20100711

söndag idag och jag  vaknade för tre fyra timmar sedan, precis ätit en riktig frukost med nybakat, ägg, flingor, riktigt gott faktiskt.
Ska bara uppdatera om vad som hänt på den senaste tiden eller ja iaf i helgen, i fredags drog jag hem efter jobbet, mådde allmänt dåligt, men tog tag i det och drog ner till Sundsvall och deras Gatufest, inget att hurra för men man ska inte klaga, trevligt och träffa allt folk, Sebbe och Erik lyckades lura in mig i något skumdisco, fullt med 14+ som stod och ålade sig i allt skum och hade roligt, själv kände jag mig som en gammal kärring när jag var där inne haha. Kvällen slutade på Sebbes soffa där jag hade deep talk med Erik om hur det skulle vara att va en superhjälte.
På lördagen var man ganska seg, satt hemma hos Sebbe och chillade eftersom vädret inte var de bästa, molnigt och skit, sen drog jag hem, orkade inte dra in på GF igen eftersom det inte var något att hurra för precis, somnade nästan direkt när jag kom hem och vaknade upp vid 4 på natten då alla tydligen hade kommit på den underbara ideen att skicka sms och ringa mig, stängde av telefonen och somnade om igen, och ja nu är de söndag som sagt och jag ligger i soffan och samlar kraft för att gå ner till Q8 och köpa cigg och sedan ta tag i städningen eftersom det ser ut som skit i lägenheten.
SEE you later
hittade en bild från förra sommaren då jag bodde i Malmö, sjukt kul hade jag då. YEah
Hittade en bild från förra sommaren då man fortfarande var kvar i Malmö city, guud vad jag saknar den staden ibland, får väl åka ner och hälsa på alla snart igen och framför allt hälsa på familjen.

20100709

PALLAR INTE MER NU

20100707

Idag är det onsdag och nu är de bara två dagar kvar till helgen, sjukt skönt, vill att det ska vara helg nu så jag kan sova ut.
Förutom att jag längtar till helgen lunkar livet på, fick reda på denna veckan att jag blir fast anställd på jobbet 1 augusti efter 3 månader provanställning, sjukt skönt, så i Augusti får man dubbla lön, semester ersättning och skatte pengarna. Så då blir det att boka biljetten till Hanna och New york city, kommer bli sjukt najs, 10 dagar i en storstad med en av mina favoritmänniskor på hela denna jorden, ni kan inte förstå hur mycket jag längtar, saknar henne riktigt mycket faktiskt. Saknar alla andra nere i skåne med för den delen, Hade varit perfekt ifall alla hade flyttat hit haha, men det lär ju inte hända precis.
Men men, annars då, vad har jag gjort sen sist jag skrev, ja ni, jobbat, jobbat och åter jobbat. sen har jag varit i sundsvall lite och umgåtts med pojkarna där, var senast i Sundsvall igår med några vänner och kollade läget och det blir väl sundsvall i helgen med, får ju kolla in deras berömda gatufest haha, alla snackar om det, tror det är norrlands stora höjdpunkt, gillar inte egentligen stadsfestivaler, föredrar då hellre att gå ut på en klubb än att sitta i ett öltält och höra på värdelös musik, men man får ta seden dit man kommer haha, nej men det blir nog bra de.

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

 

HAHA stämmer detta verkligen, är jag tystlåten, nja kanske ibland

Är jag konflikträdd? knappast, funkar inte så

och är ointresserad ut av ledarskap och makt, HAHA det är de jag strävar efter, tror inte riktigt detta personlighetstestet fungerade så bra.


RSS 2.0