I was unrecognizable to myself, saw my reflection in a window, didn´t know my own face and my clothes don´t fit me no more, I can feel myself fading away

Sitter på jobbert just nu, kl är 18.50 det vill säga att jag slutar om exakt 70 min.  vilket jag längtar väldigt mycket till.
Efter jobber blir det att umgås med mina arbetskamrater med lite alcohol och massa prat, jag gillar haha. Kanske till och med drar ut på något dansställt vem vet, jag är ganska impulsiv av mig så man vet aldirg med mig haha.



Annar  är väl livet som vanligt, händer inte särskillt mycket, jobbar och står i och hittar jag någon lucka så försöker jag att umgås med mina underbara vänner osm jag älskar väldigt mycket och som jag skulle göra allt för att slippe... skojja, som jag skulle göra allt för att aldrig mista. De är verkligen riktigt vänner, man kan inte hitta några bätte  om man så leta i hela världen.

I say my love for you could never die, but that´d change if I ever found out about you hand her, It´s so damn easy loving you.


you think i+m strong, you´re wrong!!!!

you know i´m so much better than her

Ligger här i Pernillas säng, är trött som ett svin, känns precis som om jag druckit flera lite sprit men det roliga är att jag inte drck alls mycket igår, en cider, en jäger snapps och en redbullvodka. Ni vet jag försöker hålla mig undan spriten just nu, försöker minska på det.

Igår var vi ute i Malmö city  på budda, riktigt najs var där faktiskt... Tre olika dansgolv, mycket godis och väldigt trevligt folk. Kvällen kunde inte bli bättre, eller jo hade ju kunnat vara lite mindre kö när man skulle hämta jackorna haha. Denna kväll avslutades med att vi stack till Macdonalds och käkade med några ny funna "vänner" haha och sen stack jag, pernilla, ema, hanna upp till ema och sov. Idag vaknade jag vid halv 12 för att Ema tvingar mig upp typ, vi städar lite i lägenheten och sen bar det av på shopintur och frukost på stan. Efter det stack vi till bilen och vimsade runder lite och kom till isst fram till Hässleholm. Stackars hanna fick köra och alla vi andra sov:p


Nu i kväll blir det bara slappekväll, ingen orkar göra något, blir antagligen film och mys Inget jag klagar på direkt haha..

Miss you like crazy

Ja  nu sitter jag i Pernillas säng igen som vanligt, Pernilla packar det sista till i kväll. Jag är så duktig så jag packade allt imorse när jag gick upp hela 15 minuter tidigare endast för att hinna packa haha. IKväll blir det party i Malmö med dom bästa och en massa främmat folk, jag gillar det skarpt.

Jag klarade provet förresten, ni som känner mig vet vilket prov jag pratar om, Riktigt najs så nu är det officiellt, får se hur länge detta varar haha. Det kommer i alla fall vara så länge Snyggingen är kvar, Han har underbara ögon, helt fantastiska.


Nej nu kommer hanna och hämtar oss måste sticka, ha en trevlig fredagkväll i skithålan Hässleholm, nu drar jag.

work

Nu sitter jag på jobbet, har  lite rast just nu, riktigt najs. haha. Käkat Kina mat  nu i 3 dagar, kan inte bli bättre, jag älskar kina mat haha.  I morgon blir det malmö utekväöll, det vill säga sprit och dans haha. Nej nu orkar jag inte skriva mer.





MIss you like Crazy....

Beautiful boy

Kollade nyss på Twilight, det är den bästa filmen jag sett på väldigt läge. Jag ber till gudarna att det kommer en uppföljare som är dubbets så bra. Han var så vacker, så otroligt vaker, han är en av de vackraste människorna jag skådat i mitt liv, hans ansikte var.. ja det går inte att beskriva. Så stark som hon kände, en sådan kärlek för någon som hon hade, att hon ville offra sitt liv, sitt liv för kärleken. Denna filmen går inte att beskriva med ord, så fantastiskt bra jag tyckte den var.

Kärlek är nog det underbaraste jag vet, kärlek för pojkvän, flickvän, familj, vänner you name it. Kärlek är nog den mest underbara känslan som finns på jorden, att älska någon, att bli älskad, det kan inte finnas någon bättre känsla, jag tror verkligen inte det. Kärlek gör dig glad, du får hopp, du tror, du blir galen haha. Kärlek gör så mycket. En enda  liten känsla eller snarare stor känsla gör så mycket för en enda person. Jag är nog den mest olyckligaste personen i världen känns det som ibland, men innerst inne vet jag att jag runt om i min omgivning är jag omringad av människor som älskar mig, Min familj mina vänner, kan mna önska sig mer kärlek. Klart man kan, det gör jag, men just nu, i denna stund, är jag glad för det jag har, för det är inte lite kärlek jag har runt om kring mig, det är mycket, det är så mycket att man inte ens kan mäta det, du kan inte väga det, du kan ingenting, du bara vet att det finns där. Varför ska man klaga för att man saknar kärlek från en enda person, när man har så mycket annan kärlek, det är en väldigt bra fråga, den frågan ställer jag nästan dagligen till mig själv. Men jag tror att det är så det ska vara, kärlek ska vara jobbigt ibland för hur ska man annars kunna uppskatta det när det är bra, hur ska man annars veta att det är bra, om man inte kännt på det värsta med. Det är det jag gör just nu, jag känner på det värsta, men jag har ett hopp om att när det värsta är över så kommer jag känna sådan lättnad över att det är över och sådan lycka över det jag har nu, det jag hade och det jag kommer få.  Livet är hårt ibland men det är bara till att acceptera det för hur ska man annars kunna njuta av de goda stunderna, som när du får ett samtal av en vän, när du kommer hem och får en kram, när du har en omgivning som säger att det älskar dig och finns alltid där för dig.

Jag vill bara säga detta, ta hand om er, ta vara på det ni har, njut av var sekund ni har. Njut av den dåliga tiden för när det är som värst kan det bara bli bättre. När du nått botten är det bara ljuset kvar och det är de som är det fantastiska....




Nu ska jag sluta skriva, kl är 05.55 och jag måste egentligen sova, men det går inte så bra, kände bara efter filmen att jag var tvungen att skriva av mig lite. Jag vet nu att jag är snart vid botten och då är det bara ljuset kvar, då kan det bara bli bättre och det är jag så glad för. Äntligen, snart är det mig tur, min tur att känna all kärlek.

Sov gott alla och en god fortsättning på det nya året. 2009 är mitt år, det är nu det gäller, det är nu det händer. <3 

You can say Whatever you want about me But the truth of the matter is I never did you wrong

KIockan är ca 5 nu och jag kan inte sova, riktigt jobbigt. Sitter här och laddar ner lite musik, jag älskar musik. Musik får en att glömma, återuppleva, bli glad, ledsen ja allt, Det är rätt sjukt att en låt kan göra så mycket, en text, en melodi framhäver så mycket känslor. Just nu lyssnar jag på Darin- karma riktigt bra låt faktiskt.


Pratade med pappa igår om träningen, blev riktigt glad när han berättade att han kunde fixa bantningpillerna som jag velat ha länge nu, bara jag visar att jag tänker träna. - nikki du ska bevisa att du tänker träna för dessa tabletterna är inte bara något man tar, de är beroendeframkallade och ditt humör kommer förändras, men jag gör detta för dig för att jag ser hur du mår just nu. Alltså ibland bara älskar jag min pappa med än vanligt. Han ringde mig idag med och sa att han köpt e present till mig. Ibland är det så skönt, man behöver inte säga mycket till han för han fattar, han behöver bara kolla på mig så ser han hur jag mår. Att sitta i bilen bara han och jag är det skönaste som finns, när jag sitte där önskar jag ibland att vi aldrig kommer fram för jag vill bara fortsäta prata med honom, bara han och jag. Jag älskar min pappa.



Nu kanske ni undrar hur det går med kukhuvudet mer - det går åt helvete. ag tänker inte ringa honom mer, Jag har en sak till att göra bara sen är det över. Sen kvittar det hur deprimerad jag än blir, Jag har lärt mig leva med honom nu är det tid att lära sig leva utan honom.




t's been more
Than a couple of months
And we ain't even speaking
You don't return my calls
Thinking that you
Will get even
Why you act a fool fool fool
There is something that ain't right
Maybe you're the one that's been
Incognito and creeping
If it's so then let me know cause you
Confuse my feelings
I'm about to lose it lose it lose it
Why you tryin' to switch it 'round

its hard but it´s a new beginning

Just det, igår var jag men mina vänner och firade in det nya året, 2009. Många har hopp, drömmar inför det nya året, lika så jag. Men jag vet att hur mycker jag än hoppas kommer den enda drömmen jag inte gå i uppfyllelse. Hur mycket jag än kämpat, har det alltid slutat i katastrof. Jag insåg igår att det inte är lönt längre, jag har inte kraft nog att kämpa, hoppas kommer jag alltid, men nu finns det ingen kraft kvar. Jag älskar honom, jag har älskat honom en lång tid, längre än vad jag själv vill erkänna. Han kommer alltid vara speciell, han kommer alltid ha en viss plats i mitt liv, i mitt hjärta. Men orken finns inte kvar längre, mina sista krafter tog slut i går. Detta är det första nyår du inte önskat mig gott nytt år sen dagen vi först träffades, detta var den värsta nyår i mitt liv, du förstörde den och jag förstörde den för mina vänner. Förlåt.


Jag önskar alla en hoppfullt 2009 jag ber för att alla era drömmar ska gå i uppfyllelse...................



its hard but it´s a new beginning

RSS 2.0