080225

Idag är första dagen i skolan efter lovet, riktigt trisst och jag är tröttare än tröttast. det är strunt prat att man vilar ut sig på lovet, man blir bara tröttare efter loven haha. hur har mitt lov varit då? ja du helt oki faktiskt.

Har umgåtts med vänner, firat vänner som fyllt år, festat och umgåtts med johan.

I morse funderade jag allvarligt talat på att skita i skolan men jag bestämde mig efter många om och men att jag skulle till skolan.

Vi har pratat om att sara har dött med, jag vet inte om det bara är jag som är känslokall eller vad det är, men jag är inet ledsen för att hon är död. visst jag tycker det är synd att man kan dö när man är 18 år men ändå. Det kan även bero på att man inet träffat sara på väldigt länge och man kände aldrig riktigt henne. Men jag började tänka på mamma nu när sara dog, mamma har ju med en tumör, tänk om hon dör, fast hon och jag inet kommer så bra överrens så vill jag inte att hon ska dö.

080218

Igår vard et att fira hanna, grattis på 18 årsdagen, vi åt på cats och hade trevligt. Ni får ursäkta mitt humör det var inte det bästa. :p haha
nu sitter jag i hästveda och slappar, ska ta bussen om typ två timmar ska till malmö med pappa och lucky. lucky ska träna och jag ska prova balklänningar. Det vill säga pappa kommer få ett helvete haha..

träffade amanda igår med och grattade henne och pratade lit emed my. saknar att umgås med er båda. visst ja umgås med er men inte alls lika mycket som jag vill. tiden räcker inte till.

Människor är som träd, vi växer tack vare det som är under oss.

080212

har inte myckat att göra vet att jag redan skrivit en blogg till men vafan då har alla människor som läser min blogg dubbelt upp att läsa, för mitt liv verkar så intressant.. not. men det är det tydligen för dom.

Väntar på att sabina ska sluta sin lektion så vi kan sticka och träna, måste fixa figuren tills sommaren för då går det inet att dölja allt fett i stora tjöjor :P haha 

Har lite damp idag, är på et så konstigt humör, både blad och trött och allt på en och samma gång. Har käkar på mc Donalds idag gött som fan  med tobbe philip sabina och elina, vi hade lite damp i bilen högsta volymen och massa bugg i bilen . hahaha blir klassfest med nikki  närst vecka, ja jag skrivier så för att jag tillhör inte klass B igentligen men jag får komma ändå, för jag är nästan alltid med den klassen. Min klass är inte så normal.

Längtar tills i morgon som in i,  då jag bara kan ligga i din säng och mysa <3  Fan vad jag tycker om dig, riktigt mycket. Det bästa ut av allt är att jag kan se en framtid mellan oss, ja kanske inte hela livet men iaf ett tag framöver. men du borde klippa dig lite för ditt hår är alltid i vägen,  mend et är lugnt gillar långhåriga killar och tur är väl det,

Vad ska jag göra på lovet då? Har inet så mycket planerat, tisdag klassfest med nikki, och sen skulle amin ha fest någon dag, sen blir det väl malmö någon dag på fest väldigt skönt att vara i malmö slippa alla idioter för en stund och träffa lite normalare människor. Sen ska jag träffa Han med nån gång antar jag eller ja det har jag planerat in för det måste jag.  sen blir det väl bara slappe vecka, göra lite skolarbeten som måste bli färdiga, typ engelska svenska Information & layout B och företagsekonomi. Längtar bara så väldigt mycket till studenten nu så jag slipper skolan, vet inte riktigt vad jag ska göra efter, har inte bestämt mig om jag ska studera vidare eller jobba först ett litet tag, men en sak vet jag iaf ska jag nå upp till mina mål måste jag studera vidare för jag vill inet bli nån jävla luffare som sitter i kassan på lidl eller jobbar på en mack eller något annat skit jobb.,  Jag har bestämt mig att jag ska lyckas i livet,

På tala om rökning, går inte så väldigt bra att sluta röka, men det är inget ovanligt, men nån gång måste jag sluta röka. För min  kropp mår inte bar av det, märker det själv, börjar få svårt att andas speciellt när jag druckit och det är inte bra, vill inet dö av cancer heller.

nej nu slutar sabina nu ska vi träna och ta oss en cigg.. :,p

080212

nu har jag lektion med svetteläraren. lika tråkigt som vanligt.

Helgen har varit underbar, fredags fikade jag först i k-stad med han, och sen drog jag till malmö. skulle ta stadsbussen möllevångs.. gick ganska bra förutom att när jag hoppade av och skulle hitta dit jag skulle gick det inte så väldigt bra. Hanna ringer mig och frågar mig var ja e och jag svarar ehhh ja du jag har ingen aning. hahaha det är inte lika lätt att hitta när man tar bussen:p  men som tur var så hittade jag till sist och det bar av på fest med hanna ema bettan till nån jävla serb eller va han nu var, kul faktiskt. lördagen var det upp kl 11 och sticka in till stan och  käka frukost, efter det var det shooping till max, not. men jag köpte iag ett par shorts, en klänning två halsband och ett par öronhänge. Allt detta kostade 103 :- ja jag är grymm på att fynda :p Sen ringer pappa mig och frågar var jag är för han skulle hämta mig i malmö, åkte hem en snabb runda, gjorde vid mig lite sen bar det av till amanda. Väl där beslutade vi att sticka till osby, träffade oscar felix och robin där, käkade lite pizza. vi var även i älmhult och träffade lite folk.  somnade vid 3 tiden sen . söndags umgicks jag men han, väldigt mysigt du är helt underbar.

Inatt fick jag ett samtal, blev väldigt paff, har inte hört av mig till dig på en månad typ. förstot inte att det var du först. kändes bra att prata med dig, för jag har verkligen insett denna månaden att jag klarar mig väldigt bra utan dig, du ger mig bara bekymmer och det vill jag inet ha. som jag sa till dig med, jag älskar mitt liv just nu och jag vill inte ha kontakt med dig för då blir det bara en massa problem.  har träffat en underbar kille nu och jag vill inet förstöra detta. du har träffat en tjej och jag hoppas det funkar mellan er..Jag önskar dig gott i livet men vill inte ha med dig att göra.



Nu ska jag snart ut en sväng ska träffa hanna och ta en cigg, tjockhuvudet har försovit sig hahaha.


080207

Har lunch nu, så jag sitter vid datorn istället för att vara ute och röka, ska försöka hålla mig ifrån det nu, får se hur länge jag klarar det.

Alltså vet inte vad det är med mig, kan inte sluta tänka på dig, detta är inte normalt för mig.  jag är kär. haha dagens skämt eller vad, Jag blir aldirg riktigt kär eller blir jag det ? För om ´man saknar någon och tänker på den persoen väldigt mycket varje dag och varje gång man träffar personen så slår hjärtat väldigt fort och man får fjärillar i magen betyder det att man är kär då? När mna kysser han så vill man aldirg sluta för det känns bara så väldigt rätt. är det kärlek?  Ja jag vet inte.



080201

Har prakit just nu, har inte mycket att göra just nu så jag tänkte skriva någon rad. :p

Är så trött på människor just nu, människor som försöker bestämma över en hela tiden. funkar inte så.

 vad händer i helgen då. INGEN ANING! alla mina planer har gått upp i rök. idag vet jag ial vad jag ska göra, idag ska jag umgås med min kära vän johan och innan dess fika med Linnea.

Lördag blir det antagligen att umgås med vänner och hela söndagen måste jag plugga, har en hel del att göra just nu i skolan och lika bra att jag sätter igång med det nu så jag inte är i sista minuten sen.

RSS 2.0