20100331

Idag är det onsdag och min första "riktiga" arbetsdag denna veckan, jobbade ifs i måndags men gick hem tidigare för att jag var sjuk och i  går var jag borta helt för att jag fortfarande var sjuk, hade feber osv.

Vaknade idag med feber, men orkade inte ligga hemma längre så jag stcka till jobb och nu sitter jag här, vi har beställt berlin resan nu så den är betalt och bokad 20100427-20100429 ska bli rätt skönt att komma bort ett litet tag och sen om allt går som planerat sticker jag från skåne. 

Åhh saknar dig som fan, saknar er alla som fan men speciellt dig :( vill bara ligga och mysa med dig, dig ,DIG. Hatar att det är så här och att allt kommer bli så sjukt jobbigt sen. :/ Men fan man lever bara en gång  och jag får hoppas på det bästa och njuta av den tiden som är bra.

Annars har jag köpt ett nytt soffbord, skit fint och nya påslakan som var sjuuukt fina och billiga. Köpte även en brödrost och ett strykskit som jag aldrig kommer använda haha, stryka kläder är itne riktigt min grej.  och sen blev det lite andra köks grejer. HAHA och det värta en ny väckarklocka, tyckte den var skit bra och den låter skit mycket, och eftersom jag har sjukt svårt för att vakna  men problemet är att man måste  skruva upp skit klockan.  så jag får nog köpa en ny  eller 2, kanske t.o.m 3 st, annars kommer jag aldrig vakna.

Har fortfarande itne fått svar på jobbet, hon har väl inte fått klara besked än därför hon inte hört av sig, men hade ju velat ha svar nu , det hade ju underlättat en hel del,  då hade jag sluppit denna stenen jag har i magen just nu. Vill bara att allt ska vara fixat och klart nu. Vill åka nu. nu NU.


20100328

NU dag nya tag och en ny arbetsdag och det är söndag, Guds vilodag men jävlar id et inte min vilodag.

Igår kom jag hem och hade sjukt ont i magen, och det gick inte bort heller, ritkigt jobbigt, men idag är det lite bättre iaf, det är inte bra men det är inte sämre ifa, så man får vara lite positiv.  Annars gjorde jag ingenting igår, orkade inte göra något, träffade Ema en snabb runda sen stack jag hem ocgh umgicks med familjen.

Ja första samtalet och jag har redan lagt en felanmälan, denna dagen kommer säkert bli UUUNDERBAR... NOT!

20100327

Sitter fortfarande på jobbet, sjukt trött är jag nu orkar itne jobba mer nu, vill sluta och åka hem och sova haha. Men jag får bita ihop, det är bara 2 timmar kvar nu och jag ska ha en rast nu så jag kan lugna ner mig lite haha.


Så sjukt trött på dig nu,  ringer mitt i natten,  beng som vanligt och säger att du tänker på mig ofta osv, bull shit hade du gjort detta hade du hört av dig lite mer till mig och inte bara mitt i natten för att du inte har något att göra. Nej  riktigt trött på dig nu. Tänker inte höra av mig mer till dig, du är en omogen liten skit unge, du är inget bra att ha.  Nej klarar mig betydligt mycket bättre utan dig!  Kan du inte visa respekt och  omtanke vad fan ska jag då göra det mot dig. Så som man själv vill bli behandlad så ska man öven behandla andra, TÄNK PÅ DET!

20100327

idag är den Lördag och jag jobbar igen, gött, jag och Raz har handlat lite nödvändigheter på lunchen  det vill säga kläder.  blev 2 st mya tröjor, lite så slappa sjukt fina.  och den nya underkläder igen haha, LOOOVE  nya underkläder.

Idag blir det bara slappe dag,  jobbar i morgon igen, orkar inte festa längre, har kommit in i en sådan perriod nu, plus att jag måste tänka på kroppen nu när det snart är sommar, och är jag ute och festar som jag brukar blir det tonvis med sprit fredga och lördag minst och sen fyllemat på det och sen bakismat på det, det vill säga att man kan kämpa hela veckan och sen på helgen skiter det sig ändå, och då känns det inte lönt att träna för då blir det +/- 0 haha

Annars ja händer inte så mycket, Hanna hörde av sig idag och har det sjukt kul och jag är ritkigt glad för henne skull haha.

Själv har jag fått ångest angående flytten nu,  du kollar till höger du sen en person du kollar till vänster du ser en annan person, du går ett kvarter och kollar sedan till  höger / vänster igen och du ser EXAKT samma människor igen haha. GAAAH galet, flyttar från storstaden, udnerbara skåne, som är sjukt najs på sommaren till fucking norrland där sommaren består av EN dag av 365, haha ja vissa är inte normala, och jag är jävlariden inte en av de som är normala, haha. Men det blir säkert bra, hopas jag, man får göra det bästa av situationen helt enkelt.


Gahhh pratar med en sjukt irriterande kund just nu, han kan ingenting, och han fattar ingenting......

Nje nu ska jag ta en lite cigg :)

20100324

Idag är det onsdag och igår lämnade vi Hanna :(
Har fortfarande itne fattat att hon åkt, känns som om hon bara är på semester och kommer tillbaka om 2 v igen men nej det gör hon inte,  kom kommer tidigast tillbaka på  heltid om 1,5 år. Men jag är sjukt glad för hennes skull och på något sätt vill jag inte att hon ska kommma tillbaka, för jag vet att hon kan lyckas och bli stor i USA :)

Annars är väl livet som vanligt, har lite sinne på vissa, men orkar itne lägga energi på det just nu, jobbar som vanligt och  umgås med vänner jag orkar umgås med haha.

HAr extremt sinne på hon som har hand om min nya anställning, har fortfarande itne fått besked och det måste jag ha nu snart, maialde henne idag och då sa hon att hon förhoppningsvis skulle kunna lämna besked på måndag  och att hon bara måste kolla med CH  om de godkänner min justering av ställning osv,  eftersom jag inte behöve rnågon utbildning och  att jag tänkt börja en vecka senare än alal andra då.Men det ska nog bli bra, förhoppningsvid. Vill bara ha beskedet nu så jag kan skicka in kontraktet på lägenheten. men men får väl vänta lite till, den som väntar på något bra väntar aldirg förlänge..... TSSS
'

Annars blir det nog bio och mat med de bästa nu i helgen  bara prata och skratta, finns fan inget bättre :)

 Nej nu ska jag jobba lite till slutar snart, sjukt skönt, 18.30 lämnar jag kontoret idag

20100322

ÅHHHH sinne har jag på mig själv för att jag ens bryr mig, vill inte bry mig, orkar inte bry mig men nej då tvunget ska jag behöva bry mig ändå. Du är dum i huvudet och jar orkar inte med dig, du är inte normal, inte frisk och jag är trött på ditt sätt nu! just so you know!!


Men men orkar inte skriva om det mer, kände mig bara hopplös för en stund och det gjorde lite ont i magen och hjärtat coh kroppen men mest ont i huvudet haha.

Sitter på jobber just nu kl är 08,22 och jag är MEGA trött just nu, vaknade kl 05.00 idag, knappt sovit en blund i natt inte van vid att gå upp så tidigt och bara för att jag inte var van vid det var jag rädd att jag skulle försova mig då ja jag vaknade var 30 minut och kastade mig över min telefon för att se hur mycket klockan var och givetvis var inte klockan 05.00. Har skippat kryckorna idag, pallar inte med dom sjukt jobbiga, så nu lunkar jag sakta men säkert fram haha. Men det funkar för tillfället, blir väl bättre med tiden, men kan inte träna vilket jag INTE gillar.

Annars blir det fika med tjejerna efter jobbat ska bara våldgästa Pernilla innan dess för jag slutar 13.00 och vi ska inte ses för än vid 19.00, så pernilla får stå ut med mig, fast hon vet inte om det än mohaha.

Imorgon åker min kära vän Hanna till USA, sjukt kul för henne och jag är riktigt stolt över henne och jag vet att hon kommer lyckas med allt hon vill göra. Bara för att hon är Hanna Erlandsson och bara för att Inger E dödar henne annars haha.

Nej nu ska jag jobba vidare hade jag tänkt mig, jobbar bara 5 timmar idag, vilket är väldigt skönt för huvudet men mindre skönt för plånboken


20100321

Söndag idag, Blivit lite´jobb idag eller snarar det är jobb förtfarande men jag har lunch för tillfället, staplar runder på kryckor just nu, sjuuukt ont i fötterna, Har jag inte kryckorna går jag som om jag blivit... ja ni fattar haha.

I fredags Sa vi alla heldå till Hanna genom att samlas hemma hos henne och åt och drack, Sjukt trevligt var det. Lätt det bästa folket att umgås med <3
efter Hanna blev det en snabb utgång och sedan sverttaxi hem till hanna för att läsa Lögnernas bok HAHA, Ssjukt bra bok ni borde alla läsa den.

Nu är det förresten 2 dagar kvar till snorungen sticker, så jag blev tvingad till att ta ledigt på tisdag bara för att fälja med och lämna henne på flygplatsen, ja då jag har tagit ledig från jobbet!! hela 8 timmars arbete jag missar, och ja Hanna detta gör jag Endast för din skull, annars hade jag aldrig gjort det.

Vad händer annars i mitt liv, inte mycket faktiskt, tar det lugnt, umgså med vänner när jag orkar och jobbar som vanligt, Håller på att planera lite till lägenheten, fixat lite små saker, typ kökssaker, ni vet sånt man inte vill lägga pengar på egentligen och speciellt inte nu när vÅRKLÄDERNA ÄR I BUTIKERNA, men vad ska man göra man måste tänka lite mer framåt i tiden och inte bara köpa en massa kläder - vuxenpoäng på det-   Nej nu ska jag slylta iväg ner med kryckorna och ta en cigg

20100317

Idag är det onsdag och gissa vad? JAg sitter på jobbet igen, ovanligt va? haha

Dagen började så här, jag vaknar, jag väcker Hanna, käkar lite frukost med Hanna åker till jobbet, och ja nu har jag jobbar i ca 4 timmar så nu är det "bara" 4 timmar kvar..... och just nu sitter och ringer till kunderna och gör lite extra grejer, någon specialare vi har fått i uppgift att göra. rätt gött.

Nej nu ska jag jobba lite till fast först blir det en cigg :)



20100314

Ja för att svara på milos fråga, så vet jag inte, hahah kroppen mål väl bra av detta eller ja den känns lite annorlunda nu hahaaha.  Och ni som itne fattar  Milo undrade hur min kropp mådde nu efter min andra vita helg.

JA ni läste rätt nu är det min andra vita helg och jag är sjukt duktig :)  inte nog med att jag har en massa vita helger nu jag har även dragit ner på rökningen, ja då nikki börjar bli en hälsomänniska haha. Nej men vad fan man måste börja tänka på kroppen, det jag gör nu kanske inte syns nu, men det kommer synas om några år, och jag vill inte se ut som en sunkig gammal kärring,

Sitter och tjuvlyssnar nu på alex (min chef) när han sitter och berämmer mig inför enannan anställd, får sjukt dåligt samvete nu, han lyfter mig till skyarna för allt det jobb jag  gjort och alla de framstegen jag gjort. Men ja nu gör jag inte ett skit, bara sitter av tiden, orkar inte göra något, fan måste ta mig samman och fixa detta nu och ta tag i mitt liv och sluta vara så jävla depp som jagvarit nu den sista tiden. Jag vet inte varför jag är så depp egentligen, eller jo lite vet jag, men vad fan, det kan inte fortsätta så här.

20100313

Idag är det exakt 10 dagar kvar till Hanna åker, lite sorgligt, men super kul för henne :) Sjukt glad och stolt över henne. Och jag hoppas att du aldir återvänder hit, utan att du hittar dig en rik man och bosätter dig i NY.

Annars är detta en helt vanligt lördag, jag sitter och jobbar lite, men är inte bakis :) stolk är jag. Min andra vita helg,  Annars, vad händer i helgen? Bra fråga, ska jobba nu till 18, sen ska jag se ifall jag ska träffa Hanna pernilla och ema, får se ifall jag orkar, som sagt fortfarande lite folkskygg, haha.

Annars blir det att träna lite senare i kväll tror jag, snart sommar ju, och jag är en av de som inte vill se ut som en strandad säl och förtsöker göra något åt det iaf.


Annars är livet väl bra antar jag, synd att klaga, har mitt jobb, har mina underbara arbetskamrater, har mina vänner som är väldigt förstående,  har min familj som stöttar en, ja vad mer kan man begära?



Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

går under jorden

går under jorden nu på obestämd tid....

20100310

Drama.... Herre gud vissa människor överdriver enormt mycket. Först blir man trackad i flera dagar om ett par jävla skor och sen  när man ta rmed sig fitt skorna så får man ingen uppskattning över huvud taget. Shit alltså. Och sen är det ju såååå synd om vissa människor som måste hämta ett par andra skor på Möllan när den personen BOR i malmö och jag inte gör det längre. Herre gid, tagga ner du åker om 3 veckort inte 3 timmar.
JAJA palla bry sig, orkar inte med dig

Men men annars är det super bra med mig, lite ont i magen bara eller ja ganska mycket faktiskt. Men det går väl över hoppas jag. Sitter och jobbar nu, jobbar till 18,30 idag så idag är det inte så en lång dag. Kan vara ganska skönt ibland. Efter jobb blir det att fixa lite saker, ta med sig skorna som man asat hit hem igen och jag tänker inte lämna dom. och sen




 

DAAAAMpppppp.

 sam försöker snacka tjejer med mig, går inte så bra för han haha.

han är lite utvecklingsstörd.

 

ikväll blir det att träffa HAnna en snabb runda, en av de få som jag orkar träffa haha.



 

Jaaaaaa nu har jag äntligen fått mina kosta boda glas, skit fina :)

 

Nu är det bara några saker till jag ska ha sen är allt fixat :)

 

 

Och jag slutar om ca 1,5h vilket känns otroligt skönt.

 

 

 


20100309

Tisadg och jag jobbar som vanligt, ringer inte så mycket idag så jag hinner skriva ett litet inlägg.

Vaknade 06.00 idag, stack till jobbet och hämtade mina träningsgrejer och sens tack jag och träna och solade innan jobbet, och som sagt nu sitter jag och jobbar, 12-21 är det som gäller idag. Najs najs.

Igår var det en mindre bra dag men idag är en bättre dag, det är så det ska vara :)

Sjukt skönt vard et att träna idag, orkade först inte, och funderade på att skita i det men när jag väl satte igång musiken  och  stod på träningsmaskinen så kändes det skönt att ha sprungit i 45 minuter,  och lite styrketräning.  Man måste ju komma iform nu innan sommare, den kommer fortare än man tror och man vill ju inte se ut som en strandad säl på stranden sen haha.


Så jävla gött, nu är det mindre än 2 månader kvar till jag slutar och flyttar :) Jävla najs det haha. men tyvär är det mindre än 2 veckor kvar till Hanna flyttar, kommer kännas tomt utan henne och hennes skratt. Men hon kommer ju och hälsar på och till jul kommer vi alla vara samlade igen.

Men för övrigt är väl livet bra, visst finns det lite sämre dagar, men fan, man ska inte klaga, oftast har man det bra,  man har en underbar familj, underbara vänner, man har ett jobb,  man har tak över huvudet, ja man har det mesta så man ska inte klaga, finns folk som har det värre, betydligt värre. Men ja ibland får man tycka synd om sig själv haha.


Men nu ska jag fortsätta jobba lite hade jag tänkt mig om det nu kan komma något samtal, börjar bli lite uttråkad nu. haha



söndag

Sitter hemma hos Nanna är helt död, klockan är inte mer än 7.40, sitter på soffan med min morgoncigg och det känns som mitt huvud ska sprängas så ont jag har i det, hatar att ha huvudvärk.  HAr klarat av min vita helg nu, ganska stolt över mig själv faktiskt. :)

Idag blir det jobb till 17, sen blir det att fixa mobilen till Abbe, och efter det blir det hem och slappa med familjen och sen är dte bara att sova och sen upp igen för att jobba haha, händelserikt liv jag ´har eller inte haha.

Idag saknar jag norrlandsfolket sjukt mycket faktiskt, deras fula dialekt och deras sjuka sätt att vara. Men snart ska jag flytta upp dig och det ska bli underbart skönt, längtar som fan faktiskt, Men jag kommer faktiskt sakna skåne när jag är där uppe fast jag inte vill erkänna det, haha.

Nej nu ska jag dra till bussen see u later suckers

get rich or die trying

Ja nu är sagen snart slut och ja get rich or die trying, det är det mottot jag ska leva efter nu, haha I LOVE MONEY!





Man kanske ska klippa sig lite kortare trotts allt

Lördag

jepp idag är det lördag och jag sitter på jobbet, jag har kommit fram till att jag älskar att jobba helg, hur jobbigt det än är att gå upp på morgonen och hur drygt det än ar att sitta och trängas på bussen och må sjukt dåligt för att man är så extremt bakis eller rent av fortfarande är full så är det värt det när man går hem för dagen. Jag menar vad skulle man annars göra en hel dag på en lördag, jag vet att jag bara hade sovit bort hela dagen annars, nu gör jag iaf lite saker + att jag tjänar en liten slant ;) I LOVE OB, haha.

Jobbar var helg nu fram till dess att jag slutar, förutom den 20 för det är dagen efter Hanna haft hejdå fsten, för att hon ska sticka till NY, i 1,5 år, Helt sjukt är det, kommer sakna henne enormt mycket, men jag är så jävla stolt över henne och underbart glad för henne. Så bårde hon och jag åker sart iväg, hon till NY och jag till Norrland hahahha, ja ni läste rätt jag ska flytta till norrland, helt sjukt, alla frlyttar där i från men jag ska givetvis flytta dig, haha ja någon måste ju gå mot strömen, och den personen har alltid varit jag.

Jag rä rätt stolt över mgi själv, ännu en fredag jag inte drack en droppe sprit :) och jag kommer itne dricka något ikväll heller, Har lovat mig att dra ner på spriten extremt mycket och jag har hållt det, ska bara drika lite när vi säger hejdå till Hanna. Har hållt mig till att dricka antingen en dag eller ingen dag i veckan, och jag är sjukt duktig, Slutat med allt skit :)


Annars ja vad händer annnars i mitt liv, inte mycket jobbar ganska mycket nu, 40-48 timmar i veckan den lilla lediga tiden jag har försöker jag umgås med de jag verkligen bryr mig om, resten skiter jag  fullständigt i.  Pallar itne ha en "massa " "vänner"  som jag ska låtsas vara trevlig mot,  nerj då är det bättre med någta få som jag kan vara mig själv, Lilla bittra Nikki haha.


Nej nu ska jag jobab vidare hade jag tänkt mig, blir bio i kväll :)


bye fuck face

svenska befolkningen är nog den trögaste ...

av hela världens befolkning!!! D förstår verkligen ingenting,  man ber dom göra en sak, en väldigt enkel sak och de lyckas inte ens med det, vad kommer det bli av sverige egentligt, om inte ens en "normal" människa kan göra små enkla saker.

Har lite sinne till denna människa jag pratar med nu, ritkigt korkad, vill bara skrika på han att han är helt jävla trög i huvudet och att ha aldrig mer ska ringa hit för det är inte lönt!
men det kan man ju inte göra, så man får bita ihop och bara vara extremt trevlig :) Och hjälpa kunden så gott det går.

Men man får tänka possitivt, slutar om ca 1h, vilket kommer vara extremt skönt, blir  att fixa nytt ID  och ta en liten lunch med Hanna, Bettan kankse med följer med man vet aldrig. Sen blir det hem och slappa lite tror jag, orkar inte göra något speciellt  ikväll, fast natten är ung så man vet aldrig, Kanske drar hem till J, för nu har han kommit hem igen :)

Imorrn blir det balkan delux och på lördag blir det att fira frida med middag och bowling sen får vi se var vi hamnar mot kvällen, som sagt natten är ung.

och givetvis ska jag jobba 9-18 lördag söndag :) haha


skjut mig!

Dagen började super jag fick sova länge, jag kom till jobbet i tid, jag fick inga samtal, jag var glad. MEN ni är det ett helvete, glömt min mobil i Hannas bil, jag är sjukt irriterad och telefonen slutar inte ringa och jag har typ 15 000 miljoner kunder i kö. HAHA

Men man får sörsöka vara possitiv ändå, dagen är snart slut och jag ska ta min cigg nu som jag verkligen behöver för att lugna mina nerver.

Nu är det ca 2 månader kvar sen flyttar jag, vilket känns väldigt bra faktiskt. Jag har fått min lägenhet som jag får tillgång till 1 maj och nu väntar jag bara svar från jobbet så jag evt att jag får det, men det borde inte vara några problem.  Sjukt skönt ska det bli, ganska roligt att Mamma har panik för att hon inte får följa med upp första gången med mig och pappa. Haha första gången hon inte har någon som helst makt och det skrämmer henne nog. Hon frågar ut mig dagligen om lägenheten, hur jag ska inreda den, hur jobbet ska bli, osv. Men det är rätt gulligt med, Tänk att hennes lilla dotter ska flytta 100 mil från henne. Kommer sakna alla sjukt mycket, speviellt min familj, men vad gör man inte för att fly lite problem ibland.

Nej nu blir det cigg, sen jobb igen :)

see u lateeeeer

RSS 2.0