20100619

Lördag natt och jag ska snart sova. skulle bara berätta vad jag gjorde igår.
Var och jobbade sen var det full stress hem för att fixa sig lite och sen var det full fart till båten, satt där med mitt team i 4 timmar, åt buffé, sjukt mycket buffé, drack lite alkohol och hade allmänt trevligt, men sjukt skönt när vi kom tillbaka till fastlandet igen, jag är ingen båtmänniska.  efter det drog vi till skeppet ( nej inte ännu en båt haha) satt där och chillade lite och sen var det hemgång.
En sak till bara, jag ska köpa mig en skateboard, as fett!

20100617

Sitter i sängen och kollar på film lite,  snackar med Sebbe just nu i telefonen, han försöker övertala mig att börja på hans jobb. HAHA. Tror inte det kommer hända!
Annars har jag jobbat idag, och tog faktiskt tag i disken idag med, ganska stolt över mig själv :)
Imorgon blir det jobb och sen blir det teamfest, sitta på nån båt, dricka och äta i  timmar, jag kommer må såå dåligt, sjösjuk, jadå. Men det ska nog gå bra, efter det blir det nog utgång och sen får vi se vad natten bjuder på.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
8 veckor nu...
no one's gonna love you when you're old ;)

20100614

Ja då sitter man här igen, liggr i sängen har  hållt på och fixa en massa saker på datorn, tror jag lyckats få bort kanske 10% av all virus jag har på datorn nu för den går lite snabbare nu, får hoppas det håller i sig.

Annars har jag jobbat idag, fick reda på att Lotta som jag jobbat med i 1,5 år nere i Malmö blivit mördad av din egen Man, så jävla hemskt. Trodde inte det var sant när jag fick reda på det. helt sjukt. Nu är det två bra personer inom loppet av 2 veckor som blivit mördade, både Lotta och Daniell, livet är fan inte rättvist. Men det finns inte så mycket man kan göra åt saken tyvärr, det enda man kan göra är att komma ihåg personerna och komma ihåg att livet är för kort för att slösas bort på småsaker, som att vara arg på personer, för man vet aldrig när de försvinner.


Annars om man bortser från detta fortsätter livet i samma veva. firade Adams studen i Torsdags, sjukt glad för hans skull, men var dock sjukt avundsjuk vill med ta studenten en gång til lätt den bästa tiden, det var en lyckad kväll om man bortser från vissa saker ;)
I fredags mådde jag bajs så var hemma hela dagen coh sen drog jag inte till Sundsvall igen och stannade där över natten. Sen i Lördags drog jag hem igen och sen dog jag ännu en gång in till sundsvall och söp, kom hem på Söndag morgon sliten som ett as och deckade i söngensen låg jag där exakt hela dagen.  och ja nu är det måndag och jag ligger i sängen igen efter att ha jobbat en hel dag, städat lägenheten lite, fixat med min lägenhetsansäkan i sundsvall och ändrat min adress och lite sådana småsaker jag inte hunnit med och sen glömt bort.

Imorgon blir det jobb igen och får jag väl fortsätta städa lägenheten eftersom jag var för lat för att städa hela idag, Sen får jag väl tvinga mig själv ut på en löpar rund, har gått lite segt med det nu den senaste tiden, inte bra det, men som sagt får ta tag i det snart igen, men är ganska glad att jag gått ner lite iaf sen jag flyttade hit.


Nej nu måste jag fixa lite andra saker och beställa lite saker på nätet hörs :)


20100608

sjukt länge sen jag skrev nu jag vet, men jag har varken haft tid eller ork till det.

Men jag ska uppdatera er om vad som hänt,  den 25/4 flyttade jag till Norrland, ja jag vet nu tänker ni vad fan gör hon där, om jag ska vara ärlig tänker jag så var dag.
Men men nu har jag iaf bott här i lite mer än en månad, nästan 1,5 månad till och med och ja det funkar, vist det är inte som skåne, uteställena suger, folket suger, men vad fan man ska inte vara kräsen.


Jag trivs sjukt bra på jobbet, kanske inte lika livat som nere i Malmö, men det känns mer som om jag har ett riktigt jobb nu. Kollegerna är helt ok, ärligt faktiskt.

Vad har jag nu gjort dessa dagarna jag bott här, ja du, jag flyttade in i min lägenhet en vecka efter att jag flyttade hit, bodde hemma hos Alex första veckan, snäll som han var så fick jag vet, sjukt tacksam för det, jag firade valborg i en stuga med lite vänner faktiskt sjukt kul, väldigt ovanligt. Annars så jobbar jag var dag och på helgerna så drar jag för det mest ner till Sundsvall och festar och umgås med vänner. Så ja det är typ som hemma men ändå inte.

Det jag saknar mest är att kunna vakna kl 4 på natten känna fan vad sugen jag är på glass, korv, ja vad som helst och bara kunna gå och köpa det, för det fanns alltid något som var öppet, alla uteställena som man kunde dansa på till småtimmarna, alla efterfester som var kaos och som man gick direktifrån till jobbet. Alla vänner man ringde, uteserveringarna man satt på men nära och kära, och bara kollade på folk. men det är sånt man får ta, så är det ju när man flyttar.


Annars har jag full stress för att jag inte kommit på vad jag ska köpa till lilla Adam i studentpresent, vill köpa något roligt, något typiskt mig, men men jag kommer säkert på något i all stress.

nej nu ska jag försöka ringa Hanna och se ifall hon svarar den är ju trots allt 15 där borta nu

 









RSS 2.0