Du ska få en dag i måra....




Du ska få en dag i måra som rein og ubrukt står
med blanke ark og farjestifter tel,
og da kæin du rette oppatt æille feil i frå i går
og da får du det så godt i mårå kvell.
Og om du itte greie det og æilt er like trist
så ska du høre suset over furua som sist.
Du skal få en dag i mårå som rein og ubrukt står
med blanke ark og farjestifter tel.










3 dagar..

kvar till sensation. Har bara ett ord att säga om det, GÖTT!


Idag är jag otroligt trött, vaknade kl 4 i morse av att jag fåt ett samtal av en kompis som ville ses, efter lite övertalning beställer jag taxi och ja sedan dess har jag varit uppe, jobbar 8h och hunnit gå en runda på stan, Varit och fikat med Chris och Karin med, suttit och planerat nästa helg, förlovningsfest på Fredag och sen på Lördag ska de närmsta till förlovningsparet ut och festa tsm, Kommer bli najs.

Men det är nästa vecka, nu denna veckan blir det utgång  i Helsingborg på fredags med tjejerna, Hanna,Ema,Pernilla,Karin,Frida och Frida, Kommer bli trevligt och GAAAALET. Nästan lika Galet som lördag då drar jag, Sabina,Maria,Bernice, mm till sensation och lever en galen kväll, Nätterna har inga bestämda slutpunkter haha.

Nej  nu orkar jag inte skriva mer, är sjuuuk trött ska snart sova, ska bara in i duschen först





????

Besviken-ångest-ilska-Tårar!!



 

Sitter på jobbet nu, känner mig helt kall och tom. Är så besviken, hade verkligen sett fram emot detta.

Kapa vänskapen, om man nu kan kalla det vänskap, det var vänskap från min sida, frågan är om det var det från din sida. Jag har ingen aning faktiskt. Men jag är ledsen för att det blev så här, och det känns, jag gillar inte att jag reagerar så här, jag gillar inte alls denan känsla. Det mesta är bara skit just nu, jobber är förjävligt,  Vänner försvinner, Saknad av familj, Längtan här i från, Har inte gråtit så mycket som jag gjorde i natt på väldigt länge, Kände bara att detta var droppen, bägaren svämmade över och ganska mycket med. Allt jag hållt inom mig bara kom ut. Och jag får kämpa nu för att inte gråta när jag skriver detta, Kan ju inte precis gråta på jobbet om man säger så.  Men som sagt känner mig helt Kall och tom just nu, Samtidigt som jag känner mig helt uppfylld av känslor, olika känslor, för mycket känslor. Besviken, ångest, ilska, tårar, glädje, lycka, längta, det är för mycket, för mycket för att jag ska klara detta just nu. Det är inte oki detta, jag gillar inte detta, jag vill inte detta. VILL INTE. För jag tycker inte om så många känslor på en och samma gång, jag klarar inte det.

 

Jag vill bara flytta till "jätte-långt-här-i-från" staden. Men frågan är var ligger den?  Jag vill bara fly, för det är det jag är bäst på. Jag vill bara stänga in alla känslor i en låda och slänga iväg den långt, långt, LÅNGT BORT.




hämtad ut av de ...

Blir hämtad ut av Hanna och Ema snart, sitter här och ska uppdatera lite snabbt. i går var en lugn kväll faktiskt ingen utgång. I dag blir det mys med Hanna och Ema och kvällen är inte bestämd, men något äventyr kan vi säkert hitta på.  NU kommer dom...

!..

Orkar inte mer, så trött på allt och alla. Trött på jobbet, trött på Malmö, trött på Skåne, trätt på "vänner"

Jag vill bara flytta nu, men får ja inte bra referenser från min så kallade chef så vet jag inte hur det blir med det,  men det ordnar sig säkert, en sak är säker iaf jag tänker inte stanna kvar i skåne länge till :)

.....

glömska..

Jag måste komma från...

Detta jobbet.!!

Det är en sak som är säker iaf, fyyy fan, orkar inte mer nu.

Nej det jag fick reda på idag är sinnessjukt, helt sjukt. Och jag lovar dig, vad jag än hör kommer jag tro på dig. Det lovar jag dig.

Nej nu ska jag fixa lite musik det är dags nu

Lät du henne komma närmre?

Alltså denna låten är underbar, TACK Hanna. Sinnessjukt bra låt. SÅ mycket jag tänker på när jag hör denna låten.


Ska sova snart, skulle bara uppdatera lite i bloggen länge sedan nu.  Det är Lördag kväll och jag har nog suttit vid datorn i ca 5h, känns dom det iaf i ryggen, Idag var det jobb, i morgon är det jobb med, sen är jag ledig på måndag, sen jobb 3 dagar, sen ledig en, sen jobb 7 dagar, osv... haha Jepp jobb jobb och åter jobb, men jag ska inte jobba så mycket nästa månad, ska jobba som en normal människa, alltså 160 h i månaden och inte 180-190h i månaden. Jag och KArin har kommit överrens om att vi ska sköta oss, för vi ska fixa en sak, och det kommer bli så in i hevetes jävla underbar, (ursäkta språket) Bara det blir som vi vill. Men det löser sig nog.

nej nu ska jag sova hade jag tänkt, ska bara lyssna på låten en gång till sen är det tid för sängen

The day we met was like a hit an run An I still taste it on my tongue The sky was burning up like fireworks The sky was burning up like fireworks

I used to be love drunk
But now I’m hungover
I’ll love you forever
Forever is over
We used to kiss all night
Now it’s just a bar fight
So don’t call me crying
Say hello to goodbye

Har inte lyssnat på låten men texten är sjukt fet haha, (Hanna lyssna på låten och medela mig om den är värd att lyssna på)

 slutar om ca 2 timmar, ska snart  ha rast, vet inte riktigt när jag ska ta den bara, vill ta den nu men då måste jag jobba 2 h i rad sen, om jag väntar  15 min så behöver jag bara jobba 1h 45 minuter sen och det känns mer lockande, fattar inte vad det är med mig, jag orkar verkligen inte jobba längre,  men ändå så lägger jag in fler och flre dagar jag ska jobba, jag menar vilken normal människa är ledig 2 av 20 dagar?? inte en jävel, eller jo förresten JAG. Jag lägger in tider fast jag inte vill jobba. Snart kommer jag gå in i väggen eller nått, om jag inte redan gjort det. Det är kanske det jag gjort, jag vet inte hur det ska kännas när man gått in i väggen, ska man vara trött, inte ha lust till något, vara trött på alla, och avsky sitt jobb.  för i så fall har jag gått in i väggen det är en sak som är säker.

Nej nu ska jag väl hjälp ännu en kund.....

Längst in längts bort i hörnet, det är där jag sitter

Just det det är där jag sitter idag, på den  bästa platsen på hela jobbet.  Satt och läste gamla inlägg idag, herre gud, JAG SAKNAR!! och JAG HATAR!1 den tiden. Det är helt sjukt att man kan komma ihåg varenda känsla man hade i kroppen just det ögonblicket man skrev dessa inlägg. Det är helt sjukt vilka vänner jag haft. Det är helt sjukt hur mycket tid jag gjort av med på en och samma människa haha.

Och det mest sjuka är att Ema Hanna Pernilla Robin Oscar Malin Emma Amanda Matte Damir  har stått ut med mig under denna tiden och fortfarande gör det haha. Dessa människor är de underbaraste människorna på denna planet.

Nej nu hinne rjag inte skirva mer, måste ta lite samtal slutar ju om 15 minuter sen blir det att träffa Ema en runda, kanske kolla på film och bara umgås.

Håller förresten på att planera den 30, kommer bli sjukt kul ifall detta går som det nästan är planerat,  låter kankse lite konstigt men de som känner mig vet vad jag menar, Jag kan planera en massa men alltid i sista stunden ska jag  göra något annat haha, Det är därför jag gillar att göra saker direkt, det är bättre

Nej nu ska jag hjälpa en kund

Skammens gata

Sitter på jobb nu, jobbar satan, tar en liten paus just nu.

Helgen är över min Lediga tid är borta, nu är man bara ledig 1 dag ut av 12 haha,  jävla najs, not, men vad fan ska man göra, pengar är ju trots allt pengar och vem behöver inte pengar. Efter dessa 12 dagar är jag ju ledig 2 dagar och sen är det jobb igen 6 dagar och sen är man ledig 3 hela dagar för då drar jag till Sensation :)

Men som sagt helgen är över nu typ, Fredags firade vi Ema som fyllde 19, grattis till henne. Lördags morgon pratar vi inte om, sen kollade jag på fotboll igår kväll - Danmark vann :) gött. Fast det var faktiskt lite synd med för nu kommer inte sverige få spela Vm nästa år.  Men det är sånt som händer.  Idag  är det jobb 9-18 sen vet jag inte vad som händer, börjar ju inte för än 12 i morrn så ska se om jag kan hitta på något. Får se som sagt vad som händer.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, har mycket att säga men  har varken ork eller lust att skriva allt.

dra åt helvete alla..

Trött på allt och ALLA just nu,, så dra åt helvete och ha ett bra liv.. orkar inte uppysa er om mitt liv just nu, ni har inte med det att göra just tycker jag.

om du markerar system,om du markerar system,om du markerar system,om du markerar system,om du markerar system,om du markerar system,om du markerar system,om du markerar system......

om du markerar system.... gahhhhhh har sagtd enan emning till en kund nu i 15 minuter, herre gud, nej han får min skäl och da ta hjälp ut av en bekant/släkting/granne eller något för han kan jag verkligen inte hjälpa.... Han är ett hopplöst fall haha.

Slutar snart, om exakt 39 minuter, och då ska jag iväg och sola igen, jävla mög är det, kostar dubbelt så mycket denna veckan, men det är ändå billigt, förra veckan kostade det 20:- för 32 minuter nu kostar det 40:- för 32 minuter, men det är inte farligt det heller, vanliga fall kostar det 70-80:- för 32 minuter.  Måste bli brun innan sensation, den dagen jag har en vit klänning och är krit vit, nej du det funkar itne riktigt så, Jag ska bli n**er brun :) kommer bli jävla gött,  därför jag solar typ 1-2 gånger om dagen hahaha, men är man svensk/dansk så blir man inte så brun så  lätt tyvärr. Men det är på gång haha.

Nej nu ska jag jobba lite till,

Psyko varning

Alltså denna person som skriver detta är inte riktigt frisk, jag menar allvar. Om det är någon som borde söka hjälp så är det du och tyvärr inte jag. Jag vet att jag har problem med alkohol problem är inte ett ut av dessa. Om du nu har läst i min blogg som du säger att du gjort så borde du se att jag är inte ensam, bara för att jag vet att jag klarar mig själv betyder inte det at jag anser att ensam är starkast. För det vet alla är så inte är fallet. Om jag ska vara ärlig mot dig så skrämmer du skiten ut mig, inte för dina inlägg utan för att du "följer" mitt liv så pass mycket, du säger att du inte vet vem jag är men har sett mig på gatan osv. Om du inte vet vem jag är och inte känner mig så har du tyvärr ingen talan i mitt liv, Hade du varit min vän hade du vetat vad jag var för person, Jag skriver inte ut hela mitt liv i min blogg vissa saker har inte andra personen med att göra, vissa saker berätttar jag endast för ett få tal personer eftersom de är min vänner och jag litar på dessa människor. Och vågar du itne ens berätta vem du är så är detta endast pinsamt för din del, JAg har lärt mig att har man något att säga en perosn så ska man säga det face to face, inge genom ett anonymt inläggi någons blogg. Det 'r som sagt bara pinsamt, det betyder endast att du inte kan stå för dina egna åsikter. Och kan man inte stå för sina egna åsikter så är man en väldigt svag människa, och du som säger att du "hjälper" folk med ( som du uttalar det) "problem" borde i så fall vara lite starkade och våga stå för dina åsikter. Och när jag väl orkar så ska jag ta reda på vem du är, för du borde ju veta att alla ip-adresser går att spåra ;) och en sak till, jag är inte den personen som knullar runt, om du hade vetat vem jag var så hade du vetat detta med, och jag tycker itne dte är coolt att supa, jag gillar bara att ta ett glas med vänner på helgerna vilket 90% ut av svenska befolkningen gör. Och tro mig, jag är inte ensam och kommer aldrig bli ensam.  Men en sak har du rätt i, det är bara jag som styr mitt liv, och det ska jag säga dig att jag styr mitt liv i rätt riktning, mot framgång och hade du vetat vem jag var så hade du vetat detta med.....



Psyko kommentar
Du tror attdu vet vem jag är då tar du fel på person..jag vet inte vem du är och du vet inte vem jag är...men jag har följt din blogg och sett dig på stan...Jag följer inte bara dig tjejen utan många andra tjejer som förnekar att de har problem...det är mitt jobb...
Men att försöka att övertala någon eller inse att den är illa på det går bara om man kan se det själv...och DU kan inte det ännu...kanske du finner det innan det är försent, kanske inte...
Jag har själv varit i din situation...och jag vet att du tror du är stark, tuff, coolt att supa, röka, knulla runt, leva livet...men fy fan när du vaknar upp...jag vet inte din bakgrund mer än det du skriver...och det är klart det har varit fel...och är fel...att klara sig själv..är det tufft?..jag ser bara en väldigt ensam tjej...visst att du har vänner och det ska du vara glad för...men snart mycket snart står du där själv...du snackar att du vet många som har ett vilt liv fast de har familj och barn, jag säger bara stackars barn...titta på dig själv...se längre fram än bara NU...den dagen du inser att du har problem den dagen har DU kommit långt...men just nu så är du så långt borta från den vägen...
Jag ska lämna dig ifred...tjejen...det finns dem som har kommit längre i sin tankegång än vad du har gjort och inser fakta, de vill jag hjälpa...men var rädd om dig...det är bara du som kan styra ditt eget liv i rätt rikting...om du är öppen...

Herre gud

Alltså denna människa är psykiskt skadad, visst världen är liten, men bara för att den är liten behövder inte det betyda att man ska försöka leva in på andras liv, herre gud, människa. skaffa dig ett liv, jag lovar dig, du kommer ha så mycket roligare då. Tro mig, jag vet, för jag har ett eget liv. och att du bara orkar kommentera mina inlägg det är bara ett skämt haha, du är ett skämt. Och visst kalla du det förnekelse, jag bryr mig faktiskt inte,  för har du inte tillr'ckligt stake i dig så du kan  kolla mig i ögonen och säga allt detta så är dina ord inte värt ett skit, då är det som smutts under skon. sorry psyko.


Oj oj oj....it´s ominous....förnekande...det är det första ...men that´s you life....
Världen är väldigt liten...många ögon...but..it´s your petty life...
Go on...drink, fuck and have fun....don´t use your brain...it´s laborious...hahahaha...




Söndag idag haha och jag sitter på jobbet fast jag egentligen inte ska jobba ens hahahahaha, satte migoch jobbae och skulle kolla på mitt schema när jag hade rast, och det är då jag ser att jag är ledig idag haha, men  ska jobba till 12 idag, kollade med en ut av cheferna om det var oki.

Var på företagsfest i Fredags förresten, inga kommentarer på den kvällen hahaha, nej men jag hade trevligt,  jobbigt bara att vissa människor var lite för fulla, men om man bortser från detta hade jag iaf kul, stack till hlm senare på kvällen och deckade i pernillas säng, Vakna upp med världens värsta baksmälla på lördag morgon. Pernilla tvingar upp mig ur sängen för då ska vi  åka till Kristianstad och köpa någon jävla present till Ema, slutade med att  jag Pernilla och Hanna  (plockade upp hanna på syndens gator ) satte oss och käkade frukost/lunch på bagels och sen gick vi i 1 km/h eftersom Hanna går på kryckor haha och vi hittade ingen present till Ema.


Nej nu ska jag jobba vidare lite hade jag tänkt mig, see you later

ledig

Imorgon är jag ledig och det ska bli otroligt skönt, men har en massa jag måste hinna med, ska till banken, systemet,jobb för att fixa en sak, till chris osv, och sen ska jag till båten på personalfest, nej nu ska jag sova eller ja försöka sova iaf

RSS 2.0