jobb,jobb och åter jobb

Skål, skål och åter skål.

Ja nu sitter jag på jobb som alla andra Lördagar bakis som ett as, sjukt ont i huvudet har jag.
Vaknade imorse av att Hanna hade ringt mig 15 miljoner gånger för att väcka mig haha,  helt borta i huvudet var jag.


 Söndag

 

Sitter på jobbet igen, har rast om 10 minuter så tar enlite tjuvrast nu, orkar inte prata med kunderna just nu. Sjukt trött idag med, har somnar 3-4 gånger redan inte så bra, så jag stack till silver och köpte 2 redbull och en tidning så att jag skulle bli lite piggare.

 

Om ca 40 minuter ska jag och Karin fixa en sak haha, sjukt ont kommer dte göra, men vad fan, man lever bara en gång.

 

Nej nu ska jag ta en sista kund innan jag går på rast.

 

Sorry att jag inte uppdaterat på länge, men har inte haft tid,  tränar och jobbar hela vardagarna och sen den lilla lediga tidenf örsöker jag hinna umgås med vännerna.


söndag

Sitter på jobber som vanligt en söndag, sjukt trött, sjukt förkyld och sjukt ont i huvudet, det vill säga en perfekt dag att jobba på haha.  Har suttit på admin nu i 2 timmar gansla gött och slippa prata med kunder ett tag haha.

I fredags var jag ledig, sov bort exakt hela dagen,  vaknade vid 18 tiden,  stack in till stan vid 22 tiden och träffade hanna, hyrde en film och kollade på den, efter halva filmen låpg jag och snarkade i hannas underbark sköna säng, vaknade vid 6 tiden Lördag morgon och då vard et dags att bege sig till jobbet, vi ringde och väckte stackars Ema för att hon skulle ha bilden efter att jag stack till jobbet och Hanna stack till sin tenta, Hoppas det gick bra på tentan Hanna men det vet jag att det gjorde. Senare på kvällen stack jag coh Pernilla och kollade på 2012, sjukt bra film, en ut av de bästa filmerna jag sett i mitt liv faktiskt. Stack hem till Pernilla och vi tog oss en tankeställare och mitt uppe i vårt tänkande ringde Hanna full som ett as, då gick hon själv mitt i Lund city och försökte Leta upp Ema haha.  Somnade lite senare och ja nu är jag här på jobbet som sagt,  och är helt död. Ska hem efter detta och bara sova bort resten ut av dagen och kanke, men bara kanske kolla klart på filmen jag hyrde i Fredags haha sen är det jobb igen på Måndag

Nu är det dags för BB samtal och hjälpa en idiot som inte kna något

Tosdag

Ligger i en sjukt skön säng, känner mig som en prinsessa när jag ligger i den, så kanske ni kan förstå hur skön den är. Sovit hos D inatt, han är fan de ballaste, sjukt rolig kille. Idag är det jobb till 21.00 sen är det hem. Ledig på Fredag så ska väl fixa lite med mitt rum då, Nästa vecka får jag reda på hur det blir, och vi håller alla tummarna. Helgen blir det jobb, men ska försöka hinna träffa lite vänner med.


Och omden här komentaren har jag bara en sak att säga, patetisk!

VAnonym om Barnpassning och fest:
äckliga lilla slyna.ska beretta för alla vem du har legat med din lilla hora
IP: 85.230.226.127

Barnpassning och fest

Sitter vid en dansk dator dørav texten haha.

Precis lagt vørlden sætaste barn, sjukt sæta ør dom. Helt underbara, visst lite halvt jobbiga var dom men nør jag sa att dom skulle sova  gick dom snøllt och lade sig. Snart kommer de andra efter att ha øtit middag och då blir det fest och sen utgång kanske.

Hinner inte skriva så mycket eller ja orkar inte skriva så mycket, igår var bra :) idag kommer bli bra och i morgon kommer bli bra, ja alla dagar kommer bli bra :)


Förlovningsfest

vaknade upp idag med Hanna liggandes halv över mig, Kämpade mig upp kl 06.05 hade 5 minuter på mig att göra vid mig så det var snabba pucka upp klä på sig och sen gå till tåget, kände mig helt död och sov lite på tåget eftersom jag endast har sovit ca 4 timmar i natt, för Hanna skulle tvunget dra till Vinslövs kyrkogård mitt i natten för att leta upp en grav.

Men nu sitter jag på jobbet, precis slutat, sjukt najs att sluta kl 12 en fredag, egentligen skulle jag varit ledig idag men ja, jag jobbar extra igen som jag alltid gör haha, eller hur chris ;)

Efter jobb eller ja när Karin slutat, det vill säga om ca 30 minuter blir det att köpa  förlovningspresent och och  upp till hotellet och fixa sig och sen taxi till Chris och sedan är festen igång :) Och samma veva blir det i morgon, men då är inte karin med, men ullis hoppar in då istället.

Nje nu orkar jag inte skirva mer.


Om tre veckor, då jävlar


äntligen

Det är osm alla sa när jag berättade det, vi väntade bara på det. Hon är verkligen psykiskt sjuk. Ja mina kära vänner det är hon. Men det är ingen fara nu, im back ;)

Jepp blev utkastad från lägenheten igår, Och sen ville inte psykfallet ge ig mina jag upprepar  MINA pengar som jag hade ebtalt för denan månaden, hon trodde verkligen jag skulle betala för denna månaden när jag blivit utkastad och det roliga är att idioten är fortfarande skyldig mig pengar, Men det är inga problem if you take, I TAKE, sen är inte det mitt problem. Så igår stack jag till Hässlehom när jag hade packat mina saker, karin hjälpte mig med sakerna till tåget, sen kom Hanna och Pernilla och hjälpte mig när jag kom till Hlm, Packade in alla saker i Hannas bil och ja där ligger dom nu, eftersom jag sov hemma hos Pernilla i natt, min underbara vän :) och ska  lämna mina saker i Hästveda i dag efter att jag träffat Ema Hanna och Pernilla.

Så jävla kul ifall jag gör detta om 2 veckor eller ja det blir om 3 veckor :) jag gör det Hanna och Pernilla, det jag berättade om igår i bilen, skit samma, palla bry sig liksom,  jag lever ju bara en gång i livet haha.



Nej nu ska jag ta lite rast hade jag tänkt mig faktiskt, ta mig en cigg, min FJÄRDE cigg idag, ja ni läste rätt,  endast min fjärde, kanske dags att sluta röka? Hade sparat en hel del, närmare 2000:- i månaden

Nej som sagt rast nu


Måndag

Eller jag klockan är 00.05 så egentligen är det väl tisdag om jag ska vara korrekt.  Men men jobbar i morgon efter en sjuk jag upprepar SJUK helg,

I fredags bar det iväg till Helsingborg- tivoli, med Hanna Ema Pernilla och Frida, riktigt najs med ny stad och nya folk. Efter det vaknar jag kl 10 Lördag morgon och tar tåget tillbaka till Malmö,  fixar mig lite och börjar väl dricka min första cider igen vid 13 tiden, Drar  till Danmark vid 15 tiden för att med Sabina, Pelle och Robban dra till SENSATION, och ja mina vänner, det var fett och ja jag gjorde det och ja jag skrattar åt er som inte drog dig, för ni missade verkligen något, Jag ska lägga upp bilder sen på FB när jag har ork till det.
Vaknar relativt tivigt Söndag morgon och tar taxi hem, åker till Kristianstad senare - Färlöv, för att träffa jenny, käka lite pizza med hennes familj, kolla på film i hennes lägenhet och Lämna Hannas Helvetes Pälsjacka som jag hade eldat upp vilken sekund som helst om inte hon hade hämtat den haha.

Och ja nu sitter jag här en Måndag eler ja Tisdag om  jag ska vara korrekt och kan inte sova så jag bestäme mig för att uppdatera min blogg lite, Men orkar inte uppdatera den allt för mycket, och nu har jag bestämt mig för att ladda upp bilder från sensation, ska bara ta en cigg först :)



RSS 2.0