söndag

Ville bara säga att denna helgen har varit KAOS!!! ja det är de perfekta ordet för denna helgen haha, men kul har jag haft.  Sen att jag haft 15 miljoner missade samtal och olästa sms för att min mobil varit död är en helt annan sak haha.

Svinigt kallt är det idag, vet inte hur jag ska klara mig och överleva när jag ska åka till norrland, jag kommer frysa ihjäl, haha. men vad fan det är sånt man får stå ut med ibland.

Nej nu ska jag jobba lite till, fast jag egentligen inte orkar, men vad fan man får tänka possitivt, är snart ledig i 6 dagar :)

20100116

Sitter och jobbar nu igen helt slut i kroppen sovit 5 timmar vilket jag inte alls är van vid på helgerna hha, brukar vara 2-3 timmar så kroppen har fått för mycket sömn, men jag ska inte klaga är ledig i morgon istället, riktigt najs,  så imorgon ska jag sova och åter sova, sen ska jag sola lite och sen sova igen. och sen blir det en ny vecka med jobb.

Igår blev det bio med chris och Karin, avatar i 3D blev det, men tyckte inte det var speciellt bra faktiskt. Lätt inte värt 150:- som den kostade, kanske 50:- men inte 150:-  efter bion  bar det av hem till Karin och där somnade jag med.

Annars  har det hänt och kommer hända ganska mycket i mitt liv, men inget jag orkar dela med mig här just nu, förutom att jag klippt mig och färgat håret grått

20100104

And all the memories of the pubs
and the clubs and the drugs and the tubs
we shared together,
Will stay with me forever


Jobbet igen som ni alla säkert kunde gissa, sitter och lyssnar på lite musik just nu och jag njuter av tillvaron iaf i 5 minuter till sen är det väl dags igen att jobba lite. Slutar som vanligt kl 21.00  inte mycket som har förändrats i mitt liv sen 2010 kom haha, bara lite små saker, och nu har ännu ett år gått och ja jag fål väl hoppas att jag blivit lite klokare och fått lite erfarenhet ut av mina misstag, men troligtvis är det inte så utan ja, jag kommer göra om samam misstag detta året med, men vad fan man ska inte klaga, jag hade ett sju helvetes roligt 2009 så ja varför klaga, man kanske ska dubbla med, för vem gillar itne lite kaos i sin tillvaro. Jag vet att jag själv ÄLSKAR det.

Denna veckan blir det jobb alla dagar utom onsdag, helt ok, eftersom jag ska bara ledig ganska mycket i slutet ut av månaden och då förlorar jag ganska mycket pengar. Nej nu måste jag jobba igen ;)

Trevlig ehlt tjejer förresten men vissa människor borde lugna sig lite med vissa saker, nasty


20100103

är du beng eller? haha ja nu känns det som det iaf, sitter jo jobbet helt borta, sovit 3-4 timmarm mina ögon är så tunga att jag inte vet vad jag ska ta mig till, hade kunnat somna vilken sekund som helst. sitter på min plats med jacka och allt, fryser som ett as, sitter och klunkar i mig vatten och dricker några klunkar äppel  juice, kan knappt prata och min kropp är helt stel ut av den obekväma sovställningnen.  GAAAHHHHH  så trött jag är, ha det bra fuck face

2009/2010

ja nu är vi inne på det nya året och mitt firande  var det bästa, eller kanske det värsta? haha

Nej mne jag hade hur kul som helst 20091231 och sen kom ångesten 20100101 haha, men det är väl så det ska vara första dagen på det nya året.


Nu sitter jag och jobbar första arbetsdagen på det nya året och jag kan till 100% säga att jag inte ska jobba här länge till. Men ja snart har jag en liten mini semester vilket är väldigt najs det behöver jag.

Nej nu ska jag jobba vidare.

Just nu älskar jag alla mina vänner och mitt liv, men dock inte min huvudvärk haha

RSS 2.0