HAHAHAHAHA

Fick nyss en kommentar om ett av mina inlägg stor så här



Postat av: En som bryr sig...

Vad håller du på med egentligen...tar livet av dig eller?
Men det är ju ditt liv...vill du leva kort så...
Tabletter och sprit...skitbra...
Herregud....detta är illa...
När ska du vakna upp...

 

Hahahahaha jag tror jag döööööööööör!!  Vissa människor vet ingenting, helt ärligt. Det roliga är att jag vet exakt vem det är som skrivit det, men det roliga är att så länge personen vill vara "anonym" haha så bryr jag mig itne ett skit om vad den personen skriver till mig eller om mig.

Men åhhh tabletter och sprit faaaan vad gött det är,  jag har blivit alkis och knarkare tjoho... NOT.

 

Jag har bara en sak att säga dig, BACK OFF!  Detta är mitt liv, jag gör exakt vad jag vill, känner jag för att dricka ett glas vin eller en hel jäger så gör jag det, känner jag för att ta en tablett eller 100000 tabletter gör jag det, Det roliga är att jag aldrig käkar tabletter ( om man inte räknar med huvudvärkstabletter eller bantingstabletter) Visst jag dricker men vem fan gör inte det?

Det finns folk som kan dricka och det finns folk som verkligen inte kan dricka, folk som blir psyko, ska ljuga ihop massa saker,  böla, slåss osv så fort  dom är fulla. Dock är jag inte sådan utan jag är näst in till alltid glad när jag dricker.

 

Och ja jag vet att många av mina vänner har disskuterat mitt drickande, men det är lugnt, jag har koll på läget och jag dricker inte för mycket. Så sorry you have no shit on me!

Och jag känner människor som dricker 1000 gånger mer än mig och som röker,sniffar ja allt, och dom mår alldeles utmärkt. Känner t.o.m människor som gjort detta i flera år men som  är fullt normala och har ett fultl normalt liv, med fru barn och allt.  Bara så jävla trött på allt jävla tjat, låt mig göra vad fan jag vill rent ut sagt, ingen bestämmer över mig, jag gör precis vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Detta har alltid varit mitt motto och koller alltid vara mitt motto

 

 

 

Nej nu slutar jag snart, om ca 40 minuter, jävla njas. Sen blir det att träffa en kompis, käka lite och sen ska jag till Mascot och ta en cigg med Ema. trevligt trevligt

 

 

 

 

 

 

 

 


horskinnkjolen är köpt

Ja nu har jag köpt min hor skinnkjol sjukt fin är den,  ja karin och xheve kallar den det haha.

Nej nu ska jag jobba lite hade jag tänkt mig, det är dags nu

PSYKFALL

PSYKFALL JAG HOPPAS DU DÖÖÖÖÖÖÖR

palla med dig, nej tack draaa


Sjukt irriterad är jag just nu, tänk att ni har jobbat en hel dag 12-21 ni har suttit och tänkt på chipps och dippa hela dagen exakt hela dagen och du vet om att du har det i en lägenhet ca 20 gångavstånd från jobbet, men när du kommer till den jävla lägenheten tar fram dippan ja vad händer jo du hittar inte dom jävla chibbarna eftersom någon av dom 2 människorna som bor där har käkat upp dom men vägrar erkänna det, utan svaret man får när man frågar var dom är är -  jag vet inte- jag har inte tagit några chipps!!!! SINNE JAG FÅR! varför i helvete kan man bara inte erkänna!!!!!!! och det värsta är att jag inte ens får kolla på något program JAG tycker är bra nej utan jag ska kolla på värdelösa Bserier som är såååååååå bra ju NOT!

HAHAHHAAHAHA sjukaste pratade nyss med Hanna hon har blivit förlamad från midjan och nej, sitter i rullstol eller ja just nu ligger hon i en tältsäng som pernilla sparkar på så den brakar väl ihop snart, HAHAHAHa " undrar om det fins lustgas i någon av dessa slangarna" ja jo hanna det finns det nog, bara skriva på skiten haha

På lördag kan du rulla in på Qbar ta dig 4 snappsar och sen ställa dig upp och skriva " det är ett mirakel" hahhaahha Jag tror jag dööör, blir alltid på bra humör när Hanna och Pernilla är inblandade haha ni är sjuka hahah






Hahaha,














Söndag

Ja idag är det söndag och jag jobbar som alla andra söndagar haha, har ca 4 timmar kvar tills jag sllitar jobbar vilket inte är så himla kul men jag får tänka på pengarna, denna dagen har ändå gått relativt snabbt om man jämför med gårdagens. 

I fredags bar det ut med alla tjejer, vi stack till centiliter gram satt där och drack nån drink (jägersnapps och cider för mig) efter det stack vi till lilla tog och satte oss på ett ut av ställena där, väldigt mysigt och drickandet fortsatte där, efter ett tag trog jag vidare och mötte upp matte och killarna, KATASTROF! haha ensam tjej med typ 10 killar som jag var ute och dansade och drack med, kvällen slutade upp med att jag inte får tag i varken Bernice eller Maria som hade nycklarna till lägenheten så jag fick sova hemma hos Fredde. Vaknade upp på Lördagen men världens baksmälla, fete ångest och mådde sjutk dåligt, stack till jobbet, tjatade på David en ut av cheferna om att jag skulle få gå hem tidigare men det fick jag dock inte göra. Blev mobbad hela dagen för att jag såg ut som skit. när  jag hade jobbar klart stcka jag hem till Bernice och somnade kl 20 på golvet, vaknade igen vid 1 på natten då Bernice  väcker mig för att hon vill ha sina saker, är uppe i ca 2 timmar och sen somnar jag igen och ja sen var det tillbaka till jobbet igen och nu sitter jag här, för att jag inte orkar jobbar, men jag måste.

Efter jobbet ska jag träffa Ema och Hanna lite och sen ska jag hyra min en sjukt bra film och köpa massa godis och sen ska jag kolla på filmen och sen ska jag sova sjukt skönt

Bakis med STORA bokstäver!

Idag är jag sjukt bakis, det är ingen vanlig bakis, utan denna är ENORM! verkligen enorm, och jag tror jag kommer dö så ont i huvudet jag har, somnade vid 6-7 tiden tror jag, vaknade igen vid 8 tiden då jag fick skaka liv i Fredde och fråga vad vägen hete han bodde på efterosm jag var tvungen att ringa en taxi som skulle hämta mig eftersom jag inte hade en aning om var jag var någon stans, visste bara att jag var hemma hos Fredde haha. Katastrop,  det vill säga att jag har sovit 1-2 timmar i natt och jag har inte ens hunnit sova bort fyllan, eller jo det jag jag nog, men jag har inte ens kunnas sova bort lite av baksmällan,FAN VAD JAG MÅR DÅLIGT.

Kom till jobbet vid 8.45 började med att gå till chefen och be om huvudvärlstabletter, ska snart dit igen och be om 2 till, sen drack jag 15 liter vatten, sen satte jag mig i telefon efter ca 15 min  gick jag och spydde och ja dagen kommer typ fortsätta så, vilket inte känns så bra.

Ångest till MAX! har jag med från igår!!!! herre gud. Men det är inget vi ska prata om här, räcker att ni vet att jag har ångest, väldigt mycket ångest.

Och jag säger bara en sak, nästa gång vi ska ut vi tjejer och dricka några glas ska jag inte jag repeterar INTE dricka någon alkohol, för då gör man bara dumma beslut, som t.e.x. att sticka från tjejerna för att som ensam tjej festa med typ 15 killar, ännu en gång katastrof.

Nej nu ska jag jobba, efter att jag spytt en gång till!!

Hoppas ni har det lika jävligt som jag har, må illa, sjukt ont i huvudet, rödsprängda ögon, enormt trött är INTE min grej

sensation

Ja nu är biljetterna beställda jaaadåååååå!!!!

here we come


Nu drar jag snart till nova med maria, hanna och kanske någon rebeca (hannas vän haha) Trevligt och mysigt, lite ahndlande och fika, kan det bli en bättre fredag, ja då, i kväll blir det middag/supande med tjejerna

Vi ses när jag har tid just nu lever jag i paradiset

korn

Ha högsta volymen uppskruvad och lyssnar på hårdrock och jag bara älskar det!!
JAg älskar musik!
Jag älskar hårdrock!
Åt helvete med alla som inte älskar denna musiken, finns inget bättre, helt sjukt så mycket jag älskar denna musiken.

Drunk as fuck in the alley, makin' noise with a double pump.
Bring your boys to the party, we can double up.
Double rowdy double bout it hardcore teenager, fuckin' bitches major.
Catch me if you can, fuck the law with my dick in my hand,
We're comin' strong.
Generation triple X, we're all about the weed smoke and the kinky sex.
Nigger what?


HÖGSTA VOLYYYYYYM!!

Imorgon blir det slappe och på fredag blir det fest, maby haha. Hanna du vet vad jag skrev till dig, JAG VILL NUUU!! hahahahaha men vi fixar det när jag kommer till hlm har redan fixat allt ;)

Fick reda på min lön idag, och jag blev glad, synd bara att mycket av det går bort redan första dagen, men sånt är livet. Biljetter, "räkningar", kläder, luftmadrass, skor, medicin, jepp ska till apoteket och storhandla.


Jag har tänkt på en sak, Jag lever livet just nu. Jag älskar mitt liv, visst jag har ett skit jobb som jag bara hatar över allt annat, Men jag "bor" i en underbar stad, har underbara vänner, och gör underbara saker. Saknar min familj som fan, men det är de värt, för när jag väl kommer hem så känns det skönt och inte som ett tvång. Och ska jag vara ärlig så ÄLSKAR jag Hässlehom,då många minnen jag har från den staden om man nu kan kalla det stad, så sjukt många minnen jag har. Och så glad jag är för att kommit från den staden. för den staden är inte bra, den förstör en psykiskt, det är därför jag älskar den staden för var gång jag tänker på Hässlehoom så blir jag lättad i hjärtat för att jag var en av de få som kom undan. Jag var en av de som klarade mig ur skiten och kom ur det hårda greppet som den staden har om en, Och jag ska säga er en sak, det är riktigt svårt att komma loss från ett ställe, ett ställe där du känner alla, där du vet pprecis allt om alla och ja det finns allt. För att komma till en stad där du inte känner någon, du är ensam, men du får en ny start,  dte var dte jag fick här i Malmö, en ny start. Jag kom över allt gammalt som jag hade på mina axlar, som jag hade inristat i hjärta och kropp. Och ja jag vet inte vad jag ska säga förutom att det känns skönt.

Men den 2 oktober kommer jag hem igen, och jag längtar faktiskt, träffa familj och vänner, gå i de slitna fotspåren som jag gjort tidigare för en helg, för att sen komma bort från det igen haha. Så alla ni, den 2/10 kommer jag be there

23 september

ja nu är det 2 dagar kvar tills  man fått sin lön och jag längtar, just nu har jag allt som allt 23:- på mitt konto, inte sälrskillt mycket precis och jag klarar mig inte långt på det haha, Tur jag har ciss så jag klarar mig iaf.

Eftersom jag får lönen på Fredag blir det att beställa biljetterna till sensation den dagen med, Ska även till nova med Maria, Hanna och Hannas vän :) ska bli trevligt, måste leta upp något vitt jag kan ha på mig har inte ett enda vitt plagg som är fint som jag kan ha på mig just nu. Sen måste jag köpa en luftmadrass med till våra besäkare som vi har 30/10-1/11 dom måste ju sova på nått och snäll som jag är så kan jag inte låte dom sova på golvet precis.

På fredag blir det även att dra ut med tjejerna äta middag eller ta några glas vin eller kanske båda, men vet aldrig. Kommer bli trevligt. Ja som ni märker längtar jag till fredag haha men nu är det bara onsdag och nu måste jag jobba igen.. Inte så kul men vad gör man inte för att kunna leva..

sensation 31/10 Qlimax 21/11 sensation 31/12

Ja dessa ställen är det "planerat" att jag ska till, men får se hur det blir, förhoppningsvis blir det av och då kommer det bli sjukt fett, Ett ut av dom är iaf 100% säkert att jag ska till sensation 31/10.  Vill vill VILL verkligen till Qlimax med, det ställer verkar riktigt sinnessjukt bra.

Denna veckan är jag sjuk, får se om jag går till jobb i morrn. Annars blir det iaf på onsdag och sen är det ju nästan fredag och då är hela dagen fullpackad, Ska fixa biljetter, ska köpa luftmadrass, ska  köpa eller ja iaf leta efter ett vitt plagg jag kan ha på mig på sensation, Får se hur det går. Sen blir det andra saker på kvällen med nära och kära.

Nej nu ska jag kolla lite på tv.

SEE YOU LATER

jobb jobb jobb

Sitter på jobb nu har ca 10 minuter kvar på min lunch, så tänkte uppdatera lite.

Idag vaknade jag kl 8, lite panik hade jag eftersom jag måste ta bussen halv 8, men jag hann, får ett telefonsamtal när jag börjat jobba av Hanna, hahahahahaha,  sinnes sjukt haha.

Idag blir det att träffa Hanna Ema och Pernilla, antagligen blir det en lugn kväll, men man vet aldrig. Natten är ung och den har mycket att erbjuda, dock är jag sjukt trött så vet inte riktigt om jag orkar göra något. Men får se.


Nej nu ska jag jobba lite

See you later

Myssugen

Idag är jag otroligt myssugen, vill bara krypa ner under täcket men en kille och kramas och pussas och kolla på tv halv sovande på hans arm samtidigt som jag känner att han håller om mig.
Haha ja hösten är här, var höst känner jag så här, på sommaren är jag kall som is och på hösten mjuknar jag till. Men det är väl så det ska vara.

Sommaren är till för kallt opersonligt sex med främmande män och hösten är till för att mysa med någon kille man känner. Kanske överdrev lite på sommaren, men ja ni fattar vad jag menar. På något sätt tycker jag hösten är den bästa årstiden men samtidigt den värsta årstiden .

Nej nu ska jag byta ut lite kanaler i Bernive digital tv medium 8, Hejdå disney channel - hej disney xd

hemlighet

Jag har en hemlighet som nästan ingen annan vet, na na na na naaa naaaaa. Och ni kommer inte få reda på den ha ha ha haaa haaa. För jag tänker inte berätta det hahahaha

Ja dagen började med att jag extrajobbade lite på min lediga dag 8-11 inte så farligt, sen  träffa jag chris på hennes lunch snacka lite skit, Hanna kom med efter ett tag och  förgyllde vår dag haha, Vid 13 tiden stack jag och Hanna och fikade, alltid lika mysigt :) satt dock inte där så länge som förra gången bara tre timmar denna gången haha, pratarde om gamla saker, nya saker och kommande saker. Sjukt ifall vi gör det!! haha Men jag hatar att vänta vill göra det nu nu NU! ja Ni som känner vet att ifall jag kommit på en sak jag vill göra vill jag göra det direkt, för då hinner jag inte tänka på konsekvenserna haha, och det är såå mycket bättre. Men nej  jag får snällt vänta.

Imorgon är jag ledig, alltså helt ledig, inget extrajobbande, kommer bli sjukt skönt, Ska sova länge, sen ska jag möta upp en kompis på stan och kolla på jacka och sen ska jag bara sova bort heal fredagen, eller nje förresten det kan jag inte, för Chris, Nanna,Xheve och Karin kommer hit. så jag får sova bort halva fredagen bara. På lördag ska jag träffa Ema Hanna och Pernilla - det är spikat"  umgås lite, får se vad kvällen bjuder på, men ska jobba först på dagen. Sen är det jobb på Söndag med som vanligt, men det är ett projekt lite längre fram haha.

Nej nu ska jag in i duschen.... see you later





( Jag vet att du förlåter mig för denna bilden sen ändå Hanna så du behöver inte hota mig ;) )

tatoo

Ja nu har jag bestämt mig, jag ska tatuera mig igen, kommer bli jävligt najs,

each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

Denna texten får det bli, och ja jag vet att jag redan har en text men jag kan inte hälpa det, texter är min grej.
"lyssan på denna låten, LYSSNA på TEXTEN" hahahahha

Sitter just nu och dricker min sista cider,  känns inte så bra, ganska trist, ingen alkohol på en vecka sen, men man får väl klara sig.

Annars jobbar jag för fullt just nu, men vill verkligen inte jobba, var gång jag går till jobbet får jag ångest, längtar bara till 2 oktober då jag har "semester" i 3 hela dagar som kommer spenderas i Hässelhom med vänner och familj.

Funderar på att göra högskoleprovet med sista anmälningsdagen idag fick jag precis reda på, så måste bestämma mig snart haha. Men tror jag ska göra det.... Nej det kunder jag dock inte göra, måste betala in anmälningsavgiftern idag senast och jag äger typ 290:- till den 25 sep så ja det får väl bli nästa år istället.

nej nu är det slut på mitt osammanhängande inlägg, ska kolla på lite resor nu och drömma mig bort


each day's a gift and not a given right

Ja nu är det fredag kväll och jag sitter här, tragiskt kan måna tycka, själv tycker jag faktiskt det är skönt. För en gång skull är jag inte ute på en fredag, för en gång skull är jag inte omringad av vänner och bekanta för en gång skull är jag inte full en fredag haha

Pratar med David på jobb, haha han berätta att folk på jobbet tror att han och jag har något tillsammans, herre gud folk på jobbet har verkligen inget liv, men visst vill dom tro det så helt ok för mig, orkar inte bry mig haha. Bara för att man skämtar med någon på jobb och pratar med motsatta könet så är det något mellan en haha, herre gud, folk har verkligen inget liv längre. Haha. Men jag diggad David han är grymm och rolig :) och han blir inte ledsen när jag mobbar han heller hahahaha, jävla 08 är vad han är


Har fixat lite saker idag med, tack Chris för hjälpen :) hoppas bara allt går som jag vill, men det ska det göra, denna gången ska jag jävlar i det fixa det. Kommer bli toppen ifall det går. Kommer berätta vad det är mer sen när jag själv vet mer om det och om det kommer bli av.

And I, I, I, I, I, I, I Walk the streets of love And they're drenched in tears

Idag är det fredag och jag väntar på att Chris ska komma så vi kan äta lite frukost tillsammans och bara snacka skit. Funderar på att börja koka upp lite vatten till ägg...... jepp har gjort det nu.  Så nu väntar jag bara på Chris haha

Igår kom jag på att jag skulle kolla ifall jag redan kunde börja plugga nu till våren, i gävle eller umeå.  jag ska kolla på olika skolor idag ska tvinga Chris att hjälpa mig och sen måste jag bestämma tid med en studieväglerare som kan hjälpa mig med. Tänk om jag kan börja plugga där uppe, komma bort från skåne lite.

Det var som jag och Hanna disskuterade igår när vi fikade i 4 timmar haha, jag är en rastlös människa, jag gillar att flytta runt, byta umgängeskrets osv. För jag vill inte fastna på ett ställe, men samtidigt, om man inte vill fastna på ett ställe och bara flyttar runder, kommer man någonsin kunna säga detta är mitt hem? bra fråga. Jag tror inte jag kommer kunna göra det eller ja inte som det ser ut nu iaf, för jag vill inte stanna på ett ställe i hela mitt liv. Jag vill inte att alla ska veta vem jag är, jag vill inte kunna hälsa på alla som jag går förbi. På något sätt vill jag vara anonym, kanske inte för alla med för många. Och jag vet att om jag exempelsvis flyttar upp till gävle eller umeå så har jag mina vänner kvar i skåne ändå, och det kommer visa sig vilka som verkligen är ens vänner, för jag kommer ju komma tillbaka till skåne. Men jag tror jag redan vet vilka som alltid kommer vara där.

Glömde berätta att den 2 oktober till 4 oktober befinner jag mig i hässleholm, träffa familjen och sen blir det att göra en gammal tradition FYRA SHOOTAR 100 KRONOR haha, det är härligt.

Och den 25 september är jag stolt ägare till en biljett till Sensation white!

Nej nu kokar vattnet.. i med äggen, vi hörs



You had the moves
You had the cards
I must admit
You were awful smart
The awful truth
Is awful sad
I must admit
I was awful bad

tisdag

Jepp idag är det tisdag och kl är 22.00 har nästan precis kommit hem från jobbet.. så ja nu sitte rjag här vid datorn och slappar lite, funderar på att ta något att äta, men är inte hungrig så skiter nog i det.

på jobbet idag tänkte jag på att detta är sista veckan chris är på jobbet, kommer kännas helt tomt sen utan henne,  ingen jag kan ge elaka kommentarer till ingen som ger mig elaka kommentarer, ingen som kallar mig hora eller flottboll eller något liknande, ja som sagt det kommer kännas helt tomt utan henne, visst jag har er andra men, ja xheve fattar aldirg något om man drar ett skämt så hon är inte rolig, karin blir bara ledsen ifall man säger något taskigt till henne, nanna ja hon är som hon är, "störst,bäst och vackrast" :P  maria och bernice får inte ens sitta brevid mig. Ja det kommer bli tråkigt, sjuuukt tråkigt. Kommer sakna den lilla horaraben.

Annars ja vad händer i veckan? inte mycket ska jag säga er, jobbar i morgon igen sen är jag ledig torsdag fredag, så jag ska träffa hanna på torsdag, sen ska kötthuvudet maria flytta IGEN, så kommer antagligen få hjälpa henne med det hela fredagen, och sen är det jobb i helgen igen och efter att jag slutat jobba kommer jag antagligen få hjälpa maria igen haha, och det värsta är att hon ska skaffa sig en hund, om man nu kan kalla det de, hunden är lika stor som min hand typ, det vill säga extremt liten, och jag kallar inte det en hund, snarare en råtte eller ett gnagardjur haha.
Så ja så ser nog min vecka ut,  inget spännande precis.

Nej nu får jag svara på nannas sms, fast jag vet redan vad som står i sms:en. " har han svarat?" " kan han fixa" osv hahahha jävla tjat på henne alltså



bild från i fredags innan det ballare ur och det blev lite för mycket för min del och jag kom till jobb och luktade ren vodka och gammal rök med fläckar på tröjan för att jag hade samma kläder på mig som jag hade när jag gick ut hahahaha.

marias och bernice kommentar  " fyyy fan vad du luktar, vad har du gjort? Du luktar bara ren sprit och gammal rök, gå här i från" HAHA


baksmällan

sitter på jobber nu men världens sjuuukaste baksmälla, mår riktigt dåligt men det är mitt eget fel så jag ska inte klaga, fast det gör jag ändå. För jag tycker synd om mig själv, det var riktigt länge sen jag hade sån är baksmälla, vanligtvis brukar jag må relativt bra dagen efter men nej då inte idag. Jag har ju bara en sak att säga jag ska aldirg bland så många olika spritsorter, vodka,vittvin,rödvin,cider och wiskey. Never ever.
Men jag kan nästan säga att det var värt att må så här dåligt idag för jag tror jag hade kul igår, iaf det jag minns om man bortser från vissa saker, Sjukt länge sen jag festade med Ema Hanna och Pernilla och jag kan ju säga en sak, det har inte förändrats hahaha, alltid lika galet och det ska definitivt göras om, ni kanske har hört mig säga FYRA SHOTTA 100 KRONOR någon gång, och det ska jag upprepa igen inom en snar framtid eller ja inom en månad iaf, Dags att komma hem till Hässlehom igen och visa dom hur man dricker haha
Idag blir det iaf ingen fest, blir en lugn kväll tänkte sticka till hemma kväll hyra en film och bara slöa bort hela kvällen och inte ens försöka vara social. För som sagt mår inte så bra just nu haha

20.19

Ja nu sitter jag här igen, har inte uppdaterat på länge och om jag ska vara ärlig har jag varken haft tid eller ork att göra det. Har hänt en hel del saker, fest,vänner,fika,jobb,bio, ja you name it..

Men just nu sitter jag ocg pratar med en kund, har bett han göra lite olika saker så nu har jag lite tid  att skriva här.

Berättade innan har jag för mig att jag skulle ha semester 28sep-4 okt, det blir tyvärr inte av tror jag,  eller ja jag tog en liten mini semester 1okt-4okt, tycker jag förtjänar det och den ska lyxas till lite, ska umgås med min mamma som jag inte träffat på riktigt länge om man inte räknar med den dagen jag var hemma nyligen, men tycker inte riktigt det räknas.

Som ni märker eftersom jag inte uppdaterar så mycket just nu, jobbar jag en hel del just nu var helg jobbar jag och näst in till var kväll, men vad gör man inte för att tjäna ihop lite extra pengar endast för att kunna göra det där lilla extra. För det är just det jag gillar, att göra det där lilla exta, jag vill ha extra roligt, jag vill engagera mig extra mycket, jag vill kämpa extra mycket, ja extra är min grej helt enkelt.


Nej nu får jag fortsätta jobba nu har kunden kommit tillbaka, får väl prata med honom de resterande 30 minuterna, sedan bär det av till mc, är sjukt sugen på deras minimorötter. Får slänga iväg ett sms till bernice och fråga ifall hon och maria ska med och kolla om pidde med ska med.


Nöjd nu Lasse ;) haha




 För övrigt vill jag bara säga att jag längtar tillbaka till Bulgarien,det var min typ av livsstil där. Fest & sex haha, nej skämt o sido, men jag saknar den veckan sjukt kul hade jag.




RSS 2.0