Sensation White..

Ja sensation white är snart bokar, om jag ska vara exakt så är det bokat den 25/8. Sjukt najs,och sjukt pepp är jag för det, Så nu vet alla vad jag gör den 31 oktober. haha

Kom på att jag inte skrivit här på länge, men det är för att jag varken haft ork eller tid till det. Har hänt en hel del saker, Jag har jobbar typ var dag, nyligen var det Malmöfestivalen, var lite där kollade på lite band, bla, familjen, outlandish, nrj in the park osv, helt oki.

Ja som ni märker orkar jag inte skriva  blogg just nu, ska bara uppdatera er lite,

På onsdag sticker jag nog hem, stannar till fredag på fredag sticker jag nog till tivoli i köpenhamn med teamet sen jobbar jag igen helg, jobbar ca6 veckor i rad helg, men det är bra, det är bra pengar speciellt om jag nu ska spara till en resa med.


angry..?

Idag är en mindra bra dag, vaknade upp på helt fel sida, helt fel sida. Börja med att man inte kudne sova ordentligt i natt, vaknade var timme, sen  när man vaknar hittar jag inte dom kläderna jag skulle ha, eller rättar sagt jag hittar alla kläder utom byxorna, fick ännu mer sinne, sen skulle man till jobbet, vilket inte heller var så kul precis.  Men nu blev jag faktiskt lite med possitiv, pratade nyss med en kund som var jätte snäll och glad :)


Idag flyttar Jens till Stockholm, helt sjukt, jag har känt han  i 7 år, visst vi har inte setts på ett bra tag nu men  jag har alltid vetat var han varit, vi har gått i paralellklass i 3 år och sen har vi gått io skola i samma stad i 3 år och vi har gemensamma vänner osv, ja det känns konstigt bara. Men jag är glad för hans skull och håller tummarna för honom,  och jag vet vem jag ska våldgästa ifall jag ska till Sthlm någon gång i framtiden haha. 




Kollade på linje 1 2 3 kapad igår med Pernilla, den var faktiskt bra,  Inte lika bra som  Public Enemies men den var bra. Herre gud vad jag har kollat på bio den senaste tiden har kanske kollat på 3 olika filmer på bio de senaste 2 veckorna, men vad ska man säga jag gillar bio och jag gillar deras popcorn  :D


Var planerat att jag skulle hem en runda idag men tyvärr tillåter inte min ekonomi det just nu, så det får bli en annan gång, fick lite dåligt samvete när jag skrev till mamma och sa att jag inte kunde komma idag, har lovat flera gånger nu att jag ska komma hem men sen har det alltid dykt upp något annat.  men nu har jag lovat mig själv att de första dagarna jag är ledig efter nästa lön ska jag hem och överraska mamma med en present.

 Nej har inte så mycket mer att berätta nu, malmö festivalen nästa vecka den 14/8 antar att jag ser fram emot den, jobbar typ hela festivalen eller ja inte hela inte första helgen men alla andra dagar jobbar jag så får se hur många dagar jag orkar sticka dit, skulle inte förvåna mig ifall jag kommer vara där alla dagar typiskt mig haha, men vad ska man göra gillar man alkohol och karuseller så är det ett perfekt ställa att vara på. haha.

 På tala opm karuseller så ska vårt team snart till liseberg, sjukt kul kommer det bli, Jag Christel Karin Xheve, Nanna och Bernice får med följa med trots att hon inte är med i vårt team, eller jo det är hon typ, som Nanna brukar säga, jag har adopterat henne till vårt team hahah

Nej nu orkar jag inte skriva mer



du äcklar mig..

Sitter på jobb nu igen,  pratar med en k som har problem med bredbandet, han verkar inte fullt så teknisk så jag kan tänka mig att det kommer ta ett tag innan han kommer ftata vad han ska göra.
¨Sicket helvete fan vad jag hatar folk som itne kan installera sitt jävla bredband själva, hur inkompetent kan man vara. hur svårt kan det vara att göra det. herre gud.

Igår såg jag på en sjukt bra film, riktigt bra var den. Har velat se den sen den kom på bio, du skulle sett den Bernice, det var faktiskt lite kärlek i filmen med haha,  blev nästan blöt i ögat.


Haha Christel håller på att dö av hosta just nu, för att hon sitter och kränger halsbandsgodis ( ni vet sånt godishalsmand/armband/klocka, man hade när man var liten)  snart blir hon väl blå i huvudet med haha.  stackars lilla tösabit.


På Torsdag återkommer jag till Bondelandet, det vill säga Hässleholm/Hästveda, kommer stanna där till fredag natt, Så på torsdag kommer jag komma dit på kvällen, träffa lite vänner snabbt som jag inte träffat på sjukt länge sen sticker jag hem till familjen på kvällen och har lite kvallitetstid, haha. På fredagen kommer jag nog vara hemma det mesta ut av dagen om jag inte blir uttråkad, kanske träffa johan, var ölänge sen man träffade han med haha, sen blir det in till Hässleholms festivalen träffa ännu flev änner, njuta av lite alkohol i kroppen  och lite sånt gott,  och åka karuseller, på natten eller ja natten och natten, ska ta sista tåget till Malmö som går 11.40 tillbaka till malmö då och tvinga ut Bernice och Maria haha. Och om jag blir för fuller innan jag tar tåget får jag väl hitta någon att sova hos. Måste bara hinna till jobbet på Lördagen och det är inte kul att komma försent till jobbet på helger för då har dom stenkoll på en. ? att Nanna jobbar helgen med så då måste jag verkligen komma i tid annars kommer hon döda mig.


Nej nu ska jag jobba vidare, lunch om en timme typ och då blir det nudlar, nudeldieten är igång igen, tur jag älskar nudlar.

 see you later

the only way to make...

Ja nu sitter jag vid datorn igen, har lägenheten för mig själv nu i några timmar eftersom Bernice är hemma hos Maria.


Fredags var det fest, som vanligt, men jag gillar det haha. Het oki kväll inget speciellt, gick hem vid halv 3 tiden, både Bernice och maria blev helt paffa när jag sa att jag skulle hem, dom bara va? brukar alltid vara do som vill hem tidigare och jag som aldirg vill hem, men orkade inte vara uppe var sjukt trött, det roliga var att Både B och M trodde att jag skulle träffa någon kille och det var därför jag gick hem tidigare, haha ja det hade varit så typiskt mig men inte denna gången, denna gången gick jag direkt hem till Bernice och somnade runt 4 tiden

Igår jobbade jag och det var sjukt jobbigt, fick en busringare med som sa att hon ville hjälpa teknikern och klä av sig naken och smeka sig osv, det enda jag sa till henne var, har du inget  vettigt att säga behöver du inte ringa hit, jävla psykfall.

Efter jobb stack jag hem till Maria där maria och bernice låg halvdeckade på soffan, efter att tag blev jag riktigt rastlös och frågade ifall vi skulle ut och festa eller kolla på bio, men nepp, inget ut av de ville de, så jag la mig til rätta och somnade, vaknade igen vid halv 1 tiden och kunde inte somna om igen för än halv 5 på morgonen.  Lånade en massa disney filmer ut av Maria det är därför jag sitter här nu, vaknade och stack direkt från maria näst in till för att kunna se på så många filmer som möjigt innan bernice kommer hem.

Imorgon börjar hevetet, då jobbar man 6 dagar i veckan, men det kommer vara värt det sen i september när man får den lönen,  nej nu ska jag gå och laga lite mat, är uttråkad haha.


see you later

RSS 2.0