drama

Ja nu är det drama uppe i norrland och jag är den som kan bry sig minst men tydligen den som står i centrum ut av dramat. Man märker ju skillnad på folk och folk, och jag kan ju säga ärligt att jag har växt ifrån det där.

Annars så jar jag ute i helgen med pontus shabby & ryssen, och i lördags var det lördagsmys med linda, mat på biteline och sen efter det var de några sliringar på stan och sen vänner maraton. Idag var de fika på stan med Emil och nu sitter jag hemma och tar det lugnt, precis lagat mat men ja det blev ju inte så mycket av ätandet.

Håller på att planera lite saker nu med, kan berätta mer som om det blir något av det. men vi hoppas på det :)

You know you at the top when only heaven’s right above it

nu är man hemma i sundsvall igen efter en helg söderut, i fredags var det full stress från jobbet till tåget och sen var det bara all in. Sjukt najs, dansade och dansade och dansade, länge sen jag dansade så mycket, sen i lördags vaknade jag upp på riktigt vid halv 6 tiden på kvällen och efter många om och mem bestämdes det för ännu en utgång, men det slutade med lite smådrickande och ingen utgång haha.  Men det var skönt att komma bort från vardagen lite faktiskt.

Nu ska jag snart gå och lägga mig upp tidigt i morrn och jobba, ja vardagen är här igen efter en kort flykt ifrån den.

annars är det många tankar som snurrar runt i huvudet just nu, inget jag direkt vill dela med mig, det är bara många tankar om vad man vill göra med sitt liv, hur man gör det, varför saker är somd et är, saker man önskar var annorlunda, saker som hänt osv osv....


I don't hate you .. I've just lost all respect for you.

precis så är det, tappat all respekt för den människan alltså. men men nog om det

Sitter hemma nu, ska snart packa min väska och sen gå och lägga mig, är så jävla trött.

i morrn blir det after work men lite öl/cider och pizza och lite sånt, sen drar jag till sthlm på fredag och tillbringar min helg där, NAJS!


nej nu måste jag packa, och diska med för den delen. gahh skjut mig


20110109

ja nu var det ett tag sedan jag skrev ett vädligt bra tag sedan. Har inte funnit någon motivation till att dela med mig av mitt liv till folket. Men nu kommer en liten snabb uppdatering.

har flyttat till sundsvall nu, bott här  nu sedan november månad, så är inne på min 3 månad här nu, trivs mycket bättre här än uppe i härnösand, betydligt mycket större. annars är väl allt som vanligt. umgås med samma folk jobbar på samma jobb osv osv.

Kan ju berätta att jag var nere i skåne nu över jul/nyår åkte ner 23/12 på natten och kom fram 5h försent men det är sånt man får ta, var trevligt att träffa familjen var trevligt att träffa vännerna med, men man märker med vissa att man har helt olika sätt att se livet på. firade nyår i köpenhamn vilket var väldigt trevligt, sen var det 07.17 tåget hem till norrland igen vilket var extremt jobbigt, kunde sova 2 av de 8 h det tar att åka upp med tåget och sov inget innan dess så var rätt sleten.

kan väl även berätta om min helg, inte för att jag gjorde så mcket, tog det mest lugnt, i fredags var robin här kollar på film, sen i lördags käkade jag mat och drack lite vin med en tjejkompis och sen kom en anna kompis hem till mig på natten och umgiks. och ja nu är det söndag och jag tar det bara lugnt, pontus kanske skulle komma sen men det vet man aldirg med han haha.

och ja en sak till, världen är full med massa typiska nikki problem, men det är ok, det är så det ska vara haha



RSS 2.0