facebook...

Haha var nyss inne på Facebook och såg att jag hade fått ett mail ut av Sebastian från Bulgarinen, haha.

Han frågade om jag kom håg honom och hur det var med mig.

Haha hade glömt vad han hette, men kände igen honom på bilden. Det var första kvällen som vi träffade han och Niko, en galen kväll, sinnessjukt galen kväll var det. haha Bernice vill du göra mig en tjänst? hahaahhahhaha, dööör när jag tänker på den kvällen hahaha.  Vad händer i vasken Bernice hahaha "internskämt"

Guuud så mycket jag saknar den veckan ändå, det var gött, drack hur mycket vi ville, inga bestämda tiden, röka var vi ville, träffa vilka vi ville haha ja det var gött, en härlig vecka.


Nej nu måste jag jobba lite har 23 i kö, inte så bra

jobb jobb jobb...

Sitter på jobb just nu, pratar med en utvecklingsstörd kund som pratar bebis språk, fattar inte ett skit vad hon säger haha. Får se hur det kommer att gå att hjälpa henne, kommer nog inte gå så bra, nepp, gick inte så bra, hon lade på haha.

Idag började 8 i morse så jag slutar om ca 40 min, ganska gött,  sen jobbar jag bara till 3 i morgon, men jobbar dock på lördag och nästa vecka

Dtv,bb och tfn

Jepp det är det jag jobbar med just nu, sitter på en lina helt själv, och man brukar sitta minst 3-4 personer på en lina, det vill säga att jag får samtal hela tiden om k som inte får igång sina tjänster. Och det värsta är att jag ljugit för varenda  för att jag är så trött så jag kan inte ens tänka. När jag kom hit visste jag knappt var jag var någon stans.

Igår gjorde jag inte så mycket, blev jobb och sen städa vi lite, när Bernice somna smög sig mini alkisen fram  och jag började dricka lite haha kl halv 2 tröttnade jag på datorn och kände för att vara social så jag ringde Phillip, pratade med han ca en timme sen var han tvungen att sova eftersom han med skulle upp tidigt i dag, så jag la mig på soffan och kollade på tv efter det men kunde fortfarande intr sova, slog över till något riktigt tråkigt  program och typ vid 4 tiden lyckades jag äntligen kunna somna. Och kolockan ringde halv 7 och helvetet började... 2,5 sömn och 9 timmars arbete, det är inte mänskligt!!

Harry potter

Är min livs kärlek, jag verkligen äääällllssskkkaaarrrr dessa filmer och böcker.



Haha världens sjukaste grej hände idag, jag och maria satt och rökte på värnhemstorg innan bion. helt plötsligt stannar en kille med en moppe och frågar vad klockan var

- vad är klckan
.  20.40
- är du säker
- ja :S
- är det din cykel,
- nej det är marias
-vad fin den var
- tack
- vad heter ni
-nikki maria
- oki kollar ni på fotboll?
- ja på hif, sj
- ja, vi kan ju kolla på någon match tsm
- jaja klart
- kan ja få ditt nummer
- ehh ja vänta lite
( lite panik försöker ge han det nr jag aldirg använder, men han vill ha mitt riktiga nummer, ger han det och sen  kör han iväg  och säger ring mig. jag bara jaja klart haha jag ringer den 31/8 han bara nej men ring innan. HAHAHAHAH

och maria bara kände du honom? hahahhahahh nej maria jag kände inte han haha.


riktigt psykfall, 24 bast och kör moppe och är helt störd hahahahhahahah. sjukaste på länge



Stackars meria med, hon har bott i Malmö några år, men ändå kör hon visa och när bion är färdig så frågar hon MIG efter vägen, haha och jag har bara varit i malmö sen mars typ, ja mars måste det va eftersom det var då jag våldgästade Bernice.




Helgen ska vi inte tala om, det blev för mycket helt enkelt av det goda, och ja jag gjorde bort mig, ja jag talade med fel peroner, och ja jag ringde några samtal jag inte borde gjort och ja jag deckade och ja jag skämde ut mig, men vi firade min födelsedag så det får väl höra till. Lördagen var dock lite lugnare, efter mycket tjat på bernice stack vi till Buddha, blev vip- hörnan med limhans folk, lite Rosé och sånt piss, och sen söp jag den ena killen under bordet så hans kompisar fick bokstavligt talat bära in honm i taxin och bära ut honom haha, sjukt kul.






WEEKEND

 Ja  nu är det snart helg, bara i mogon med,  kommer bli en fullspeckad helg. Fredag fira med med vänner, äta kl 20 på restaurang efter det blir det utgång och vi ska dansa hela natten lång, kommer bli antingen buddha eller crown.

På lördag blir det en väldigt stressig dag, upp tidigt för att handla mat till kommande månad,  sen in till stan handla lite smink, kläder, skor osv,  sen ska jag sola lite, åka till ikea för att  handla växter krukor kuddar nytt sofffodral osv. efter det ska jag hinna äta, duscha fixa mig och sen bär det av till Marias fest och ryktena säger att det ska komma en hel den snyggingar dit haha och jag gillar.  Hela Söndagen kommer vi tvätta, städa laga mat osv,  och folk säger att man ska vara utvilad efter helgen, jag är bara tröttare efter helgerna haha.

Nej nu ska jag ringa e sjukt jobbig kund som skulle haft en tekniker på besök idag men så har tekniker åkt till fel adress. Önska mig lycka till det lär jag behöva haha

miss you

Pratade nyss med pappa, saknar han enormt mycket, saknar hela min familj väldigt mycket, riktigt länge sedan jag träffade dom nu, om man inte räknar med den gången dom kom till Malmö på en kopp kaffe i 45 min så har jag inte träffat dom sen första maj, och det är ett par månader sedan. Tiden går fort fram, otroligt fort och jag har hunnit göra så mycket på så kort tid.

Bara sen juni har jag hunnit vara i Bulgarien en vecka och träffat otroligt många människor, både roliga intressanta människor och mindre roliga och intressanta människor haha, Sen har jag varit i Sthm en vecka och där är det lika dant, finns en massa olika sorters människor, Som jag en gång sa - en mindre begåvad art haha.

Sen jag började jobba i Malmö och det är c 6-7 månader sen jag jag hunnit träffa en massa fantastiska människor, vänner som jag umgås med eller pratar med nästan dagligen, men sen har jag även förlorat många vänner, vänner som tyckt att jag övergett dom, lämnat det livet jag hade i Hässleholm. Men det var inte så, jag lämnade inte dom, jag bara anpassade mig, jag var i Malmö, dom var i Hässleholm. Tänker jag tillbaka med facit i handen kan jag ångra vissa saker, men gjort är gjort.  En sak är iaf säker minnen har man alltid kvar, det kan ingen ta ifrån en och tur är väl det, för jag har fantastiska minnen av nästan alla människor jag träffat. Och jag kan säga en sak men handen på hjärtat jag saknar vissa, men saker förändras, man glider från varandra, men det är väl det som kallas att bli vuxen. För det är just det jag börjar bli vuxen, eller?





Haha sjukt rolig dag idag på jobbet, knappt några samtal idag och jag satt och medlyssnade på Christel för att hon behövde hjälp med Bderbands supporten och eftersom jag haft bb- support i några månader ställde jag upp med att hjälpa henne, + att jag slapp jobba då. Man är väl inte dum heller haha.

Jag har kommit fram till en sjukt bra födelsedagspresent till Bernice med, tur hon fyller år i december för jag måste spara en hel del, men det ska nog gå bra ska ni se. Kommer bli sjukt bra och hon kommer bli sjukt glad för den. :D

Johan och julian kommer nog till Malmö den 14/8 kommer bli sjukt kul att träffa dom, Speciellt johan är är riktigt rolig

Nej nu ska jag försöka slita mig från datorn och gå och duscha och sen gå och lägga mig, upp tidigt i morrn och jobba.

draaaaaa

Nu drar jag från jobbet till gymmet... see yoou later

Tisdag och jag har fått reda på min lön

Fick ovanligt hög lön denna månaden, jävligt njas hade inte alls förväntat mig så mycket, men nästa månade kommer bli desto mindre, men det ordnar sig alltid. :D

Då är det nästan spikat, på fredag ska vi fira mig, jag och några vän ner, Bernice, Christel, Maria, jennifer och Karin, blir ut och äta på restaurang Mando  eller Jensens  inte bestämt oss än,  sen blir det  antagligen utgång och det gillar jag väldigt mycket, känner att kroppe behöver lite alkohol, hade en "vit" helg förra helgen, på fredagen var vi hos maria, drack lite grogg och kollade på film och kökade chips och dipp haha, sen på Lördagen var det städ dag, städade hela lägenheten och svättade massa kläder, helt slut var både jag och Bernice. efter det bar det av till Bernice föräldrar,  hann bara sätta min fot på deras trädgård se hade jag ett vinglas i handen. haha Bernice pappa sa, vill du ha något att dricka nikki? vin? öl? vatten? läsk? jag - VIN! tack haha. så där stor jag på gräsmatten med jacka  och allt och ett glas vin i ena handen, riktigt najs, drack några glas vin, till sist började jag känna mig lite lullig och då fick det vara nock, haha. Visade bilderna från Bulgarien till hennes föräldrar med trodde Bernice skulle döda mig sen haha, alla festbilder, alla rök bilder, alla nakenbilder, ja alla bilder haha


Men just nu sitter jag bara på jobbet, idag är det exakt en månad sen vi anlände till bulgarien och hade en av de roligaste veckorna i mitt liv, kan dock bero på att jag var full den mesta delan av dygnet haha.

Nej nu ska jag tvinga Christel att lyssna på mig så jag slipper jobba ;) man är väl inte dum heller.

En sak till bara Denis är mobbad, haha fast han hade haft sjukt tråkigt på jobbet om inte han hade haft mig och Bernice, dagligen säger han. EYY jag svär, hade ni inte varit på jobber hade jag haft sjukt tråkigt, ni är helt flippiga, jag vill att ni ska sitta med mig hela tiden hahaha. NAAAwwww denis är för gullig. 








its summer time...

Sitter på jobb nu, Denis är skit sur på mig, vägrar prata med mig bara för att jag sa att hans mamma var en hora haha. Nu sitter han och rappar coh ser sur ut... gav han precis en bamse kram han bara släpp mig jag är sur på dig, så kramar man han bara lite hårdare och säger att man bara skoja och tar tillbaka det så blir lilla Denis glad igen :D    
Denis G haha

Ja vissa på jobbet är speciella men jag lovar hade dom inte jobbar här hade jag aldrig klarat av dettta jobbet, Bernice, Christel,Karin,Xheve;Nanna,Denis,Stefan, Martin,Macke,Sanne aka Sandra haha, Elvis Jennifer osv...

Herre gud jag kommer aldirg hinna skriva klart denna bloggen, får samtal  hela tiden både av comhem kunder och tvins kunder. jävla jobbigt men det är sånt man får ta,  det sköna är att det inte ringer så mycket idag som det brukar, men sen har dagen precis början så jag ska inte ropa hej än.

Nej nu ska jag ta lite tvins samtal och tjäna lite pengar ;) och sen får jag väl hjälpa några comhem kunder med


Hade en skit gullig kund igår förresten som tyckte min dialekt var väldigt fin :D  de ni det är inte ofta man får höra det om skånska haha


Glömde säga att Malmö fortfarande är invaderat av småkryp, skit äckligt




Hahahhaah jag dööör, Denis, alltså tänk er en Gangster en "cooling" som går och pratar kaxigt, tänk er nu en sådan säga till en Nörd på Hd (Help Desk) att dom ska fixa in han på hd med hahaha

Haha nu blev Bernice sur för att jag hota med att berätta om vad som hände i Sunny Beach haha

flies, insects..

HJÄLP!! Malmö har invaderats med små äckliga små flugor, ser ut som bladlöss, skit äckligt.
När vi slutade jobba var dom över allt, när vi gick till gymmet var dom där, när vi gick från  gymmet var dom där, ja dom var över allt och det var skit äckligt, kändes som om det kröp i hela kroppen, Jag hatar verkligen små kryp, Verkligen hatar det. Hatar nästan det mer än Ankor eller fåglar, eller nattfjärillar fast de hör ifs till kryp men ändå, Dessa djur är äckliga, läskiga och jag är jätte rädd för dom. Ja en liten mes är jag kanske, men jag är inte rädd för spindlar haha

Jobbet var otroligt tråkigt idag, otroligt tråkigt, ville bara gå där i från. när jag hade jobbat 20 min kändes det som om jag jobbat 15 timmar, nej fyyy fan vissa dagar orkar man verkligen inte jobba. Men snart är det helg och det betyder ledighet.


Nej nu är det dags att leta upp musik, jävla najs.

Glömde berätta att Fille från sundsvall kanske kommer ner till malmöfestivalen med sina vänner och Johan från sthlm kommer kanske med, Hade varit sjukt kul ifall dom hade kommit, Har ju lovat Johan att visa Malmös uteliv i fyllan eftersom han visade mig Sthlm uteliv haha.



Ja många  fler kort bev det inte den 13/7-09 när man fyllde år, kameran glömdes bort och även förnuftet och det slutade med att jag gick själv mitt i natten typ 3 km från  Etage till Bernice med mina helvetes klackar, haha







to live is a must

Ja då har man fyllt 20 och firat det och ja det var väl ja, sådär. ingen märkvärdigt, det enda possitiva var att jag själv kunde gå till systemet och köpa min egen dricka haha. Jag bara undrar är det bara jag som är sjukt trött på denna låten? Cidinho & Doca - Rap Das Armas det finns överallt och den är sjukt uttjatad, jag harde den för första gången för kanske 2 månader sen och då och upprepar DÅ gillade jag den, men nu spyr jag på den. Det är alltid så var sommar, man hittar någon bra låt och sen efter en månad börjar den spelas på radio och då är det kört, då går det inte att lyssna på låten mer.


Nej nu orkar jag inte skriva mer, har bara en sak att säga - jag skiter i... ja det gör ja, you make me crazy ;)

I'm talking in circles








If anyone asks,
I'll tell them we both just moved on
When people all stare
I'll pretend that I don't hear them talk
Whenever I see you,
I'll swallow my pride and bite my tongue
Pretend I'm okay with it all
Act like there's nothing wrong









why could you not just stick to your lie

Varför Varför VARFÖR?

Fyyy fan, herre gud, jag har inga ord för detta, varför kunde du inte bara hålla dig till din lögn, Varför var du tvungen att berätta sanninge, vet du hur pinsamt detta är för mig! Kan du förstå det, kan du det. Alltså detta är det mest pinsamma jag gjort någonsin. varför i helvete kunde du inte bara hålla din trut och hålla dig till din historia. Ja ja, du och dina vänner måste fått er ett gott skratt, ni yckades lura mig, haha



Ja nu är jag tillbaka från sthlm, resan var speciell, jag kan ju säga en sak jag hatar staden och folket, eller ja iaf nästan allt folk. Men vi hade kul trotts allt, hur vi nu lyckades med det.  De första dagarna sov vi på en jävla båt och det guppade hela tiden, haha eller hur Bernice. De andra dagarna sov vi hos Mario. Vi träffade allt slags folk, allt från snobbar till uteliggare till sundsvallsfolk. Roligaste dagen var när vi var på Grönan, sjukt kul, älskar karuseller haha.

Nej nu tänkte jag sova, klockan är ju trotts allt 05.22 och jag ska upp kl9.00 och träna och sen bara njuta av MIN dag, jepp jag fyller år imorgon/idag 20 år, ingen tonåring längre haha, nu kan jag gå till systemet själv istället för att tvinga folk att gå till. ;)

sov gott alla


Yeah what do I care If they believe me or not ..

Sitter vid datorn nu igen, ska snart vika  lite tvätt hade jag tänkt mig, litter ca 10 ti kläder som är nytvättade, skulle vikt ihop allt innan egentligen men har inte haft ork till det, har haft fult upp nästan hela dagen, tvättar kläder i 4 timmar, städat hela lägenheten, kollar på två filmer, ja som sagt haft fullt upp hela dagen.
Kollade nyss på Pocahontas ^^  älskar Disney filmer ska kolla på Anastasia sen en av de bästa Disneyfilmerna som finns.

I morgon blir det Danmark, fixa lite saker där, sen förhoppningsvis blir det Stockholm på onsdag, vi kanske till och med får bo gratis där hos Stefans vänner, hade varit riktigt najs ifall vi fått det, då hade vi endast behövt betala för tåget. Får hoppas dom går med på det.

Snart är det dags för Jaime och Emma att bli föräldrar med, dom vägrar säga datumet men tror det är väldigt snart, så jag ska hitta något fint att köpa till ungen med :) haha får se vad jag hittar.

Nej nu ska jag ta en cigg sen tänkte jag väcka Bernice, hon är världens tråkigaste att kolla på film med, somnar efter kanske 15 min. men men


Hört sen

                                                              

sunday

Nu är det söndag, snart måndag om ca 30 min är de det.  Har semester från och med i morgon, blir kanske Sthlm på onsdag, gröna lund, karuseller :D jag älskar att åka karuseller. Hade varit sjukt kul ifall crazy boysen kommer dit med haha, om inte så kommer vi nog ha lika kul ändå, men saknar dom lite faktiskt.

Nej nu ska jag sätta på en disney film, vi hörs

drunk

nu är jag full hahaha, sa börja jobba om 5 timmar, jävla gött hhahhh. jag älskar mitt iv.

Du hade varit den perfekta, ok du bott i skåne, 100 mil fgrån mig är för långt, men jag saknar dig, du var/är speciell tror jag aha, vet typ inget om dig, men det jag vet gillar jag.

 Tack emma jaime och dannes flickcän för en trevkig kväll :)

 nu ska jag sov ha det brfa

why do you live so far away?

Ska snart ner och träffa jaime och Emma  sjukt varmt är det, riktigt skönt, hoppas till gudarna att det blir lika fint väder nästa vecka, men det kommer det inte, typiskt min otur när jag väl har semester ska det bli skit väder haha. kanske blir hultsfred nästa vecka, kommer bli gött i så fall,  fast inte så bra band som ska dit, men det blir fylla i 5 hela dagar konstnt, jävligt najs haha.

 nej nu ska platta håret sen ska jag träffa de blivande föräldrarna.



!!!!!

Gå och dö alla. just nu är jag helt depp, vill bara sluta nu, men nej då jag har en hel timme kvar, skit jobbigt. Har varit hur fint väder som helst idag och jag jobbar, jävla skit!!

think of everything

Ja nu sitter jag här som vanligt, jag börjar jobba om en timme, ska gå om ca en kvart och jag har inte ens plattat håret än, orkar inte just nu, känner mig lite deppig, dagligen, var jag än är, på stranden, på jobbet, på semestern, i matbutiken,i trappen, ja över allt ser jag dessa jävla kärleksparen. Jag vil med ha kärlek, jag saknar att tycka om någon att bry min om någon att ha någon som tycker om och bryr sig om mig. Det var länge sen nu, otroligt länge sen, Men jag hittar ingen, jag tröttnar på dom, det finns alltid något fel på dom, dom är för långa, för korta, för tjocka, för smala, för tråkiga, för jobbiga, för smarta, för ja allt, alltid hittar jag något fel. Men så är det, jag vill ha det bästa och nöjer miginte med något mindre.  Någon gång kanske jag hittar min drömprins, eller rättar sagt jag ska hitta han om jag så ska resa världen runt, för jag vet att han finns där någon stans. Men just nu får jag nöja mig med lite annat så länge.

Nej nu var det slutpratat om känslor, nu ska jag platta håret, ser förjävligt ut haha.

RSS 2.0