 och nu ska jag sova, om ca 5 timmar ska jag upp igen och sen jobba tjoho.....haha





Mamma <3

pictures of one of the coolest person in the world



Jaime är cool....



och lite gay.....




han gillar att tvätta sitt hår med lila schampoo...




och fixa med musik...



Jaime har med en flickvän,  och dom åker på semester ibland...



och ibland spelar Jaime poker....



Han blir glad när han vinner...



Men lite ledsen när han förlorar och dränker sina sorger i öl...



Efter några öl blir han lite gladare och träffar Paul och Danne...




Efter några öl till blir Jaime ännu gladare och träffar ännu fler vänner...





Efter det gör han en liten segerdans




Sen är det dags för gänger att åka hem








kamma sig och till sist ska Jaime sova som en liten HORA!

diet

Nu blir det diet i 13 dagar, detta kommer bli 13 helvetesdagar, hårdkokta ägg, bläää, spenat, blääää, tomat,blää,  kaffe, bläää som sagt BLÄÄÄÄÄÄÄ. Men jag ska göra det och jag ska gå ner minst 5 kg  ;)

Vaknade idag, helt död gick till jobbet med ett lila band i huvudet haha, riktigt sexig, eller hur Bernice haha. Satt och jobbade hela dagen, hela systemet låg nera från 20.00 till dess att vi slutade, var riktigt najs.

Lördag kommer bli fett, mycket folk kommer komma, mycket roligt folk, både folk som jag känner och som jag inte känner, Tänk en hel kväll med grillning och dricka, kan det bli bättre. Visst jag ska inte käka särskillt mycket eftersom jag ska gå på diet men  dricka ska jag jävlar i det göra, haha, lite får man fuska.  Blev lite ändrigar på lördagen bara men det blev bättre faktiskt, alla är skit pepp på det.

Kul för dig Ema att du tog körkortet, synd bara att du inte kunde lyfta luren och säga det, utan att jag fick läsa det i Hannas blogg. Men men, what the fuck, people change life goes on...

Nej nu ska jag gå och diska och sen duscha och sen blir det att sova. och sen vakna upp till den första dagen av 13 helvetsdagar som ska börja med äckligt kaffe..


GLÖMDE NÄSTAN I MÅNDAGS KOLLADE JAG PÅ HIF-MFF, MATCHEN SLUTADE MED 1-0 TILL HIF, OCH VI JUBLADE.

sjukt kul var det sen när vi kom tillbaka till Malmö, först vägrar alla prata med mig för att jag är hif are men sen börjar Pidde haha, han är ball. VI ÄR HEIF, VI ÄR HEIF, VI ÄR HEIF. HAHAHAHHA jag dooooog ut av skratt speciellt när han sjöng det och haltade samtidigt hahaahha eftersomd et var hif polisen som slgit ner honom. Men men så är det när man är mff   ; P


Och vem är den apan som står där på räcket, hoppas han ramlar ner, jävla pajjas. hahah så var det agge hahhaha

party all night long

Har inte så mycket att berätta, kan berätta om gårdagen

Igår vaknade jag, jobbade, solade sen stack jag och Bernice ut. Det blev slagt, riktigt kul var det, Det ska bara vara du och jag som sticker ut tsm, det är då det blir flippigast HAHA!  Dansade loss på dansgolvet, Träffade en 50 åring som hette Tina, riktigt ball var hon, henne dansade vi med typ hela kvällen. Nästan alla .... som ... träffat var där, jag skrattade så jag dog haha.. - Hej mitt namn är ....,-  hej nikki, HAHA! låtsades som ingenting riktigt roligt. Hamnade i bråk med en massa killar, katastrof. Träffade Paul och Liridon (fille) haha, - Alltså varför kallas du Fille när du heter Liridene? - LIRIDON bernice inte Liridene -  för att han är en wannabe - alltså är du verkligen en alban? - ja! det är han. - ja det ser ut som du är det, men du pratar inte som en alban.  HAHA sjukt kul haha.  Och paul är tsm med en tjej som heter lume HAHA! Bernice är allt för godtrogen hahahahahahahahahahahahaha. Men vi tycker om dig ändå Bernice.

horoskop

Denna position i Kräftan är aningen frustrerad. Det finns ett stort behov av mänsklig värme och uppskattning, som aldrig verkar bli helt tillfredsställt. Människan med solen i denna del av Kräftan oroar sig ofta för hur andra ska uppleva honom, eller att de ska brista i uppskattning. Han litar aldrig helt på att andras känslor är ärliga eller varaktiga, och kan själv vara ganska emotionellt ombytlig. Vördnad och medmänsklig värme är det viktigaste i denna Kräftas liv. Han vilar aldrig i sin strävan att ge uttryck för detta, men är ofta inte helt nöjd med resultatet. Det är som om världen inte riktigt känner igen hans goda vilja. Misstänksamhet och reservation stör honom, fast han själv ibland kan visa prov på detsamma. Lika gärna kan han ge sig hän i ett känsloutbrott utan att tveka ett uns inför riskerna eller hur andra uppfattar det. Den som har solen i denna del av Kräftan är öppenhjärtlig och foglig, välvillig utan undantag. För honom är meningen med livet att söka lyckan och försöka behålla den, hur svårt det än kan visa sig vara. Andra kan uppleva honom som bräcklig, eftersom han reagerar starkt för minsta orsak, och har nära till både skratt och gråt, men i själva verket är detta en styrka. Det är sällan som en sinnesstämning håller denna Kräfta fången någon längre tid, eller att bedrövelsen får ner honom på knä. Han klarar det mesta, just för att han har ett levande uttryck för vad han känner. Förhållandet till fadern är innerligt i vilja men aningen ofullgånget i realiteten. De vill vara närmare varandra än vad som blir av. När de möts har de ett intensivt utbyte, talar om allt och visar orädda sina känslor för varandra, men det sker inte så ofta som de själva skulle vilja. Även på avstånd känner de dock starka band. De hoppas alltid att framtiden ska erbjuda dem möjligheten att komma varandra ännu närmare. De kan oroa sig i onödan för varandras väl och ve, och föreställer sig att den andra är bräckligare än vad som är fallet.



HAHA VILKET SKÄMT, det enda som stämmer in här är väl det min pappa, nästan inget mer. dom här jävla horoskopen är ju värdelösa

When your friends start to trip And you’re loosin your grip And you cant find your way back home When your world falls apart And you’re lost in the dark And you know that your all alone When you just can deal, and you need something real Someone th

Klockan är 16.36 och jag tänkte bara skriva lite här innan jag ska duscha och städa. Igår bar det av till Hästveda och HLM. Det var skönt att träffa min familj saknat dom mycket faktiskt fast jag inte erkännt det haha. Träffade Vänner i Hästveda och sedan var det in till hlm och träffa ännu fler vänner. Hela valborg gick näst in till åt til att sitta i bilen, och när vi var på väg till Hästveda från Malmö fick vi stå i en bilkö i 45 jävla minuter... orkar inte skriva mer.. mycket attt göra.. mycket att tänka på.

RSS 2.0