20100825

Jepp idag är det löning, ganska najs. Dock inte lika kul att betala alla räkningar, gick på nästan 6000:- inte okej alltså. hatar verkligen räkningar men vem gör inte det egentligen?
Men men helgen har varit soft, var i Sundsvall hela helgen, umgicks med grabbarna, chillade hos alex i fredags med alex,adam,sebbe,ajas,phillip o/c, sen på lördagen vaknade jag upp av att sebbe och adam väcker mig för att de tycker jag sovit för länge, de idioterna hade varit uppe sen 9 haha. Efter att ha käkat och tagit det lugnt, gör jag vid mig  lite sen drar vi in till stan och träffar grabbarna igen blir lite dricka, en snabb runda på marknaden och sen in till stan igen.
Denna veckan har jag typ bara jobbat som vanligt haha, btw har tagit tag i min matkost nu igen, ska käka nyttigare och inte småäta så jävla mycket som jag gör hela tiden. HAHA måste berätta att ja ni som känner mig ni vet hur förvirrad jag är på morgonen, så ja smart som jag är går jag till jobbet och börjar jobba tidigare än vad jag skulle så ja det slutade med att jag fick gå hem 1h tidigare idag vilket var jävligt najs, dock inte lika najs när jag skulle gå och sola och stoppade in pengar och sen upptäcker at det redan ligger nån jävla idiot där och inga lösa pengar hade jag med mig förutom 20:- så ja det blev en 10 minuters solning idag för att jag inte orkade gå och ta ut pengar och sen gå tillbaka, fattar inte varför de inte gör så man kan betala med sitt bankomatkort hade varit mycket bättre, iaf för mig eftersom jag nästan aldrig har några lösa pengar.
yes yes, va händer i helgen då? ja du ingenen aning blir väl att umgås med grabbarna,  kanske dra till umeå, alex snackade nått om det men vi får se. Vet iaf att jag ska fixa håret på fredag så ja jag får se hur långt tid det tar, förhoppningsvis tar det inte för långt tid, ska ju börja vid 18 tiden och hon sa att det bara skulle ta typ 1,5h men sen vet man aldrig, får kanske färga det med och då tar det lite längre tid.
Annars har jag bokat biljetten nu så den 15/9 kl 09.10 sitter jag på flyget och 8h senare är jag i NY och träffar Hanna, ska bli najs.
åhhh saknar mitt blonda hår ibland alltså, men jag vet at det kommer bli bra snart, efter att jag fixat allt kommer de bli sjukt najs :)

20100819

Ja torsdag idag och klockan är snart 12 på natten och jag kan inte sova som vanligt, har gett upp att försöka somna innan 2 nuförtiden för jag vet att det är hopplöst det går inte ändå, så jag tänkte uppdatera lite nu.
Helgen som varit var jag i Skåne, sjukt najs var det faktiskt, träffade alla vänner från Hlm, sjukt kul att ingen visste att jag skulle komma och sen när alla hade samlats hos Emelie kom jag fram, haha chockade blev de, riktigt mysigt att sitta ute med tjejerna dricka drinkar och bara njuta av kvällen, På dagen drocg jag och Emelie hem till Hanna hämtade en jacka och letade efter piller haha, kändes konstigt att vara där utan Hanna, sen efter det åkte vi vidare till Kstad och  fikade lite med Bettan och kollade lite i affärer. På lördagen umgicks jag me dEma  och oskar, blev utgång sen på kvällen igen, och på Söndagen vara jag bara med Familjen, har verkligen saknat dem alla, kändes jobbigt att åka hem igen.
JAJA annars har jag jobbat hela denna veckan, jobbat kväll, riktigt jobbigt 1.45-21.15 inte så najs, men det är sånt man får ta, jag ska inte klaga det är bara var 4 vecka och jag jobbar aldrig helger.  Imorgon blir det kanske att åka ner till Sundsvall och träffa alla får se om jag orkar och har lust och på Lördag blir det kanske painball eller laserdome med killarna, vi får se hur det blir, man vet aldrig.
Annars längtar jag till Nästa fredag, ska fixa lite saker då kommer bli sjukt najs omd et blir som jag tänkt mig, och sen är det inte långt kvar till jag åker till NY och träffar hanna Längtar riktigt mycket, ska bli riktigt najs och träffa henne igen och få se NY. vill att det ska vara 15 september nu nu NUUU.

20100811

shit mer än en månad sedan jag blogga innan haha, kanske för bättra mig på den fronten, men hinner inte eller ja hinner gör jag men orkar inte.
Allt är som vanligt, är fortfarande kvar i Norrland, är fortfarande på samma jobb och umgås med samma människor och är kär i samma kille haha.
Men men har planerat Helgen kommer bli sjukt najs, kommer bli fantastiskt, och jag kommer njuta av varenda sekund. Åhh älskar att göra sådana här saker, hemliga saker haha
Nu är det exakt 5 veckor kvar tills jag är i big city NY, kommer bli sjukt najs det med, till och med bättre än det som kommer ske i helgen, shit alltså, kommer äntligen få träffa Hanna igen snart har det gått 6 månader sedan jag såg hennes fula tryne irl, saknar henne sjukt mycket ibland alltså. Så ja jag ser verkligen fram emot att åka dig, hela 12 dagar bara med Hanna och få uppleva NY gå i alla affärer, se alla människor, se allt, åhhh vad jag längtar, känns som om dessa 5 veckorna kommer gå väldigt långsamt, men sen ifs så var det ca 2 månader för inte så länge sen och den tiden gick ganska snabbt.
Nej nu ska jag snart försöka sova, har inte kunnat sova "normalt"  det vill säga mer  än 3-4 timmar sen jag kom hem från sjukhuset, innan sov jag iaf 4-6 timmar, riktigt drygt, förstår inte hur jag inte kan sova, är trött på jobbet och ännu tröttare när jag kommer hem, men det är precis som om när jag kommer över klockslager 22.00 så kan jag inte sova mer, och jag vill inte somna innan dess heller för då är hela dagen förlorad, kan ju inte precis gå och lägga mig kl 8 på kvällen, det funkar inte så.
HAHA sitter och sms med Robin nu om politik, han tycker inte jag ska rösta på piratpartiet eller Miljöpartiet, dock är detta endast för att han själv är moderat. Men ja jag kommer rösta på något ut av dessa partierna, vet inte riktigt vilket ut av de de kommer bli än, men kommer nog komma på de till när det är dags, kommer ju vara i NY när det är dags att rösta så jag och Hanna ska gå tillsammans och rösta.  Menmen  det blir nog bra med det, nej nu ska jag kolla lite på Tv hade jag tänkt mig.

RSS 2.0