20100221 - stör ej

Söndag idag och jag sitter på jobbet, jag vet att jag sa att jag aldirg mer skulle jobba helg, men jag kan tyvärr inte sluta, jag är BEROENDE haha.

Just nu ringer det bara en massa bredband samtal och alla kunde är idioter helt enkelt, de förstår verkligen ingenting. Men vad ska man förvänta sig av den svensak befolkningen nuförtiden, ingen verkar ha minsta gnutta vett i huvudet nu förtiden.

Helgen har varit slapp faktiskt, inte gjort mycket, kollat på bio lite umgåtts med familj, Orkar inte umgås med för mycket folk just nu, får panik bara jag tänker på att sitta och fika med massa folk och lyssna på en massa "bekymmer" so m jag inte ens bryr mig det minsta om och låtsas bry mig. Nej tack. Är så trött på allt folk så det står mig långt upp i halsen, orkar inte med alla otroligt trögaoch efterblivna människor.  Men nu ska vi inte vara negativa,  jag får tänka positivt, drar snart och det ska bli underbart. Och då kan jag ha kontakt med endast de jag vill prata med. Men en sak är säker, när jag drar från skåne kommer jag aldrig komma tillbaka, jag kommer aldirg bosätta mig i skåne igen, visst jag kommer antagligen inte bo  där uppe föralltid heller,men  jag kommer aldrig bo i skåne igen.

och nu mina kära efterbliva vänner, ska jag gå ut och ta mig en cigg


20100213

Idag är det lördagoch jag sitter på jobbet igen, skulle egentligtn inte jobba helg mer eftersom jag börjat i churn men jag klarar inte av att inte jobba helg, haha sjukt låter det jag vet men istället för att sova bort hela dagen kan jag lika bra jobba och tjäna ihop lite pengar, behöver alla pengar jag kan nu eftersom jag ska flytta om 3 månader om allt går som planerat, och det ska bli så underbart skönt, behöver komma ifrån denna ksiten, jag verkligen vantrivs här i skåne just nu, och vem vet jag kanske trivs bättre där sen, det vet man aldrig.  Så när jag får min lön denna månaden blir det at betala av lite skulder på ca 5000 och sen ska jag lägga undan 4000, nästa månad blir det typ samma sak så det blir inte så mycket handlande för mig dessa sista månaderna innan jag flyttar förutom saker jag verkligen behöver när jag ska flytta.  jag ser verkligen fram emot detta, jag verkligen längtar att komma här i från, ni skulle bara veta.

Men men har itne uppdaterat så mycket nu den sensate tiden för attt jag haft så mycket saker att göra och det har hänt så mycket saker som jag itne ens orkar skirva ner här, det har varit jobb, där jag fått en ny tjänst, det var varit festa som har varit helt galna haha, det har varit fika pauser, det har varit en tripp upp till norrland som var riktigt roligt, väldigt annorlunda och folket var udnerbara där.  det har varit kaos i livet med massa bråk, det har varit udnerbara skratt med mina underbara vänner som jag älskar så sjukt mycket och som jag kommer sakna riktigt mycket när jag åker, har ifs sagt att jag ska komma ner och hälsa på efter att jag flyttat men ni känner mig, jag har alltid fullt upp och vill alltid en massa saker på en och samma gång så det slutar alltid med tat det inte blir något av det, men jag kan såga så här, jag ska försöka  komma ner så mycket som möjligt, haha, sen får vi se hur ofta det blir.

För övrigt bara älskar jag mina vänner och min familj, trots att mitt liv är i kaos just nu och att jag inte riktigt är mig själ just nu känns det som. men vad fan man ska inte vara negativ, bara tänk possitivt så löser sig dte mesta, dte är de jag har lärt mig iaf.

Nej nu ska jag jobba lite till hade jag tänkt mig, och glöm itne pernilla, Karma kommer straffa dig!!

Hahahaha, guuuud vad jag älskar allt just nu:) t.o.m. mitt jobb, men det kan vara för att jag har världens bästa arbetskamrater <3 love på dom säger jag bara och extra mycket love på mina vänner :)

Och i morgon är det alla hjärtans dag och då blir det middag men mina underbara vänner och alla ni med förhållande, bajs på er, haha vänner är bättre och de finns alltid



 

 








RSS 2.0