081128

Idag är dte fredag, det vill säga FEEEST!!!  Som alla andar fredagar ska jag festa idag, örjar bli en liten ful vana haha, men jag gillar det. Idag bär det av till Lina och förfesta med Lina pernilla Hanna Ema <3333

Ligger i Pernillas säng just nu och väntar på att alla ska bli färdiga, som vanligt  är det jag som är först, men det gör inget, då hinner jag ju uppdatera min blogg haha.

Igår tatuerade jag mig ;) en liten inpuls grej, tyckte det blev riktigt najs och nästa vecka ska jag göra 2 st andra. Som min tatuerare sa, det kan lätt bli ett beroende haha.  Den ena som jag ska göra nästa månad kommer bli riktigt najs,

It all been written in the stars -  ja det är sant, tro mig.


Russian Roulette is not the same without a gun and now I have the gun......


Förövrigt är det bara att gilla läget och det gör jag just nu, jag har världens bästa vänner som alltid ställer upp för en när man behöver bli peppad eller bara en axel att luta sig mot, Vad mer kan man önska sig


081125

Tisdag idag och jag har lunch. Idag blir det antagligen fika med tjejena och sen ska jag sova hos pernilla : D

på torsdag blir det bakning med jenny, länge sen man träffade henne, har faktiskt aknat henne ibland, hennes damp fall och henner bror ;) hahaha.. Han börjar bli stor nu jenny :P hahaha Vi ska bara lussekatter kanelbullar och kladdmuffins, riktigt gott.


Börjar känna panik nu inför nyår, vad fan ska man göra? var ska man vara? jag vet bar att jag ska fira nyår med Ema hanna och pernilla, men det löser nog sig.


Jag har hittat världens ästa julklappar till hanna ema och pernilla, riktigt stolt över mig själv att jag hittade det, Och jag ska välja ut en speciell sak till er som passar just er : D


Nej nu ska jag "umgås2 med mina arvbestkamrater, ha det gött



( orkar lägga energi på det längre, nu pallar jag inte mer, jag hoppas du får ett bra liv.)

081124

Jag skriver detta nu när jag är full för hade aldirg erkännt det annars, det rä synd att du går runt och gör som du gör annars hade allt blivit  både som du och jag hade velat, sov gott nikki.

VAD FAAAAN MENAR DU MED DETTA? Vf kan du itne förklara, vad rä det jag gör för fel, vad är det både du och jag vill? Jag vet vad jag vill, men vad är det du vill.

Jag vill leva  mitt liv med dig, jag vill vakna upp på morgonen känna dina andetag hålla om dig och bara känna mig lycklig, det är vad jag vill, Men vad är det du vill? Vill du samma sak? Jag måste veta det, för jag klarar inte längre, Som jag sa till dig när jag ringde dig med, du betyder mycket för mig, men jag orkar inte vänta på dig längre, det har jag gjort för länge nu,,, orkar inte mer. Jag älskar dig och har alltid gjort, det vet du om.



Helgen har varut toppen, myskväll i fredags och lördags blev det fest, jävla gött. 4 snappsar 100:- hahha




Är det sant det den äckliga horan säger klommer jag aldrig förlåta dig, det är det värsta du kunnat göra mot  mig, Det värsta. Jag hatar henne och jag hatar dig med om du gjort det hon säger att du har gjort.

081121

Idag är det fredag,  ÄNTLIGEN! nu slutar jag om endast 7 timmar. slutar redan kl TRE idag.

081120

Klockan är tidigt och jag är jätte trött, känner i hela kroppen att jag gick och lla mig alldeled för sent i natt vilket jag ångrar nu. Men det var ju en så bra film på tv och sen pratade jag med Hanna om massa saker, nej usch för sena nätter, ska försöka lägga mig tidigt i natt annars kommer jag dö i morrn, men det bästa ut av allt är att idag är det torsdag det betyder att det är fredag i mogron det vill säga att i morgon slutar vi tidigt och Helgen är här.



Det kommer aldirg bli vi två, det är lika bra att acceptera, just nu känns det som jag gjort det, men när jag ser dig känns det inte så längre. Jag är svag när det gäller dig, Killar är bara katastrof, de ger inget förutom en massa bekymmer och sömnlösa nätter, nej kärlekspar gå och dö.

Carl kommer hem på Lördag, ska se om han har tid att träffa mig då, hade varit kul att träffa han, har faktiskt saknat han lite.

081118

Kl är 07.43 och jag har varit uppe sen 04.30 det vill säga i tre timmar och jag gick och la mig ca 02.00 det vill säga att jag sovit i ca 2.5 timme i natt, vilket innebär att jag är väldigt trött och att jag bara vill ta mitt liv haha, men sånt är livet det är sånt man fåt ta. 

Laddade ner underbar musik på mp3 i går, riktigt bra, Hanna du måst höra dom, du kommer dööööö, - Texten lyssna på texten :p Nickelback är just nu mina favoriter, dom gör riktigt bra musik, iaf just nu och till mitt humör just nu.


Det är dags att ta tag i allt, dags att glömma och förtränga, nu är det slut med detta jävla skitet...


Den dagen jag får reda på att jag fått jobbet till 100% kommer vara min lyckligaste dag i hela mitt liv, då kommer jag äntligen här i från, från dig, från allt. Jag bara längtar.

081117










The best way to
make your dreams
come true is to
wake up!

081117

Nu orkar jag inte mer, orkar inte bry mig mer och någon eller någonting.

Har bara legat i min säng och sovit, har inte orkat gå upp, inte orkar ta tag i något och inte orkat äta.

Känns osm om jag håller på att gå in en mörk period, fan vad jobbigt detta är.

Men får försöka se det possitiva i detta, det kommer bli bättre senare, jag vet det. men just nu känns det bara skit.

081113

Torsdag idag ocg min sista jobb dag denna veckan, väldigt skönt, i morgon ska jag se ifall jag får det andra jobbet i lund, om ca 2-3 veckor får jag reda på ifall jag får jobbet i spanien. :D hoppas jag får det, harde varit riktigt najs.

 Nästa lördag kommer Carl hem, ska bli ganska kul att träffa han med, om man bortser från att jag kommer se ut som ett lik brevid honom haha.

Idag blir det att åka hem till Robin efter jobbet, ganska trevligt, länge sen jag träffade honom och umgicks. Innan dess kanske det blir en liten fika med Tjejerna i hässleholm.

Fredag blir det fest, jävla najs, och förhoppningvis på lördag med. ;) jag gillar det hahaha.
Pappa sa idag att jag skulle ge honom 1500:_ nästa gång jag får min lön för att jag bor hemma, så ska han spara dom tills jag flyttar hemmifrån, sen la han även in repliken, - Annars super du bara bort dina pengar Nikki. Hahahah, ja han har kanske rätt på den frånten tyvärr, har blivit lite väl mycket festande på sistonde, men sånt är livet, det är sånt man får ta. haha


Nej nu börjar jag snart jobba igen på detta helvetes jobbet, men bara halva dagen kvar vilket är jävligt skönt


byee byee

gratis kläder

gratis kläder på HM och Gina tricot!!!!


Riktigt bra

081112

Hatar dig hatar dig hatar dig, varför? varför kan du inte bara vara som du var innan? varför kan du inte fatta någonting?
jag har sånt sinne på dig just nu, men jag tänker inte höra av mig och så länge du inte hör av dig vet jag var jag betytt och betyder för dig, INGENTING. men det tackar jag för, nu vet jag hur du är, jag borde ha fattat det för 5 år sen, första gången jag träffade dig. men tyvärr är man lite korkad ibland. Men det är slut med det nu.


Redan onsdag och jag kan inte fatta att tiden bara försvinner,  känns som om jag inte hinner med någonting längre. Igår kom jag men vid 8 sen somnade jag redan kl 9,a jag orkar inte göra någonting längre, och helgerna ska vi inte prata om, där jag gör inget vettigt alls, det enda jag gör är att supa upp alla mina pengar. men det finns ifs en anledning till det men ändå. Nej nu måste jag ta tag i mitt liv.

Glad som fan blev jag igår när dom ringde, kanske, KANSKE,  får jag det jobbet och då är det hejdå, hejdå sverige. Hoppas hoppas hoppas. Lämna allt skit, lämna alla ebkymmer, men visst det är klart jag hade saknat saker med, min familj, mina vänner. Men fyyyyy fan vad skönt det hade varit att åka iväg, iaf i 3 månader.

dhsfsfjhsryjy





'Cause nobody wants to be last one there,
'Cause everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
And everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there

081111

Idag är det tisdag, det vill säga attd et är 3 dagar kvar tills det är helg, det vill säga att det är 2 dagar kvar tills jag ska vara "sjuk, för att jag ska på arbetsintervju på fredag. Får se hur det går med den skiten.


mamma mår bättre nu, tack gode dug för det, det var blinddarmen, hade hon kommit in en dag senare hade den spruckit och hon hade fått blodförgiftning, tack gode gud att pappa är så pass envis så han lyckades övertala mamma att åka till sjukhuset.

Livet  är som vanligt, händer inget speciellt,   måndag - fredag arbete, fredag - lördag fest, söndag, ta självmord haha.


Nej nu börjar vi igen, men nu har jag bara halva dagen kvar GÖÖÖÖÖTTT




HA DET NAJS

081105

En månad, en månad ger jag detta jobbet, sen skiter jag i det, orkar inte med detta längre så jävla tråkigt är det.



Jag är rädd nu, jag är rädd att du ska dö, jag vill inte att du ska dö, snälla dö inte, hoppas inte det är cancern.
Hoppas bara det är något vanligt fel och att inte det har spridit sig. Hoppas du snart inser att du itne kan vara så egoistisk så du aldirg opererar dig, hoppas du gör det snart. Du är  min mamma och jag kommer alltid älska dig, du är  det bästa i mitt liv , du och pappa. Ni har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid finnas där för er.

081103

Tänk att det tog 5 hela år jävla år för mig att inse vad du var för människa, vad du var för person. Du är nog den hemskaste människan jag någonsin har träffat. Jag förstår inte vad jag såg i dig, jag förstår inte att jag kunde skydda dig, mot allt och alla. jag förstår inte att jag har tagit emot en massa skit av dig i hela FEM jävla år, en massa slag. Men det var precis som du sa de fösta två månaderna var du snäll och underbar sen psykade du mig. Men nu är det helt annorlunda, det kna jag lova dig. Nu är det jag som har bollen, Nu är det jag som beter mig exakt lika dant som dig. Du säger åt mig att jag inet ska vara som dig, men det är försent nu, jag lärde mig ut av den bästa, Så nu ska du få känna på vilket helvete jag haft.

Jag har bollen nu och jag tänker inte släppa den.
Nu är det jag som bestämmer och du kan inte göra något åt saken.





Gahhhh hatar mitt jobb, har sinne på alla jävla idioter som bara slänger på luren eller är så jävla otrevliga... måste hitta något nyss snabbt nu, kommer inte klara av att jkobba här mycket längre till..





Helgen var underbar, torsdags bio med de bästa, fredag fest med de bästa, lördag fest med emma och co. Jävla najs var det.. Men det skulle funnita alkolås på mobilen, vf finns det inte det, vf kan inte uppfinna det. Om inte  någon gör det snart får jag göra det. Hahah

Gött nu är det bara 30 min kvar tills jag slutar, jävla najs sen blir det in till stan förhoppningsvis en fika och sen bär det av hem åt, Ska lägga mig direkt och sova sen, eller ja försöka iaf, Har haft det lite svårt att somna om nätterna, har haft det nu i snart en månad, vet inte vad det är, men jag hoppas det försvinner snart.


Gahhhhhhhhhhh  blir galen på dettta jävla jobb, nu säger jag snart upp mig!!!!   Helt seriöst

RSS 2.0