20100419

Måndag idag och jag jobbar. Är inne på min sista vecka nu på jobbet, slutar ju på Lördag. Känns faktiskt lite trist, har ändå spenderat ca 1,5 år här, och jag trivs med mina arbetskamrater och jag älskar mina arbetstider. Men nu blir det ändring på detta från och med nästa måndag.

Helt sjukt alltså att sista veckan är kommen, jag flyttar verkligen, trodde aldrig denna dagen skulle komma, Alltså jag flyttar snart, på söndag, herre gud, haha jag är sjuk i huvudet haha jag flyttar upp till kylan. JaJA men det blir nog bra, förhoppningsvis, Har precis insett vad jag ska göra.

JAJA  annars blir det jobba hela dagen och  lika så i morgon sen är jag ledig på onsdag så mdå blir det att tvätta alla mina  kläder och träffa lite vänner,  och sen sova för sen ska jag jobba torsdagen igen eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån att lägga in lite extra pass haha. Sen är jag ledig fredagen igen och då blir det utgång med storta bokstäver, och sen jobb igen och sen bär det av haha

Exakt

Nu är det EXAKT en vecka kvar tills jag sitter på tåget med en enkelbiljett till norrland, fattar ni hur sjuk i huvudet jag är som ska flytta dit haha. Nej men det blir nog bra ska ni se.

Sitter på jobber nu annars, sjukt trött, sitter och snackar skit med Raz och Lamis, haha  Stackars Raz hade bråkat med en massa efterblivna rassar igår,  helt efter är sådant folk, ingen bildning alls, fattar inte att folk kan vara så trångsynta.

Annars så var jag i hlm igår, tog först en fika i kstad med Pernilla Ema och Bettan och sen drog vi till Oskar och kollade på film. Vaknade i morse 15 minuter innan tåget gick haha och det tar typ 15 minuter tat gå till tåget från Pernilla, lite panik hade jag haha


Åhhhhh stöööörr pratar med en kund nu som verkligen inte lyssnar på mig, han tror han kan allt om datorer men gör fel hela tiden... skit störigt, hatar att prata med såna kunder.

shut up and sleep with me

 

 

Ja texten talar ju för sig själv,  men men..

 

 

Annar är det jobb som gäller idag,  fram till 18.00 i alla fall sen blir det in till Hlm och umgås med mina kära vänner. Får se vad kvällen bjuder på.

 

Igår var det fika med Pernilla och Frida och sen bar det av till Kstad, in till banken och få alla mina bankuppgifter, måste ju byta bank nu eftersom den banken inte finns i norrland, sen var det fika med bettan och lite handlande av blommor och mat. Efter detta drig vi hem till Bettan och slappade lite, pratade om allt och ingenting. Kommer sakna henne sjukt mycket,  gjorde ont när hon sa att nu har hon ingen kvar när jag flyttar :( Vill bara ta med alla mina vänner upp men det går inte. 

Annars försöker jag att boka min eneklbiljett till sundsvall just nu men det går inte så bra, pissbanken har lagt in spärr så man inte kan betala med kort  via internet, så måste ringa dom och ta bort den spärren. sjukt jobbigt, men det ordnar sig




 

HAHA läste nyss en blogg som en lite yngre tjej skrivit, Herre gud säger jag bara folk tror verkligen de är vuxna vid 18 års åldern ( och nej jag tror inte jag är det som är 21)  Jag kommer själv ihåg hur det var i den åldern, var inte så länge se jag var det, man skulel fylla 19, man skulle at studenten, man var kaxig och trodde man kudne bete sig hur man ville och hade hela världen framför sig, FEL. Åhh så fel man hade. Man kom in i "vuxen" världen, man fick inse att man itne var bäst i världen och man fick veta att man itne  hade så många vänner som man trodde, men fick veta att man kunde inte bete sig hur man ville. För man måste visa respekt för andra människor och man kunde abslout inte börja skrika och visa att man var sur för en liten mini sak. Nej du, attityd funkar inte i arbetslivet. Och om man tror man har gjort allt  när man är 18 så är det ett skämt ahah, inte ens inga 78 har gjort allt! Men men alla ska vi lära oss någon dag, förr eller senare kommer vi alla växa upp


20100411

ÅHHH vad jag är uttråkad... sitter på jobbet och vill bara hem. Mår fortfarande dåligt sen igår haha, Blev för mycket av det goda. Men det gillar skarpt, hade faktiskt sjukt kul,  kvällen började kanske inte så bra, men den slutade bättre. Ska berätta, den började med att vi tog taxi till oxie, efter att åkt taxi för typ 400:- drar vi till mascot och sitter där och dricker lite, kollar på fotboll och  jag börjar givetvis prata med alla som sitter runt mig om fotboll haha. efter ett tag kommer de andra och slår sig sällskap med oss och nån drikt senare är vi på väg till Babel, kärleksklubben,  där  dansar vi som om morgondagen inte finns och det slutar med att jag får sinne på mina skor så jag kastar av mig dom och dansar BARFOTA, HAHAHAHA mitt på dansgolvet.  Men så länge man har kul så vad fan, ja men lever bara en gång....  Tyvärr slutade kvällen ganska tidigt, dels för att jag skulle jobba idag och dels för att en viss person inte orkade vara uppe längre och inte mådde så bra haha


Nej nu ska jag jobba lite till, 45 minuter kvar bara sen är jag fri, eller ja iaf till i morgon, sen blir det jobb, jobb och åter jobb,  jobbar 48h nästa vecka, sjukt jobbigt men vad gör man inte för pengar.

Annars är livet faktiskt jävligt bra, faktiskt, man ska fan itne  tänka  och deppa ner sig på saker man itne kan ändra på, Livet är för bra och för kort för det


Panik

Har fått lite panik nu, fattar ni att jag sla flytta 100 MIL här i från??????? Och jag kommer vara helt ensam, ingen familj, inga vänner ( förutom dom jag känner där som bor i sundsvall)  ingen jag kan ringa i ren panik och bara säga kooom hit eller  ringa och säga , jag kommer till dig ikväll. INgen Pernilla som jag kan våldgästa var helg och kolla på serier i flera timmar med, ingen Ema som jag kan skämta om NY med eller bara slappa på mascot. Ingen Frida som jag kan terra, ingen emelie som jag kan kalla lanthora ingen nanna som jag kan få damp på iblan ingen robin som jag kan ringa och bara umgså med och spela tv spel eller något liknande, ingen amin jag kan låna ut pengar till, ingen, ingen INGEN åhhhh gud vad jag kommer sakna alla, jag kommer sakna alla sjuuukt mycket, så  mycket så jag funderar på att skita i allt, men det kan jag inte. Jag kommer till och med sakna alla på jobbet, det är ju tack vara dom jag orkat med detta jobb. Jag kommer till och med sakna mina ovänner, att  kunna kolla snett på folk och veta hela deras liv, att kunna peka på någon och säga kolla där är hon/han som gjorde dittan och dattan. Kommar sakna Malmö sjukt mycket, alla festar man varit på, alla disco, alla människor man träffat, alla äckliga matställen man ätit på, alla lägenheter man sovit i, all sprit mm man tatt, alla uteserveringar man suttit på och njutit av solen. ÅHHH shiit alltså, 15 dagar är för lite för att träffa alla människor jag vill träffa innan jag åker. Hur ska jag hinna träffa sabina och göra lite hyss, hur ska jag hinna träffa jenny och dra en vinare, hur ska jag hinna träffa jamie och bara dö av skratt, ja det är frågan hur jag ska hinna träffa alla + hinna förbereda allt, packa, köpa, sälja.

Känner att stressen börjar krypa sig på mig och jag vet att jag kommer vara sjukt stressad och nervös dagen innan jag börjar det nya jobbet, det är precis som att börja i skolan igen, känner ingen där  och man måste försöka passa in, haha får se hur det går, en skåning i norrland, haha lycka till att passa in säger jag bara. Men det ordnar sig säkert hoppas jag iaf.








Du vet vad jag känner och tycket och bryr mig om, det är upp till dig nu för nu orkar jag inte längre, du beter dig som en liten snorunge, och jag är för bra för dig.

20100410

Lördag och jag jobbar som vanligt, idag är det exakt 15 dagar kvar till jag flyttar, jajamensan, fått jobbet börjar den 26/4, och ja jag är bostadslös i en hel vecka haha, men snälla alex har erbjudit en sovplats hemma hos han som jag givetvis tackade ja till, så får bo där till 30/4 sen får jag min lägenhet och då blir det fix med den fösta helgen och sen blir det inflyttningsfest andra helgen efter att allt hamnat på sin plats.

Stackars pappa får åka upp helt själv den 30/4, eftersom jag måste åka upp tidigare, men det klarar han nog av. Min pappa är ju bäst :)

kan fortfarande inte fatta att jag ska flytta, allt händer så snabbt, kommer sakna sjukt många människor, och  jag kommer sakna sommaren i skåne, den är bäst så ska boka tågresa snart till skåne igen haha. Fick veta att det var snö fortfarande där uppe och typ 0 grader,  lite skillnad här nere är det ingen snö alls och typ 10-15 grader,  komer dö när jag kommer upp, frysa ihjäl, kommer få gå runder med  vinterjacka, och alla andra idioter där uppe kommer gå med vårjacka hahaha, sen kommer alla peka finger åt mig och viska - där är skåningen som inte klarar kylan och sen skratta haha. Ja  hemsk tanke

Idag blir det utgång för en gång skull, har inte varit ute på typ 2 månader, men det blir säkert bra.


20100408

Sitte rpå jobbet nu idag, ganska seg dag idag.  Sjukt många som ringer idag, typ 97 i kö på tv och ännu fler på bredband. Men mne det är bara att jobba på, pratar just nu med en kund som måste ha igång hockeyn, inte för att jag förstår varför för hockey är så sjuuukt tråkigt sport, finner ingen mening med den sporten. MEn hade det där emot varit fotboll hade det varit andra bullar haha.

Händer i helgen då, ja du inte mycket, ska jobba som vanligt och för ovanlighetens skull nuförtiden så ska jag faktiskt ut och festa! Jajamensan,  dags att ta tag i sitt liv igen och sluta deppa och bara ligga hemma, dags att träffa folk igen  och känna alkoholen i blodet, dags att komma in i dimman igen och vara sjukt bakis dagen efter, Så är det, IM BAAAAACK haha.  Så om ni inte fattade det blir det Malmö hela helgen så ni som inte är här behöver inte höra av er, haha.

SKa försöka lista ut vem det är Pernilla ska gå på bio med nu i morrn med, hon vägrar berätta dte för mig den jäveln!!!

Och jag orkar inte med dig längre, du tar för mycket kraft!

20100404

Sitter på jobbet idag denna söndag, har fortfarande lite luchtid kvar, och det gillar skarpt. haha

Idag blir det jobb till 18.00 och sen bär det hemåt, och bara soooova! Jag älskar att sova, jag menar finns det något skönare än att sova? Nej just det de finns det inte. Det bästa är  när man precis duschat,  och lägger sig en en nybäddad säng helt själv och bara bre ut sig och somna, åhhh vad jag vill sova nu haha.

Nästa vecka går förhoppningsvis allt i lås, och jag får svar på allt och kan skicka in massa papper osv som behöver skickas iväg innan flyttet. Har fortfarande itne fattat att jag ska flytta än,  och det sjuka är att jag satt upp mig för var helg, det vill säga att jag ska jobba var helg nu fram till flytt datumet,  så jag fattar inte riktigt hur jag ska lyckas träffa mina vänner haha, men det ordnar sig säkert det gör det alltid på något sätt.

HAHA satt  och käkade lunch med filippa innan och snackadet skit om Norrland, HAHA sjukaste. JAg kommer vara tvungen till att åka till sthlm och handla klädet och köpa klädet på nätet, annars kommer jag aldrig klara mig! Men det ska nog bli bra, sticker till sthlm en gång i månader över en helg, träffar jens lite och festar lite, kan det bli bättre ? haha Nej tror inte det :) Det kommer nog bli bra detta, det måste bli bra detta! Det kan inte bli som här, det får inte bli som här!

Jepp nu har jag varit duktig, precis lagt en felanmälan till kund, duktig jag är haha.

Nej nu ska jag jobba lite till hade jag tänkt mig

20100403

Lördag idag och jag jobbat, dock jobbar jag bara till 14.00 idag vilket är rätt skönt faktiskt, ringer inget idag heller vilket är ännu skönare.


Kollade på bio i Torsdags, Änglavakt, den var faktiskt bra, men ingen sån som man kollar på flera gånger, om ni fattar vad jag menar haha. En tänkarfilm.

Igår stack jag till Kstad och skulle träna men det blev en fika med Bettan istället.

Idsag blir det med fika, i den underbart fina solen som jag bara LOOOOOVE.


Och förresten på tala om sol, jag vill ha denna jackan och ja jag vet att det är en VINTER jacka


 

499:- euro sjuuukt fin och jag vill ha den nu!!!!

 

 

 


RSS 2.0