071109

nu sitter jag på praktiken igen, funderar på gårdagen, tänk om vi hade kört lite tidigare, tänk om mamma inte hade sagt att pappa skulle kolla om han hade bankkortet, tänk om han kommit lite senare. Då hade jag nog inte usttit här nu, då hade jag nog varit på sjukhuset. Jag förstår itne varför man kör påverkar varken av droger eller sprit. Den jävla idioten rent ut sagt, förstår han itne att han inte enbart riskerar sitt liv utan andras med.  Men det rä itne dte värsta, sen när han precis kört förbi oss kör han rakt in i en stoppskylt och stannar, och sen görsöker han Smita.   Så gårkvällen gick ut på att vi satt i en bil och väntade på att polisen skulle komma, i en halvtimme. sen frågade dom ut oss om killen och sen fick vi köra hem.  Det roligaste var nog att Killen låste sin bil, fast han var så påverkad.


Ja ja, nog pratat om det, stör mig bara så fruktansvärt på det. men men, som sagt nog pratat om det.
Kom fram till att jag inte Bloggat på väldigt länge så jag tyckte att det var dax nu. : P   

vad har hänt nu då sen sist ja bloggade, ja du inte mycket inget speciellt vad jag komme rpå nu, jag har umgåtts med mina vänner och Robin. kolllat på olika balklänningar. kom fram till att ja ska be farfar köpa en klänninga i Thailand när han är där, ska bara ge han mina mått och en bild på hur jag vill att klänningen ska se ut. det blir mycket billagare så + att ingen annan kommer ha en likadan klänning som mig då. 

Pratade med min mamma om semester med, min familj ska åka till Egypten 14/3 tror jag dte var, så undrade hon om jag ville följa med elller om jag vlle ha pengar att åka med nån annan.. jag tänkte dirket, jag ska på supe semester, haha. så nu ska jag bara komma fram till vem jag kan åka med. får fundera på det ett tag.


nu ska jag fortsätta sortera, så jag blir färdig med det, finns inget tråkigare n det ja gör just nu, elle rjo det finns det, det ja ska göra sen, usch. men så rä livet ibland får man göra saker man inte vill. Ha det bra 

RSS 2.0