20091229

nu är det nart nyår och för tillfället vet jag inte riktigt var jag ska fira nyår, inte ritkigt bestämt mig än, men vi får se hur det blir, det blir säkert bra.

Sitter och jobbar nu, är på sjukt dåligt humör allt känns piss just nu och jag har sinne på allt och alla, Bajs på detta. orkar itne skriva med.

TAck för en trevlig dag igår i Göteborg :)

20091226

BAAAAAKKKKKIIISSSS, mår skit dåligt vill bara hem och sova bort hela dagen, men det får man inte,  utan man måste jobba. Ibland är det itne lätt att vara mig haha.

Igår var sjukt kul, iaf på förfesten, alla var pepp och glada och odrägliga, vissa var lite för pepp så deras kväll slutade lite tidigare, men för oss andra bar det ut till BJ, sjukt länge sen jag var det, helt ok folk.

Fattar inte att jag var så pigg i morse när jag gick till jobbet men nu när jag väl sitter här har jag sjukt ont i huvudet....

Jaja man ska itne klaga, tjänar en hel den idag typ 300:-/tim jävla najs, och lika dant i morrn. 

På måndag drar jag till ullared och Göteborg, med Ema, Oskar och Iljas.

20091221

Ja idag är det måndag och jag  jobbar bara  till onsdag sen är jag ledig torsdag och fredag, sen är jag på jobb igen.

Just nu är köerna låga och jag hoppas på att få gå hem tidigare så att jag hinner träffa mina kära vänner med, en hel del skvaller  och kanske lite julkbakande med, vi får se.

På torsdag är det julafton och då man tillbringa sin tid med familjen en stund sen ska man hem till lilla Hanna.

Ska faktiskt köpa en lite julklapp både till Hanna, Ema och Pernilla endast för att jag tyckler om dom så mycket, fast dom vet inte om det, men jag har hittat en skit bra sak,  har bara inte bestämt om jag ska ge det i julklapp eller nyårspresent än, eftersom  det känns som om detta är sista nyår och jul som vi firar tillsammans allihop, sen drar alla på var sitt håll, Malmö, Usa,Norrland ja you name it, vet inte var vi är om 1 år därför  får man ta vara på den tiden man har tillsammans, och det är därför jag vill ge dessa underbara människor en sak som de kan minnas från mig. :)

 Nej nu ska jag jobba lite igen hade jag tänkt mig,  tur att vi finns annars hade  de aldrig klarat sig kan jag säga.

20091219

Ja idag är det Lördag och jag sitter som vanligt och jobbar,  sjukt trött är jag trots att jag inte var ute igår uran bara tog det lugnt för en gång skull.   Länge sen jag uppdaterade bloggen nu men jag har haft så sjukt mycket att göra och samtidigt ingenting att göra.

Jobbar som vanligt  nästan var dag, tränar  måndag-tosdag festar på helgerna och försöker umgås med så många vänner som möjlit på min fritid, vilket itne alltid går så bra.

Nej nu ska jag jobba vidare, och slå  Dennis lite, för att ahn klagar på att jag ser så sur ut idag.

Ikväll blir det jul middiag med jobbet, kommer bli sååå kul, eller jo det kommer nog faktiskt bli kul eftersom jag kommer tillbringa hela kvällen med Abbe och Denis haha


RSS 2.0